Thursday 23 February 2012

Beton Paint Uklanjanje

Beton mrlja podnice je novi bijes u području unutarnjeg uređenja. Sve više i više kuće su spremni ići za ovaj elegantan podnice opcija. Međutim, morate dobiti osloboditi od postojeće boje prvi, prije nego se užurbano peel off vinil pločice i odmah trčanje u paint shop da biste dobili konkretne mrlju i oduševljeno početak slika u podlozi betona. Novi obojenih betonskih podova mogu proizvesti željene rezultate samo kad je stari boja je uklonjena i betona se čisti i polirana. Beton boje mrlja neće pridržavati površini ako je ispod betonskog poda nije glatka. Postoji nekoliko načina za uklanjanje boje betona, a većina od njih ovise o vrsti temeljne betonske površine. S obzirom na nastavku su neke uobičajene metode uklanjanja boja od betona.
Beton Paint Uklanjanje Tehnike
Pjeskarenje, Pjeskarenje je uobičajena metoda skidanja boje s tvrdih površina kao što su metali, betona, kamena i sl. Ovaj način se ne preporuča za osjetljive površine zbog visoke abrazivne moć cesticama pijeska. Prije nego koristeći ovu tehniku ​​za cijelu betonsku površinu, prvo uzeti mali test patch da vidite kako dobro betonsku površinu stoji na navalom pjeskarenje. Čuvajte bilo drvenih sidings i okvira koje bi mogle doći u vaš način pjeskarenja.
Shot miniranje; Shot miniranje je sličan pjeskarenje, osim, u ovom načinu sitnim metalne perle su proklet umjesto cesticama pijeska. Metak miniranja ne samo da uklanja boju, ali i trake na površini betona s brojnim drugim kaputi. To je razlog zašto morate biti extra oprezni tijekom provedbe ove tehnike. Ako ne nastaviti raditi betonsku površinu stalno možda kraj gore uzimajući off cijeli sloj betona. Neki ljudi svibanj odluče za ovu metodu, jer stvara prekrasan profil, preko kojih se boja može biti primijenjena.
Za čišćenje, u ovom načinu pod visokim pritiskom vode mlaznice su korišteni za brisanje betonsku površinu od boje. Visoki tlak voda raspršuje kroz posebnu snagu sprejevi s mlaznicama. Ako ste početnik kad je u pitanju rukovanja vlast sprejevi, preporučljivo je da počnete raditi sa širim mlaznica i zatim prijeđite na uže jednom, jednom kada se smisao toga. Mnoge kuće podcjenjuju pritiska moći sprej i završiti radiš štetu susjedne drvenih ili metalnih konstrukcija.
Kemijska skidanje; Kemijski skidanje su daleko najpogodniji i najmanje neuredan svih betonskih boje uklanjanje tehnike. Trgovački beton boje skidanje sadrže mješavinu kemikalija koja uspješno nagrizati boju iz betonsku površinu. Ovi su kemijski skidanje can kupiti od bilo kojeg lakirnica ili hardvera dućan. Dakle, ne morate iznajmiti bilo strojeva, za razliku od ostala tri tehnike je gore spomenuto. Osim toga, možete ostvariti konkretne boje uklanjanje na vlastite bez stručne pomoći. S obzirom na nastavku je način kako to maknuti boje od betona pomoću kemikalija.
Kako to Maknuti Beton Paint Otapala
Prva i najvažnija stvar koju biste trebali razmotriti prije uklanjanja boja se kemijski vlastitu sigurnost. Kemikalije mogu dovesti do neugodne opekline i ozljede, ako niste pažljivi. Dakle, organizirati sigurnosna oprema, uključujući zaštitne naočale i gumene rukavice debeli. Shake "Mogu" maknuti dobro, prije otvaranja. Vedro betonsku površinu bilo kojeg otpada. Izmiješati dobro maknuti i sipati u slikarstvu ladicu. Koristite široke četke boje primijeniti maknuti na površini betona. Valjak se ne preporuča jer prska previše maknuti na osobi koja ga primjenjuje. Nakon što površinu počinje bora, vrijeme je da struže ga isključili. Možda ćete morati ponoviti postupak ako boja nije uklonjen u prvom pokušaju. Isperite površine sa hladnom vodom kako bi se uklonili sve ostatke boje i kemikalija.
Ovo je sve o konkretnim boje uklanjanje. Nadamo se da ćete pronaći savjete o beton boje uklanjanje tehnike dati u ovom članku koristan.

No comments:

Post a Comment