Saturday 11 February 2012

Početna Pedicure: Kako napraviti pedikuru na početak

Ljepota više nije ograničena na lice u sadašnjem dobu. Trebate pogledati čist, glatka i prekrasna od glave do pete. Postoje različite vrste ljepote tretmani za različite dijelove vašeg tijela. Lica je učinjeno zadržati kožu lica u dobrom stanju dok manikura je potreban brinuti ruke i prst nokte. Slično, pedikura namijenjen njegu stopala. Vi svibanj dobiti pedikura učinio od kozmetički salon. Međutim, redovite posjete može napraviti rupu u džepu. Stoga, najbolji način je učiniti dom pedikuru. Kako napraviti pedikura kod kuće? Pa, držati čitanje dobiti najbolji odgovor na kako učiniti home pedikuru.
Kako da biste dobili Perfect Pedikura kuće?, Da bi sebi dom pedikura, morate nekih materijala. Oni su kantu punu vode, šampon, ruža vode, plavac, čelični filtar, cuticle remover, nail rezač, noktiju filer, 10. pamučne loptice, noga pročišćavati, noktiju boja maknuti, nekoliko kapi svakog eteričnog ulja, jedne ručnik i noge hidratantnu kremu. Za početak s aktualnim postupkom doma pedikura, ispunite kantu s toplom vodom. Provjerite je li temperatura vode je podnošljiv. Dodaj trunka šampona, roze vode i nekoliko kapi svakog eteričnog ulja po vašem izboru. Izmiješati sve sastojke u obliku pjene.
Prvi korak kako da učiniti home pedikura jest natapanje vaše noge do gležanj u nju za oko 15 minuta. Toplina iz vode će se otvoriti u pore na vašoj koži i čine proces čišćenja lakše. Izvadite jedan od vaših stopala. Uzmi plavac i protrljati meke kože vašeg stopala s njom. Učinite to vrlo lagano jer čak malo grubost može izgrebati kožu. Utrljajte tvrdi koža, koja je prisutna na donjoj strani noge, s čeličnim četka za ribanje. Scrubbing na ovaj način će ukloniti mrtve stanice kože.
Za sljedeći korak kako učiniti pedikura kod kuće, uzeti malu količinu stopala pročišćavati, s morskom soli i marelica ako je moguće, i utrljajte na vašem pješice. Utrljati pročišćavati u malim kružnim pokretima s prstima. Učinite to za oko 04/03 minuta. Sada, uzmi za rezanje noktiju i izrezati obrastao nokte. Kašičica iz prljavštine prisutne u unutrašnjem kutu nožni prst nokte. Koristite maknuti nokat za uklanjanje noktiju boje boje, u slučaju da su ga nosi. Provjerite jesu li boje noktiju uklonjena iz svake pukotini vaše toenail.
Koristite noktiju filer donijeti pete nokat u formi. Obavite sve dane korake na drugom nogom. Vi svibanj učiniti svaki koraku odvojeno na obje stopalima jedan po jedan. Kada završite, oprati obje noge s običnom toplom vodom. Pat suhu noge s ručnikom. Primjena visoke kvalitete moisturizer kada je koža još mokra. Nosite čarape za narednih 2-3 sati. To će spriječiti bijeg vlage iz stopala u atmosferu. Rezultat svih ovih koraka će biti ništa manje nego glatko, mekše i zdravije izgleda noge. Oni će također minimizirati toenail probleme. Koristite plavac za stopala barem jednom u 15 dana. Previše upotreba može dovesti do suhoće na nogama.
To je sve kako učiniti home pedikuru. Slijedite sve dane upute o tome kako raditi pedikuru kod kuće u ovom članku da biste dobili mekana, glatka i jednostavno velik obličje noge.

No comments:

Post a Comment