Wednesday 22 February 2012

Djeca Party Hrana Ideje

Odlučujući o meni za dječjom rođendanski party doista može imati svaka majka trčanje za pokriće, samo zbog velikog nered djeca mogu stvoriti sa hranom okolo. Stoga, bitno je da za svoje malo jedan predstojeće stranci planirati sigurno izbornik, da mogu uživati ​​bez nanošenja previše problema za vas, tako da svi možete dobro zabaviti.
Evo, donosimo vam neke zanimljive, ali jednostavne djecu party hrana ideje, koje će vam pomoći svi vi imati velik vrijeme i uživati ​​u hrani previše. Međutim, prije toga, pogledajte na nekoliko važnih savjeta kada je u pitanju pripreme ove namirnice za dječjom stranka.
Odlučivanje o Meni za Kid's Party
Bacite pogled na neke savjete na umu prilikom odlučivanja o stranačkim hrane za djecu, tako da možete imati stress-free vrijeme na malo jedan stranke. ; Premijera čimbenik koji će se imati na umu pri planiranju izbornik za ta stranka je vrijeme. Držite ga u vrijeme koje će vam omogućiti da se ograniči širenje hrane morate držati. Ako odaberete vrijeme, kao što su kasno navečer, djeca su vjerojatno da se osjećaju vrlo gladna i žele dobru količinu hrane kako bi se zadovoljni. S druge strane, vrijeme kao što je rano poslijepodne je pogodno gdje možete završiti stranka samo s zalogaje. ; Ograničite broj djece je pozvati Vas na party, kao i veći broj djece u stranci, teško da će biti za vas pripremiti da količina hrane. Odlučivanje o kojoj pozvati i koga ne pozvati svibanj biti malo teško, ali ako ste u mogućnosti pripremiti velike količine hrane onda to može biti izazov pripremiti toliko hrane. , Starost djeca će također igrati važnu ulogu u odlučivanju raznih prehrambenih ideje za dječjom stranke. Kids 'prvi rođendan ideje party će biti drugačiji od djece 7. rođendana ideje. To znači da dok možete biti malo blaži s vrstom hrane koju služe za potonje, hrana za malu djecu rođendanski party može biti mora biti vrlo jednostavno tako da se izbjegne nered. ; Mjesto rođendana ovisit će o broju djece pozivamo vas, ali ako je veliki broj i party kod kuće, morat ćete osigurati da postoji dovoljno prostora za njih sjesti i jesti hranu koju služe. To je razlog zašto je inteligentan prijedlog da služe hranu mogu jesti na putu, umjesto da sjedi na mjestu i jesti. ; Osigurati da djeca dolaze na Vaše stranke ne pate od alergije. Ako to ne učinite, morat ćete pripremiti različite vrste hrane za njih. To je izuzetno bitno da se ne bi reagira loše na neki snack vas poslužuju s alergena u njemu. , Na kraju, imajte na umu budžet hrane. Da, možete otići malo neobičan sa tortu, ali ima neobičan hrana jednostavno ne isplati na dječjom stranka. Kao takav, imati djecu party hrane na proračun je mudar izbor. ; S tih razmatranja na umu, neka ¡ť s pogled na vrstu hrane koja može biti serviran na vašem dječjom stranke.
Kids Birthday Party Ideje Hrana
S obzirom ste slijedili naš prijedlog drži rođendansku proslavu u rano poslijepodne, ovdje su neke prijedloge o pripremi odgovarajuću ali impresivan djeca izbornika party hrane.
Grickalice; Sendviči su uvijek hit s djecom, ali postoji velika raznolikost u vrstama sendviča možete poslužiti na malo jedan stranke. Napravi zanimljivo u obliku sendviča s redovitim ispuna, ali rezati u različite oblike pomoću keks rezač. Prst sendviči su drugu opciju u ovom slučaju. Slit otvoriti peciva te ih stvari s različitim sastojcima kao što su šunka i sir, krastavac i rajčica. Držite ih zajedno s čačkalicom. Djeca će ljubav ta otvorena sendviča. , Češnjak kruh sa sirom je još jedna velika mogućnost za hranu uživati ​​na ići. , Kruh štapovima, palicama krastavac i mrkve serviran s ukusni dip su niske truda snack, ali djeca vole ga puno. , Mini pizze su uvijek omiljena s djecom i da za zabavna party hrane. ; Pokušajte gussenja pojedinih drvenih kos komada mini rajčica, krastavci, i komada šunke ili Turske. Ovo je još jedna zdrava djeca party hrana ideje. ; Kobasice su najsigurnija hrana mogućnosti za malo one koje možete izabrati i miris. , Desert, desert najveći na rođendanskoj proslavi je rođendansku tortu sama. Međutim, ako to nije rođendana ti si hosting, postoji nekoliko drugih deserti možete se odlučiti za. ; Cupcakes s glazuru napraviti za ukusna pojedinca tretira prema kraju partije. Ukrasite ih s sprinkles, Smarties, ili stvoriti slatka životinja lica za njih gledati sladak. ; Kao grissine s zamoči za snack, o tome kako grissine s čokoladom umak i posipana za desert? Jednostavna i ukusna. ; Jagode umočen u čokoladu napraviti za divno desert. Bi ih gledati kao miševi stavljajući na njih uši napravljeni od čokolade i dajući mu žele rep. , Jelly različitih boja koje je prikazano u jasnim plastične čaše je još jedna velika mogućnost za djecu da uživaju. ; Drugi inspiraciju iz zalogaje je za pripremu drvenih kos s komada različitih voća poput dinje i jagode. , Za piće, najbolji prijedlog je da se šteka raznih voćnih sokova. Neki sugeriraju posluživanje voća udaraca ali je upozorio da se može dobiti u neredu. Smoothies su također velika mogućnost za dječjom stranka. Inače, samo iz ruku pojedinca bocu vode za svako malo jedan.
Uređenje i serviranje hrane stranka može si zabrinut, ali promatrajući djecu uživati ​​u čarima ste pripremili je definitivno nešto što ćete ljubav promatrajući. Koristite ove ideje djeca hrane stranke, a imaju svoje malo jedan i njenog prijatelja uživati ​​u njoj temeljito!

No comments:

Post a Comment