Wednesday 29 February 2012

Najviše ocjene Perilice suđa

Jeste li znali, da se stroj za pranje posuđa može spremiti do četiri sata tjedno tijekom ručno pranje posuđa? Stroj za pranje posuđa je vrlo koristan moderan uređaj, koji ne samo štedi dragocjeno vrijeme, ali i pomaže očistiti jela ispravno. Ako kupite kvalitetan proizvod i održavati ga ispravno, onda možete koristiti stroj za pranje posuđa za mnogo godina. Međutim, odabir najboljih perilica je težak posao, jer postoje mnoge mogućnosti kada je u pitanju pranje posuđa. Ovdje su savjeti i trikovi za odabir najbolje perilica suđa, i recenzije od najboljih ocijenjeno perilica posuđa.
Kako odabrati Perilica za suđe
Koristite ove savjete, dok shopping, kako bi pronašli najbolji stroj za pranje posuđa koje se uklapa u vaš budžet i ima sve značajke koje vam je potrebno u stroju za pranje posuđa. , Prije svega mjera prostora gdje ćete biti čuvanje perilica suđa, perilica posuđa najviše su ili 18 ili 24 inča širok i držite 12 mjesto postavke. , Provjerite broj sprej razinama u pranje, više pravaca sprej imate bolje čišćenje jela. , Ako mislite da je proizvod će praviti buku, a zatim kupi proizvod koji ima zvuk vlaženje značajku. , Shop za proizvod koji zagrijava vodu barem do 140 stupnjeva, mnogo puta je jedinica za grijanje vode nalazi se u stroj za pranje posuđa sama. : 'Ako želite izbjeći pre-ispiranje pribor prije nego što ih stavite u perilicu suđa, a zatim odaberite perilica koja ima hrane brusilica ili teška odlaganje osobina u njemu. , Uzeti u obzir vrstu ciklusa želite pokrenuti stroj za pranje posuđa, postoje mnoge opcije ciklusa. Mogućnost svjetla ciklus za pranje lagano zaprljano posuđe ili porculan; normalno ciklusa za svakodnevnu pranje i teških ciklusa za pranje lonaca i tava. , Provjerite žute oznake EnergyGuide, kako bi bili sigurni da dobijete niske energetske potrošnje stroj za pranje posuđa. ; Također možete pogledati na proizvod koji ima funkciju odlaganja zvijezda u slučaju da želite koristiti stroj za pranje posuđa, ako niste kod kuće ili tijekom noći. ; Posljednje, ali ne i najmanje važno, ići za proizvod koji ima dobar jamstvenog perioda, koji je pokriven u cijenu proizvoda. Ako odaberete dobar branded perilica suđa, onda nećete lice puno suđa problema. ; Najbolji suđe osvrti
Navedene u nastavku su sedam najbolje ocijenjene perilice posuđa 2009, postoje dvije najbolje ocijenjene perilice posuđa ispod 400, a neke pod 600, i dva proizvoda koje su cijene oko 1550.
Danby DDW497W 23 ploča Stroj za pranje posuđa: (Cijena: procjenjuje se na US $ 200), a to je gladak obličje counterop kompaktni stroj za pranje posuđa, koji ima 5 zasebnih ciklusa. To je praktična mogućnost perilica suđa, te je cijena niska.
Whirlpool DU1055XTVQ: (Cijena: Procjena at $ 400); Ovaj proizvod je niska cijena koja ima dobru sposobnost čišćenja, slično drugim skuplji modeli. Međutim, ovaj model nije tako dobro izgleda, i je malo bučan. Ona nema dodatnih mogućnosti, ali ima sve osnovne one poput 4 pranja, visoka plastična kadica za učitavanje visok predmeta u ormarima, kašnjenje početka opcija i podešavanja zupcima.
Maytag Prijenosni suđe MDC4650AW: (Cijena: procjenjuje se na 499 dolara); Ovaj prijenosni stroj za pranje posuđa, je jedan od Najbolje ocijenjeno suđa ispod 500, daje veliku kvalitetu za čišćenje za sve vrste pribora, i ima 3 prskalice, i 4 ciklusa pranja. Također dolazi s mnogim drugim značajkama kao što su hi-temp operite, odgoditi početak opcija, i nije glasan. Ovaj proizvod po cijeni od oko $ 500 je jedan od najboljih u odnosu na druge marke perilica posuđa. Možete pročitati još neke recenzije prijenosni stroj za pranje posuđa.
GE: GLC4100N suđe s 4 ciklusa pranja: (Cijena: procjenjuje se na 550 dolara), a to dolazi s stroj za pranje posuđa trostruki filtriranje vode kako bi bili sigurni jela ostaju čisti, također je učinkovit u uštedu energije. Ona ima 3 oprati ruke, i čisti sve jela ispravno. Ona također ima opciju odgode start.
Frigidaire FGBD2451KF Galerija 24 Ugrađena perilica suđa: (Cijena: procjenjuje se na 580 dolara), Ovaj proizvod ima dobru sposobnost učitati sav pribor, ima jednostavan za korištenje ciklusa čišćenja. Ona također ima opciju odgode početka, te je sušenje opciju.
Kenmore 1374: (Cijena: Procjena at $ 1550), Ovo je drugo najbolje ocijenjene perilica suđa, koji ima odličan čišćenje sposobnost, prilično je mirno i vrlo učinkovit. Međutim, to ne imati plastične kade i ima manje mogućnosti u usporedbi s drugim konkurentnim modelima.
Bosch SHX98M09UC: (Cijena: Procjena at $ 1550); Ovaj proizvod je uvijek prisutan među najbolje ocijenjeno perilica posuđa recenzije. To je izuzetno tihi i učinkoviti. To je odličan za čišćenje sposobnost, te dolazi u elegantan dizajn i kontrole skrivene. Ona također ima dodatne značajke kao što su zvučna izolacija i ušteda energije značajku. Međutim, ovaj proizvod je visoke cijene, a nema grijane sušenja i nema hard hrane odlagača.
To su najbolje ocijenjene perilica posuđa. Dakle, koristite gore navedene savjete za odabir značajke u stroju za pranje posuđa želite, ali ako ste zbunjeni zatim odaberite proizvod iz bilo koje od gore navedenih modela.

No comments:

Post a Comment