Saturday 18 February 2012

Laminatnih podova upute u vezi čišćenja

Laminatni podovi su baš kao i drvene podove, ali su jeftiniji. Oni su jednostavno instalirati i gotovo su podigli iznad površine. To je jedan od razloga zbog kojih laminata mnogo je prednost pred tvrdo etaže. Pre-zalijepljen podovi ili zaključati ugriz i podnice su neke od najboljih vrste laminata. Postupak instalacije je jednostavan, a tako je čišćenje. Postoje neke specifične laminatnog poda čišćenje upute, koje pomažu da zadrži svoju kvalitetu već više značajan period vremena. Možete napraviti neki domaći čišćenje ili poraziti s kemikalijama na raspolaganju kod kuće poboljšanja trgovinama.
Laminatnih podova Čišćenje Savjeti
Postoje određene prednosti i mane od laminata. Slijedite savjete o polaganju laminata, prije instaliranja ovog podnice. Morate voditi brigu o nekoliko stvari kako bi se izbjeglo rano oštećenja. Ovdje su neke laminatnog poda čišćenje savjeta za vas. ; Ne slajd teške namještaja po podu, nego lift. ; Jedrilice ne smiju se izvoditi po podu jer oni mogu izgrepsti katu. , Nikada ne čistite s ribanje praha, abrazivna sredstva za čišćenje ili čeličnom vunom. ; Ne čistite sa 'grimase i sjaj' proizvoda. ; Ne nokte ili vosak na podu. ; Ne poplava pod vodom. , Pregradnja ili završnu obradu sa pijeskom je strogo nije dozvoljeno. ; Upute za čišćenje laminatnih podova
Laminatne podne čišćenje proizvodi su vrlo učinkovite u uklanjanju prašine i grim od poda. Možete očistiti kat po brišući ili s povremenim vlažnom krpom. Ako koristite usisivač, pobrinite se da nema gonič bar. To je korisno za pokupiti prljavštinu iz između rubova i između dužice. Koraci za čišćenje drvenih laminatnog poda su navedene u nastavku. ; Sweep katu s metlom za uklanjanje prljavštine prije čišćenja. ; Prašina katu sa suhim swiffer to počistiti preostale prljavštine. ; Sprej katu s drvenih podova čišćenje uz pomoć vlažnim ručnikom. Nemojte koristiti sapunici rješenje za čišćenje. ; Sada opet čist sa suhim ručnikom da upije vodu u potpunosti. Poda ne bi trebao biti lijevo vlage. ; Domaći laminatnih podova otopina za čišćenje
Tekstura poda moraju biti zadržane za dugo vremena dolje redak ako slijedite upute za čišćenje laminatnih podova razborito. Za neke ekstra njegu, morate staviti malo više truda. Pripremite domaće rješenje i koristiti ga svaki put kad čistim laminatnog poda. Ako se pitate o tome kako očistiti laminata s domaćim čišćenje rješenja; uzrujavati ne postoji mnogo opcija za iste. Ovdje ide popis.
Rješenje # 1; U 4 šalice tople vode, miješati jednu šalicu bijelog octa. To čišćenje treba koristiti kako bi grimase na površinu. Također možete napuniti swiffer sa ovog rješenja prije čišćenja.
Rješenje # 2; U dvije šalice tople vode, miješati 2 unce jelo deterdžent, 1 šalica soka od limuna i 2 šalice octa. Možete očistiti podu s krpom namočenom u ovom sredstvo za čišćenje.
Rješenje # 3; Pripremite rješenje s 1 žličica praška jelo, 2 žličice amonijaka i pola šalice alkohol. Zatim sipati 3 čaše tople vode na smjesu. Napuniti svoj ready-to-iskoristiti grimase sa ovog rješenja.
Rješenje # 4; Razrijeđena baby šampon je divno sredstvo za čišćenje za laminatni podovi. U galon tople vode prelijte 2 žličice baby šampon. Vlažnom krpom u ovoj rješenje i poraziti.
Rješenje # 5; Mix 1/4th šalicu octa i amonijaka u 1 žličica deterdžent za pranje posuđa. Da bi ga razrijediti dodati 3 šalice vode i ispunite swiffer sa ovog rješenja. Također možete razrijediti smjesu s jedan galon vode ako koristite krpu za čišćenje poda.
Nadam se da će spomenuti laminatom čišćenje za uporabu su dokazano koristan za vas. Općenito, problemi s laminata nastati ako je lijevo vlažnom satima ili, ako to nije ispravno instaliran. Ali to ne znači da ne bi trebali ići za laminata na sve. Vi svakako možete ići naprijed sa laminata kao što je jeftiniji način. A pogotovo sada, kada je laminat čišćenje više nije problem i nije tako teško kao što se činilo.

No comments:

Post a Comment