Sunday 19 February 2012

Kaolin Clay Maska

Ako ste umorni od koristeći sve vrste kemikalija na kožu kako bi se ljepše a zatim pokušajte koristiti masku kaolin glina sljedeći put. Glina maske će vam pomoći da uklonite prljavštinu, štetnih toksina, crne ili bijele glave, a prekomjerne ulja iz kože čineći vašu kožu čistim i lijepim. Ona također promiče cirkulaciju krvi i daje vam užaren ten. To pomlađuje kožu piling i zatvaranja pora na koži. Kaolin gline su također jedna od prirodne kože njegu. Trebate odabrati pravu masku lice gline za vaš tip kože da biste dobili željene rezultate.
Vrste Kaolin Clay
Francuski Glina: Sastoji se od montemorillonite. To je učinkovit u upija ulje i toksina iz kože.
Rose Glina: Sastoji se od željeznih oksida. To je čišćenje svojstva koja mogu pomoći u koži piling i pomlađivanje kože.
Bijela glina: To je u osnovi kaolinit, također poznat kao kaolin i idealan je za osjetljivu kožu. Bijeli kaolin glina maska ​​ne upija ulje i stoga idealno za ljude s suhu kožu.
Žute gline: To ima ista svojstva kao i bijela glina i idealan je za osobe s osjetljivom, normalno, i suhu kožu.
Rhassoul Glina: Ova glina se nalazi u planinama Atlas i naširoko koristi u ljepoti lječilišta. To čini kožu glatkom i mekom.
Fuller's Earth Glina: To je redovite primjene pomaže u sijeva kože. Također upija prekomjerne ulja iz kože i stoga je idealan za masnu kožu tipa.
Iznad kozmetičke gline kaolina se sve više koriste u raznim kozmetičke proizvode, kao što su proizvodi za njegu kože lica, tijela u prahu, sapune, losione, i kupka za pranje, i sl. možete pripremiti razne maske kaolin glinom kod kuće, koristeći gore gline.
Kaolin Clay Maska Recepti
U nastavku dane su neke od popularnih kaolina maskom receptima.
Glina Maska za acne sklone kože, sastojci, Francuski zelene gline - 4 žlice; Osušeni listovi lovora - 5; vode - 1 šalica
Smjerovi; Prvo držati vodu da proključa i dodati lovor na njega. Kuhajte smjesu dok ne postane pola šalice, a zatim ga dodajte u glinu u obliku guste paste. Primijenite maska ​​kaolin glina recept na lice i ostavite da se osuši za 20 minuta. Sada oprati lice toplom vodom i lagano suha.
Glina Maska za osjetljivu kožu, sastojci, Kina gline - 3 žlice; lavande - 2 žlice, cvjetova kamilice - dvije žlice, koloidni zobena kaša - ¼ šalice, med / voda / cvjetne vode / biljne vode - za miješanje
Smjerovi; Napravite fini prah svih cvijeća. Izmiješati sve sastojke dobro zajedno pomoću jednog od mokre miješanje agent. Primijenit će se zalijepiti na lice i ostavite da se suši 20 minuta. Perite lice sa toplom vodom.
Glina Maska za Nečist kožu, sastojci, bijela glina - 3 žlice; Bentonit -1 / 2 žlice, glycerin - ½ žlice; Voda / hydrosol - 5 žlica; Rose eterično ulje - 2 kapi
Smjerovi; Izmiješati sve sastojke dobro i napraviti tijesto gusta. Nanesite ga na lice i ostavite da se osuši za 20 minuta. Operite maska ​​s toplom vodom i osušiti lice nježno s pamučnom krpom.
Iz gore receptima, znate kako napraviti masku kaolin glina. Možete primijeniti maske od gline sami ili možete dodati razne druge gline, ljekovitog bilja i eteričnih ulja kako bi ga da bi ga više koristan i učinkovit. Ali, to je poželjno konzultirati svog liječnika i za proučavanje svojstava sastojaka koje koristite, tako da znate ako su pogodni za vašu kožu ili ne. Možete zamijeniti miješanje agent, odnosno voda sa roze vode, ružino ulje, sok od limuna, skuta, i aloe vera gel, i sl., kao i po vašem tipu kože. Dok miješanje, uvijek napraviti glatko tijesto koje je bez ikakvih ugrušaka i ne čine tijesto jako vodenaste ili vrlo guste kao što to može biti vrlo teško primijeniti. Kravata kosu prije nanošenja maske i uvijek koristite četkicu masku dok primjene maske kaolin glina. Nemojte držati masku na lice za više od propisanog vremena kao što to može imati negativne učinke na kožu. Nanesite nakon pranja blagim tonikom off masku kaolin glina.
Sada pokušajte jedno od navedenih kaolin glina maska ​​receptima ili napraviti svoj vlastiti i dobiti prekrasne kože.

No comments:

Post a Comment