Monday 13 February 2012

Jesen Blaze Maple

Hibridni stablo koje je stvoreno uz dodatak neke dobre osobine dvije različite vrste javora, to je ono što će definirati javor jesen plamen. Ove dvije vrste su crveni javor i javor srebra. Jesen Požar javorovog stabla eksponata živoj osobine briljantne narančaste crvene boje, zdrava grananja, gusta rasta i štetočina i otpornost na bolesti. Ovo stablo je postao jedan od najpopularnijih ukrasnog drveća da se uzgaja u vrtovima i dvorištima. Ako previše su zarobljeni od strane ljepotom ovog briljantnog stabla, sljedećim stavcima on jesen Požar javora dokazati da će biti koristan pročitati.
Jesen Blaze Maple činjenicama; jesen sjala javor hibridni stablo raste snažno, tolerantan na različite uvjete i služi kao izvrstan nadomjestak u područjima gdje javor ne mogu uzgajati. Može narasti do 50 do 60 stopa u visinu i ima širi od 30 do 40 stopa. Ovo stablo može izdržati oluju štete zbog jakog drva potez od crvenog javora. Ona može rasti u gotovo svim zemljišnim uvjetima i na taj način, proglašen je 2003 Urban Tree of the Year. To je kombinacija vitalnosti i prilagodljivosti srebra javora i javor crvena ljepotu kao i snagu. Jesen paljenje javorovog stabla Listovi su slični srebro javorovog stabla sorte. Oni su nasuprot, jednostavna i pet lobed with zubat marže. U ljeto, listovi su bogati zelene boje i okrenuti tamnocrven naranče u jesen. U usporedbi s ostavlja drugih javor, jesen lisa javorovog lišća imaju tendenciju da traje duže.
Jesen Blaze Maple Care; jesen sjala javor je tolerantan na različite zemljišne uvjete. Međutim, treba uzeti neki jesen sjala javor skrbi pružajući optimalne uvjete za rast. Jesen Požar javor zaštitu obuhvaća neke jednostavne mjere opreza koje treba poduzeti, koji uključuje sljedeće:; djelomičnu sjenu na puni sunce Neutralno do lagano kiseloj tla (lagano kiseloj je rekao da bi lišće izgleda svijetlo crvena tijekom jeseni), dobro drenirani, Plodno tlo, raste u zonama 3-8 koji su umjerena klima, Sadnja stabla u kasnu jesen ili rano proljeće, nakon što biljka Vaše stablo, morate vrh haljinu tla s kompost. Zatim voda i tijekom vegetacije stabla. Kao što je vaše jesen Požar stablo dobiva uspostavljena, možete početi stabala javora rezidbe kao i kada je potrebno. Stablo treba pruned samo ljeti kada se listovi potpuno razvijeni. Mineralna gnojiva mogu biti dodan u osnovan stabala u kasnu zimu godišnje.
Jesen Blaze Maple Problemi, postoje određene jesen Požar javora problemi vezani na boju lišća. Iako je stablo još čvršći i robustan u odnosu na ostale javora, nedostatak pojedinih minerala mogu utjecati na boju listova. Ova stabla treba magnezija i željeza za formiranje klorofila u lišću. Ako ima manje željeza i magnezija na raspolaganju, posebno kad javor stablo sadnje se provodi u alkalnom tlu, to će dovesti do manje proizvodnje klorofila. To dovodi do jeseni sjala javor problema, što čini manje mladi listovi skrenuti žute sa zelenim venama. Listovi su slabe i umiru brže nego obično.
Jesen Blaze Maple bolesti; Kao što je spomenuto, jesen lisa javora nisu skloni mnoge bolesti i štetnika zbog svoje hibridne naravi. Međutim, postoje neke jesen sjala javor bolesti koje također utječu na druge javor. These jesen sjala javor stablo bolesti uključuju sljedeće:; antraknozi (gljivične bolesti koja najčešće pogađa mlade listove uzrokuje opadanje lišća); Verticillium hoćeš (gljivice koja uzrokuje tanki su, sporo rastu kruna), Root trulež, Truba skeletonizer (gusjenice that hrani javor vodi i oblika čahure poput trube), grinje; Kruška tripsa (kukci koji mogu sisati sokove od lišća, u konačnici ubija drvo), Ovo su neke od jeseni javorovog stabla činjenice koje će vam pomoći da znate ovaj hibrid bolje. Tih stabala su u potražnji diljem Sjedinjenih Država, zbog svoje ljepote svijetle i čvrste karakteristike. Možete govoriti na svoj lokalni vrtić ili naručiti online jesen blaze javora, Da bi dodali ovaj ukrasna biljka u vašem krajolik dizajna. Dođite pada, i vaš vrt će biti postavljena u plamenu s jarko narančasta crvenu lišće ove prekrasne stabla.

No comments:

Post a Comment