Friday 24 February 2012

Kako započeti razgovor s Guy You Like

Možete vidjeti ga hoda kroz hodnik i letimičan jednostran osmijeh je sve što možete upravljati. Vi stvarno želite učiniti ići na njega i početi razgovor, ali vi jednostavno ne možete. Pogledajte to je uvijek tamo - zbunjenost, uhićenje, sumnje, "što IFS ', u' Trebam li 'i čitav niz drugih dilema koje će vas izbiti u živčani sweat svaki put kad razmišljam o tome. No, to ne znači da ne postoji rješenje o tome kako započeti razgovor s muškarcem vam se sviđa? Naravno, tu je. A ako ste zainteresirani da saznate više, pročitajte u sljedećem članku da biste dobili neke je potrebno mnogo savjeta i trikova.
Kako započeti razgovor s Guy You Like
Prije svega, ne mislim da je to "O, moj Bože, ja mu se sviđa, što da radim sada, kako mogu razgovarati s njim '- nekako situaciju. Ne idući u pomoć. Također, disati. Just udahnite i izdahnite. U redu da se na glavnu točku sada - počevši razgovor s muškarcem kao što je vama kao razliku početak razgovora sa svojim dečkom, ne mora biti teško uopće. Kako to učiniti? Jednostavno, samo se upućuje od informacija koje slijedi.
Nastupi; Ako ste postavlja pitanje kako započeti razgovor s muškarcem vam se sviđa, mislim da je sigurno pretpostaviti da ste oboje nisu stvarno prijatelji. Onda neka je razumjeti nešto - Nastupi učiniti stvar. Barem u početku kada ne znate na sve ostale. Ti suditi na temelju izgleda i svijetu ne naklonost dobar lookers za početak sa. Ono što sam ja rekao: ovdje? Morate povjerenje ići razgovarati s njim, zar ne? Tada ćete možda i dobiti sve povjerenje koje možete skupiti, a ne postoji bolji način za to nego da se brine o svom izgledu. Uzmite u formi, kupi nešto što compliments vaš izgled, nositi neke parfema, žvakati na nekim metvice i vidjet ćete da se osjećate puno više kontrole ići na s početak razgovora s muškarcem.
Pristup-a-Girl pristup, kako o vama uzeti rub cijeli posao time što nije čak i razmišljati o tome kao momak vam se sviđa? Kako o mislite o tome kao situaciju koja uključuje kako započeti razgovor s djevojkom? Ja očito nisam molba za pomak tendencije! Ali reći da ste upravo pridružio posla / škole, a želite biti prijatelj s djevojkom-bih ni 't to bilo lakše nego traumu ste stavljajući sebe over sada? Učinite isto s momak! Kako? Čitajte na.
Naputke za početak razgovora; Ovdje su neke od stvari koje možete učiniti kao početak razgovora:; tražiti mogućnosti kojim možete razgovarati s njim. Nabasao na njega na kavu? Recimo hi. Pitati neke generičke pitanja i koji će otvoriti mogućnosti za vas da kažem više. , Pridružite nam se jedan od njegovih klasa ili izvannastavne aktivnosti. To će se vaše šanse za razgovor s njim. ; Uvijek osmijeh i biti toplo. On će osjetiti više na jednostavnost s vama na taj način. ; Postavljajte pitanja o njemu. Ljudi vole govoriti o sebi. Odgovoriti s pozitivne povratne informacije. ; Pronađite nešto zajedničko kao što su knjige, glazba i filmovi. Pronađite što više zajedničkih tema kao možete tako da nikad nema glad razgovora. , Kako započeti razgovor s Guy You Like na telefon
Ono o telefon da ne možete igrati s osjećajima druge osobe. Ali to ne znači da ne možete odgonetnuti osjećaje kroz njihov govor. Ako youve 'nikada govorio na telefon prije, morat ćete pseudo-izgovor za početak početak telefonskog razgovora. ; Nabaviti njegov broj i da ga nazvati. ; Započnite pita o radu, a zatim polako usmjeravaju razgovor više generički temu. Kao što si ga mogao pitati za jednostavnu stvar poput - "The razred ide na izlet je u subotu. Hoćete li nam se pridružio? " ; Kad je odgovore da ili ne, pitati osobno pitanje 'Jeste li ikad bili tamo prije?'. ; Ista pravila koja se primjenjuju za razgovor licem u lice primjenjuju i ovdje. Znam da je teško u početku uz melodije zvona 'On je suditi mene' trčanje u glavu, ali pokušajte. , Kako započeti razgovor s Guy You Like preko teksta
Evo nekoliko naputke o tome što se u žlijeb:; Start slanjem neke generičke naprijed koji su bezopasni. , Kada se malo udoban, poruka o planu da radite ili ako je bio bolestan pitati kako se osjeća sada i slično. , Tek nakon što ste stečen malo ugodno s njim možete dobiti u više osobnih ili koketni poruke. Biti apsolutno sigurni o koketni poruke i da će biti dobro prihvaćen. Ili plan može povratno paljenje. , Biti sigurni da uključuju njegovo ime u poruci barem 2-3 puta. Pojedinci vole kada njihova imena se koriste. , Koristite puno animacije i emotikone doći što bliže pravi posao. , Je li to bilo kakve pomoći o tome kako započeti razgovor s muškarcem vam se sviđa? Nadam se da je tako. Zato sljedeći put kada se stvarno želite upoznati dečko dobro, koristiti bilo koji od tih taktika i voila! - To neće biti dugo dok ste yapping daleko do slave!

No comments:

Post a Comment