Thursday 9 February 2012

Najbolji simulirane dijamanti

Izvorni dijamanti su vrlo skupo i posjedovanje komad dijamantni nakit je blago. Vađenje dijamanata iz rudnika dijamanata su prakticirali od uzrasta. Uz golem rast znanosti i tehnologije, procesa ekstrakcije su improvizirani. Ljudska bića su otkrili različite tehnike za stvaranje dijamanata umjetno.
Diamonds stvoren kroz proces simulacije je poznat kao simulirano dijamanata. Oni su laboratorijski stvorili dijamanata koji usko simulirati iskra i sjaj pravi dijamanti. Oni su stvorili savršeno tako da to postaje vrlo teško da bi ih razlikovao od pravi dijamant. Najbolji simulirane dijamanti imaju karizmatičnog cakliti, a oni su dostupni u više boja.
Vrste simulirane dijamanti
To je važno za vas da znate vrste visoke kvalitete simulirane dijamanti prije nego uzimajući jedan za sebe. Najbolji simulirane dijamanti su savršeni sastav nalik izvornom dijamanata. Oni se razlikuju od sintetskih dijamanata zbog promjena u procesu proizvodnje. Simulirani dijamanti imaju svojstven svojstva i oni imaju nekoliko karakteristike zajedničke stvarnim dijamanata. Provjerite vrste najkvalitetnijih simulirane dijamanti.
Bijela Sapphire: Sintetička bijela spinel i safir je bio prvi proizveden čistog magnezija aluminij oksid simulirane dijamanti. Oni su izdržljiva, ali imaju nizak indeks loma.
Staklo simulantima: Oni su u velikoj mjeri su korišteni tijekom Victorian era, a prikupljeni su kao antički jewelries. To je bio vrlo popularan nakit tijekom 18. stoljeća. Oni su bili skloni grebanje zbog staklastim sastav.
Sintetski Rutilna: Dijamant je bio isklesan iz čisti titan oksida i vrlo je superiorniji u kvaliteti, imaju visok indeks loma. Oni su prodali kao različite boje dijamant imaju jak živost.
Moissanite: To je novi sudionik u simuliranim grupe dijamanti. To je zapravo silicij karbida imaju dobar sjaj i vatre. Oni posjeduju neke unutarnje nedostatke zbog kojih je njegova kvaliteta je oslabio.
Itrij aluminij Garnet: Ovo je jedan od najuspješnijih razne simulirane dijamanti. Iako je indeks loma je vrlo niska, to je još uvijek popularan.
Koji su najbolji simulirane dijamanti
Pa što su simulirane dijamanti sada su jasne na vas. Sada se postavlja pitanje je 'tko čini najbolje simulirane dijamanti'. Postoje mnogi laboratoriji eksperimentiranje s procesom izrade simulirane dijamanti. Oni pokušavaju povećati indeks refrakcije od kemikalija, tako da sjaj i bistrinu je baš kao i izvorni dijamant.
Jedan od najboljih tvrtka za proizvodnju simulirane dijamanti je 'ruski brilijanti'. Ruski simulirane dijamanti su rješenja na tržištu od pamtivijeka. Neki drugi spektakularni sorte su Kubični Zirconia, Gemesis i Moissanite. Simulirani kamenje safir, roza, zelena, plava, žuta oblik najbolje simulira dijamantni prstenovi. 'Dijamant Essence "," Elegante Garnet' i 'Apsolutno' su prilično uspješni u proizvodnji širokog spektra jewelries simuliranog dijamanata. 'Dijamant Essence "ima lijepe zbirke Bangles and pendents, okovan klincima s dijamanti šarenim, a" Elegante Garnet' i 'Apsolutno' su popularne među ženama za vrhunsku kolekciju prstenova i ručke naočala.
Vrijedi spomenuti, Kubični Zirconia je skladište fancy jewelries. Ako ste željni shop za neki jeftini dijamante, samo glava na CZ dućan za prekrasne komade. Gemesis dijamanti su proizvedeni u laboratoriju kontroliranim uvjetima, gdje različiti uvjeti su zbrinuta dobiti kvalitetan proizvod. Kemikalije se koriste imaju visok indeks loma donošenja glamura baš kao pravi dijamant. Ako imate pomama za obojenu dijamante, samo se odlučiti za Gemesis. Imaju prekrasan zbirke žute, amber, plava, roza, crvena, itd.
Ispunite svoj nakit ormar s najboljim simulirane dijamanti. Oni su prekrasni komad jewelries oponašaju pravi dijamant. To je savršen način da se spasi veliki izdaci nastali kupnjom pravi dijamanti. Međutim, možete napraviti investicija za cijeli život kupnjom originalni komad za sebe, 'coz to je već činjenica da dijamanti su djevojke najbolji prijatelj. Nije li to?

No comments:

Post a Comment