Monday 20 February 2012

Duga kosa stilova za krug lica

Duga kosa može dati seksi pogled na bilo koji oblik lica ili strukture. Međutim, styling i upravljanje dugom kosom može biti bol ponekad. Također, tu su ograničeni šišanje stilove i ideje, kada je riječ o dugu kosu. Međutim, s nekim dobrim styling ideja i dobar frizuru možete napraviti svoju dugu kosu izgleda odlično. Ako imate oblik okruglog lica, duge kose i onda slojevi su najbolja frizura za vas. A s nekim kosu i updo stilova možete stil kosu u potrazi prekrasna. Pročitajte o, kako bi saznali o dugu kosu stilova za krug lica ...
Najbolji Duga kosa stilova za krug lica
Valovita Slojevita frizura: Slojeviti frizure najbolji su izbor za krug lica. Smanjiti svoje valovita kosa u dugim slojeve, cut vaše kose kod krune u nekoliko slojeva, tako da su dodali volumen vaše lice, a čine ga se pojaviti duže. Zatim rezati ostatak kose u dubinskim slojevima, tako da vrhove kose izgledaju zašiljen. Konačno, rezati prednji dio u stranu brišući šiške, i odrezati s nekog kose u blizini krajeve kako bi bangs izgleda dobro definirana. Tada stil kosu valovitu, koristeći valovitu kosu pjenu ili sprej morske soli.
Kovrčava frizura: Ako imate kovrčavu kosu, a zatim sportski Vaše vitičasta brave u Bohemian frizura može učiniti da izgleda zapanjujuće. For kovrčava frizura, možete samo dio vaše kose u sredini i koristiti debele zub češalj da mladoženja svoju kosu, a vi si dobar to ići.
Ravna frizura: ako imate ravno tanku kosu, onda je ovdje su savjeti da se elegantan obličje slojevito hairstyles da će vam izgledati prekrasna. Srednji dio kose, a polazeći od jawline ili bradu dobiti dubokih slojeva na obje strane do vrhove kose. Onda prate ovaj stil sa strane bangs koji dolaze do obrve. Uvjerite se da šiške nisu predebeli i imaju kosu nitima koje dobro izgledaju odvojeni.
Boem Stilovi: Kako biste dobili boemski izgled koristiti ove savjete da biste dobili frizura s bangs. Izrežite prednji dio vaše kose u tupim bangs Kleopatra stilu, i pustiti kosu labav. Pobrinite se da ne ugurati kosu iza ušiju, jer to će dati nepotrebno pozornost na obrazima.
Pony Frizura: kika stilovi su veliki, ako ste obličje za brzu frizuru, a nemate puno vremena za stil vaše kose. Just središnjem dijelu kosu, češalj i kosu pomoću veliki zub comp. Zatim obrazac labavo konjski rep i stavite ga na svoje rame. Uzmi neke pramenove kose od strane, i neke šiške s prednje strane. Mjesto slatka hair band accessorize.
Pletenica Frizura: Ako imate loš dan, a hair kosu su vrlo podliježe, onda pletenica frizure veliki posao. Just češalj sve svoje kose natrag, i svežite ga u jednostavan pletenica ili francuski stil pletenica, ako imate vremena. Koristite prilično gumenom trakom da osigura pletenicu, i iznijeti nekoliko cjedilu od strane omekšati svoj izgled.
Updo Stilovi: Updo frizura izgledaju vrlo elegantno i pogodno za večernjim zabavama. Vezati kosu u raskošnim tražite updo, stil kosu valovita. Zatim središnjem dijelu kose, te ih scoop iza sebe i sigurno ih u labav kolač, u blizini potiljak vrata. Mjesto lijepa pin da accessorize. Zatim uzmite nekoliko pramenove sa strane za mekanu romantičan izgled. Nosite bretela haljina i klimanje naušnice završiti svoj izgled.
To je sve o dugu kosu stilova za krug lica. Nadam se da gore ideje pomoći da biste dobili velik šišanje, koji možete nositi u svakoj prilici. Možete vezati kosu u nekim seksi ponytails ili pletenica stilova ako imate loš dan hair, ili vezati duge kose u elegantnom kolač updo stil koji čini vam izgledati prekrasna za večernji party!

No comments:

Post a Comment