Sunday 12 February 2012

Dječiji uređenje Ideje za djevojke

Uređenje vrtić za dijete djevojka je ugodno iskustvo za bilo koju mladih roditelja. Kada je u pitanju vrtić uređenja ideje za djevojčice, postoje mnoge opcije dostupne za njih i oni zbune. Oni su često teško odlučiti što je najprikladnije rješenje za svoju djecu. U stvari, to zahtijeva malo planiranja napraviti da slatko izgleda za baby girl's room. Ovdje su neke dječji vrtić ukrašavanja ideja da biste dobili ste ga počeli na svoje vrtić dekor.
Dječiji uređenje Ideje za Djevojčice
Mnogi roditelji više vole vrtić ukrašavanje ideje za djevojke koje se temelje na određenim temama. Prilikom odabira teme, provjerite da li se odlučiti za jedan takav temu koja svoj mali djevojka će zanimljivo kad odraste. Nekoliko takvih theme temelji uređenja ideje za djevojčice soba su dati u nastavku.
Princeza Theme, tvoja poslastica draga je ništa manje od princezu. Uredu. Dakle, zašto ne dizajn svijet oko nje s princezom temu? Počnimo sa zidovima. Bojanje zidova s ​​nijansama ružičaste. Za daljnje uređenje zidova, dvorca zidne može koristiti. Dati veličanstven pogled joj jasle, dati oblik prijestolja. Put do krova nad njom dječji krevetić. Namještaj i police prostorije trebaju biti izrađene od drva trešnje. Za prodoran pogled u sobu, koristite puno satena tkanine. Boja posteljinu treba ljubičaste ili ružičaste. Držite lijepa roza baciti tepih na sredini sobe, gdje vam je mala princeza može igrati. Koristite tiaras, štapići, pero boe i princeza knjige kao ukrasni predmeti.
Nedostaci i Leptiri temu; Slike šarenih leptira, gusjenice, bumbara, zmaj leti, dama bugova sve po sobi ga čini izgledaju vrlo lijepo. Držite podlogu zida tamno ružičaste boje. Tada koristite bug matrice slikati ovih insekata različitih oblika i veličina. Na jednom od zida možete napraviti bubamara-a ljuska izradom krugova s ​​crnom bojom. Za daljnje uređenje zidova, staviti neke uokvirene slike od tih bugova. Hang neki najlon igračke sa stropa iznad nje jasle s kojim ona može igrati. Možete jednostavno pronaći baby platforma sa bugova i leptir temu. Svaka vrsta drveta namještaj će biti pogodna za ovu dekoraciju.
Starry Night Theme, malo djevojke vole vidjeti nebeskih tijela svih oko njih. Možete nacrtati uzoraka zvijezda, Mjeseca, planeta, konstelacija, pa čak i na stropu prostorije. Držite podlogu od zidova svijetlo plava i koristiti tamniju nijansu plave za strop. Tada koristite pastelne i bijele boje za izradu nebeskih tijela. Također možete zalijepiti zvijezda cutouts oblijepljene potporu na oslikanim zidovima vrtić. Da bi ga pogledati više nekretnina, dodajte neki bijeli oblaci na stropu potapanjem spužvu u bijele boje. Ako ne želite ići za slikarstvo zidove, tapete ove određenu temu se mogu staviti gore. Boja namještaj bebe sobi kao i po temi žigosanje zvijezda obrasce na njih uz pomoć zvijezda u obliku gume marke umočen u bijele boje. Također možete dobiti svjetiljke, dječja posteljina, popluni, prostirke i jastučića sa slikama zvijezda.
Vrt temu; Ovaj šareni temu će učiniti vaše dijete osjećati bliže prirodi. Baza sloj zida za ovu temu bilo bi idealno da se u pastelu. Međutim, možete eksperimentirati s drugim bojama, kao što su nijanse zelenila ili yellows kao dobro. Provjerite je najvidljiviji zid u sobi kao žarišna zid. Napravite vrt teme na ovom zidu. Boja donji dio zida sa zelenim i top s neba plava. Tada koristite svoje kreativne ideje da se boje raznih šarenog cvijeća na zelenim dio zida. Na plavom dijelu zida nacrtati slike ptica, pčela i leptiri. Čak i mala nakupina oblaka ili svijetlo žute sunce nije loša ideja. Za slikanje slika, možete se odlučiti FreeHand slikarstva. Ali ako niste jako sigurni o svom slikarstvu vještine slobodno koristiti matrice. Držite baza boje namještaja i drugih namještaj bijele. Posteljinu, zavjese i ostali materijali u sobi treba imati cvjetnim printevima na njih.
Nadamo se da ćete naći vrtić ukrašavanje ideje za djevojčice dati u ovom članku zanimljiv dovoljno za stvaranje prekrasnog svijeta za svoju djecu. Ako ste u potrazi za jaslice uređenje ideje na proračun, onda bih vam predlažemo da nemojte se ograničiti na neku određenu temu. Koristite svoje vlastite kreativne ideje za dizajn u dječji vrtić za svoje dijete. Siguran sam da je krajnji rezultat će biti vrlo ispunjava.

No comments:

Post a Comment