Monday 27 February 2012

Najbolji Zero Uključite kosilica

Kosilice je mora imati pribor za održavanje bujnom i zdrav travnjak. Travnjak košenje je rutina koja se izvodi u cilju održavanja jednake duljine travnjak, koji je jedan od važnih estetskih zadatak u vrtu. Postoje razne vrste kosilica, od kojih su nula okrenuti kosilice su jedan od najpopularnijih vrsta kosilice. Nula opet jahanje kosilice koja je nešto slično redovite tipičan jahanje kosilice. Samo da je radijus okretanja od ovih kosilica je nula inča, što je razlog zašto su navedene kao nula okrenuti kosilica. Većina nula okrenuti kosilice, koji su trenutno prisutni na tržištu medvjeda četiri kotača, dva velika pogona gume u leđa i dva obrtna gume u prednjem. Ovaj aranžman čini nula okrenuti kosilicu da rade brže od ostalih. Dakle, što je najbolje okrenuti nula kosilice za konačan travnjak skrb? Let's saznati.
Koji je najbolji Zero Uključite kosilica?
Ovdje je kratak opis nekoliko marki nula okrenuti kosilice za vas, tako da možete lako odabrati najbolje kosilice za travnjak.
John Deere EZtrak Z225; John Deere EZtrak Z225 je jedan od najboljih nula skrenuti kosilice za domove. Valja 18,5 HP jednocilindarski, zrakom hlađen motor, hidro prijenos brzina, 42 inčni Edge kosilicu i kotač kotača. To se može doseći i do 7 mph naprijed brzina i 4 mph unatrag brzine. Valja udoban medij stražnjem sjedalu bez naslona za ruke. Također dolazi sa podesivim poluge upravljanja gibanjem, koja se može podesiti na 3 visine razine. Ta činjenica daje mu savršeno ergonomski izgled. Stroj ima 2 godine garanciju. Možete postaviti online narudžbe za ovu kosilicu. Prosječnu cijenu od John Deere EZtrak Z225 je USD 2900.
Toro TimeCutter Z4200, Toro TimeCutter Z4200 je najbolji nula skrenuti kosilice za različite zadatke kao što su usitnjavanje, strani pražnjenje, pakiranje, rukovanje i, zajedno s obrezivanjem travnjak. To je najbolji nula skrenuti kosilice za štediše novac kao što je malo jeftinije od kosilica John Deere. Ovaj kosilice dolazi s nekoliko komercijalni razreda značajke kao što su teška dual hidrostatskog pogona, 42 inčni košenje palube i dva cilindra motora. Ona dolazi s visokim stražnjem sjedalu s kontrolom poluge i podesivim naslonima za ruke. Također dolazi sa tri godine opunomoćenik. Možete postaviti online narudžbe za to, na službenoj web stranici Toro. Prosječnu cijenu od Toro TimeCutter Z4200 je USD 2700.
Cub Cadet Zero-Turn Jahanje kosac RZT 50; Cub Cadet Zero-Turn Jahanje kosac RZT 50 je najbolji nula skrenuti kosilice za veliki travnjak vlasnika. Ako medvjed travnjak, što je više od 3 hektara i na vidikovcu za jeftine kosilice, zatim Cub Cadet je velika mogućnost za vas. Ona dolazi s 22 KS i može doseći i do naprijed brzinom od 6 mph i unatrag brzinom od 3 mph. Ova kosilica je poznat po svojim jakim motorom i odlične manevarske sposobnosti i to je ujedno i najbolji nula skrenuti kosilice za štediše novac. Ona dolazi s 3 godine opunomoćenik. Prosječnu cijenu od Cub Cadet Zero-Turn Jahanje kosac RZT 50 je USD 2900.
Ariens Zero-Turn Jahanje kosac Zoom 1840; Ariens Zero-Turn Jahanje kosac Zoom 1840 dolazi sa 18 KS i nula okrenuti sposobnost. Također dolazi s trajnim dijelovima kosilice i mehanizmi poput - dvostrukim održavanje EZT hidrostatski prijenos, 40 inča Širina rezanja, 6 mph naprijed brzina i brzina 3 km / h obrnuto, inovativnih anti-skalp kotačima, podesiva prednja osovina i 3 vreteno palube. Ona dolazi s 2 godine garanciju, a dodatnu utovar i manipulativnih troškova. Prosječnu cijenu od Ariens Zero-Turn Jahanje kosac Zoom 1840 je 3.280 USD.
Swisher ZT2660; Swisher ZT2660 dolazi s 26 KS, ergonomski upravljač ručkom, automatsko pakiranje kočnice, visoka stražnjeg sjedala, 8 visine rezanja poluge i širok 60 inča rezno kućište. To je jedan od najstarijih i najbolje nula okrenuti kosilica, koji nije dobio puno popularnost. Postoje različiti modeli Swisher kosilice sa svojim svoju individualnost. Oni su jedan od najboljih kosilice za brzu brzinu i čvrste sječivo. Trebate manje održavanje kosilice i oni su prilično izdržljiv kao dobro. Prosječnu cijenu od Swisher ZT2660 je 2.900 USD.
Neke druge marke nula okrenuti kosilice koje vam svibanj želite uzeti u obzir pri kupnji najbolje nula prijelazu kosilice su - Dixon Zero-Turn Jahanje kosac SpeedZTR 30 (2700 USD - USD 4400), Husqvarna Zero-Turn Jahanje Kosilice (3000 USD) , Kubota Zero-Turn Jahanje kosac ZG20 (iznad 5.000 USD), itd. Imajte na umu da kosilice je važan alat za vrt, te je uvijek važno usporediti jahanje kosilicu s nula okrenuti mogućnosti, a zatim odabrati najbolji od njih koji odgovara Bill. Srecno.

No comments:

Post a Comment