Thursday 2 February 2012

Beton vrt dizajn ideje

A vrt je produžetak vaš životni prostor gdje ćete potrošiti svoje slobodno vrijeme s prijateljima i članovima obitelji. Konkretna vrt je popularan izbor među kuće zbog njegove trajnosti. Može izdržati silama prirode godine nakon godinu. Čišćenje i održavanje ove vrt nije velika gnjavaža. Drugi razlog iza svojih goleme popularnosti je da postoji nekoliko atraktivnih konkretnih vrt dizajnom dostupnim da mogu napraviti svoje dvorište izgleda jednostavno zapanjujući.
Ovjerene Betonski vrt dizajni, Ako vam je draže jednostavne dizajne za beton vrt, trebali bi se odlučiti za ovaj neki. Ovdje beton izli na vrt, i dizajna i teksture su impresionirani na njemu koristeći oblik ili pečat kad je još mokra. Možete napraviti toliko šarene uzorke i dizajne na njemu. Neki popularni ovjerene betona vrt dizajni uključuju kamena ploča, opeka, prirodni kamen, pločice, itd. Da bi se postigli ovi izgleda, morate se pripremiti konkretne dodavanjem specifičnih boji boja u nju. Zatim je izli na vrt i impresije željenog oblika pločice ili opeke je napravio na njemu.
Izloženi betona vrt dizajni, u ovu vrstu dizajna, zbroj ili teže stijenskog materijala betona su izloženi ili su pokazali off. To daje potpuno novu dimenziju terasu s konkretnim završiti. Možete koristiti stakla u boji, šljunak ili razne druge ukrasne predmete koje želite učiniti vidljivim na površini betona. Možete stvoriti agregat granice i držati jednostavne dizajn centar vrt. U tom slučaju, neka granica biti tamniju nijansu, a glavni dio vrt svjetliju nijansu. Prelijte betona u centru vrt i stvoriti jednostavan dizajn kao što je uzorak lista, ili drvo ili ptica ili druge stvari koje su nadahnute prirodom. Ove dizajne osjećat ćete bliže prirodom. Nakon toga, pripremiti poseban betona za granice rad u kojem ukupni kamen je dodan i prelijte preko granične crte. Da bi se izložiti ukupnom rock pravilno, koristite perač kada se na beton je suh.
Izlio Betonski vrt dizajni, nije uopće potrebno da izli beton moraju imati samo tipična siva ploča. Čine ga zanimljivim pomoću konkretnih boja u njemu. Možete koristiti samo jednu boju boja za cijeli vrt ili možete kombinirati dvije ili više kontrastnim bojama. Kada ste odlučili da koristite više od jedne boje, onda morate da se izlije različite boje betona u različitim dijelovima vrt. Ova ideja može koristiti stvoriti tabla za igranje dama uzorak. Beton bojenja je još jedna tehnika koja se može koristiti kako bi takva boja izgledati na izli beton. Prednost vrt betona bojenje je da to može pružiti zaštitu do betonsku površinu. Međutim, morate ponovo mrlje od vremena do vremena vremenske prognoze elementi imaju tendenciju da mrlja upaljač.
Stenciled Betonski Patio Designs; Papir šablone može koristiti za proizvoditi lijepe dizajne na površini betona. To je jednostavan način i ne zahtijeva bilo koji specijalizirani vještine kako bi one dizajna i može se izvršiti u vrlo kratkom vremenu. Ako tražite za neke male beton vrt dizajne, koristiti stenciled obrazaca kao svoj dekorativnog akcent ili žarište. Stavite male veličine ili srednjih dizajn matrica na konkretne i primijeniti boju na površinu i zatim izvadite matrica. Tako boji dijela i sivih betonskih će napraviti lijep kontrast i poboljšati vizualni apel.
Acid Stained Betonski Patio Designs; To će dodati puno sofisticiranosti na sivo betona kao će izgledati više kao prirodnog kamena. Kiselina mrlje su dostupni u raznim zemlje ton boje. Uglavnom, kiselina mrlju reagira s kemijskim tvarima koji su prisutni u betona stvoriti neke prekrasnih bojama. Možete koristiti jednu mrlje kiseline ili koristiti dva ili tri od njih da ga ukrasite dalje. To su svi trajnim bojama na betonske ploče i nema šanse feding, pilingom ili flaking boja.
Ovo su neke od jednostavnih i jeftin načina ukrašavanja vrt. Hope vam se sviđa konkretne ideje pacio dizajn dati u ovom članku. Uz malo pažljivog planiranja, možete učiniti zadatak projektiranja betona patios na vlastite. Dok odabira dizajne, dva stvar moraju biti zadržao na umu. Prvo, to bi trebao biti primjereno s okolnim vaše krajolik i drugo, također bi trebao biti odraz vaše osobnosti.

No comments:

Post a Comment