Tuesday 28 February 2012

Silver sjenilo

Gustavo Adolfo Becquer slavno citirao je, duša koja može govoriti kroz oči također mogu poljubiti s pogledom. Takva je moć u oči. Oči mogu govoriti svezaka bez tebe čak i izgovaranjem riječi. Kao čisti govor je decked s izborom riječi i izraze držati vlast nad pozornost i mišljenje slušatelja, slično, oči, koje omogućavaju izražavanje emocija i namjera, može se dati rječitost i definiciju enamor svjedok i držati ga pod Vaše čarolija! Razne kozmetičke su korišteni za uljepšavanje očiju kroz stoljeća. Žene su poznati da su otišli na velike duljine kako bi se poboljšala ljepotu svojih očiju, čak i na opasnost od ugrožavanja svoje vizije! U davna vremena, žena se zna da su koristili otrovne beladona to rastegnuti njihove učenike, koji je smatrao lijepa u tim vremenima! Oko sjene uvijek imaju uhvaćen je fancy modno osviještene žene. Bilo da je to dramatičan akvamarin ili sortirano bež, sjenila različitih nijansi uvijek su pronašli svoj način u ženske taštine slučajeva. Primjena sjenilo smatra umjetnost u sebi, a poznati vizažisti diljem svijeta su razvili vlastite primjenu stilova. Silver sjenilo je jedan takav sjeni sjenilo koje je uvijek održava stalni boravak među ženskom kozmetički nekretnina!
Od J Lo to Kristen Stewart Bella, s Reese Witherspoon to Kim Kardashian - oni 'svi fluttered svojim glamuroznim trepavice i održava svijet u zatočeništvu pod spell of srebro sjenilo! Vjerujte mi, srebro sjenilo je jedna sjena svaka žena trebala imati pri ruci. To je jedan višenamjenski shade koji može biti mješoviti i podudarne-ići s bilo koje odijelo u boji i može se prilagoditi bilo koji profil lica, tipu kože ili prigodu. Bilo da je dnevna prezentaciju get-up ili pištanje party izgled, s pravom trik, srebro sjenilo može definirati oči samo pravo da odgovaraju prigodu. Ispod su neke savjete o kako primijeniti srebro eyeshadow da se vijoriti drugačiji izgled svaki put.
Kako nositi Silver sjenilo, srebro sjenilo se može nositi i kao baza za tamnije šminke oko očiju. Nanesite srebro bazu iz liniju trepavica do obrva mosta, miješanje sjene ravnomjerno, koja se širi kist malo prema hramu hrptova. Primjenom tamniju nijansu na vrhu srebra baze ga čini rad kao fitilj i čini izgled traju duže, dok je kreditiranje dubina u oči sa suptilnim ističe na čelo grebena. ; Nanesite velikodušan sloj od srebra sjenilo na gornjem kapku od linije trepavica nabor. Boja uz rub s tamniju nijansu i uklopiti se kapka. Nanesite charcoal boji eyeliner na obje gornje i donje kapke i kaput trepavice lagano s crnom maskarom. To dodaje dramatična veličinu i dubinu tvoje oči! , Možete otići Goth sa srebrnim previše! Gothic šminke oko očiju sve o dramatizira oči uz korištenje intenzivno tamne boje, ali onda, dodir srebra služi za pojačanje sjena efekt crne. Da biste dobili gotički izgled srebro sjenilo, primijeniti neke polu-mat sjenilo srebro iz liniju trepavica do obrva mosta. Sada pokrivaju kapci, od trepavica linija za nabora, s ugljen crnom sjenilo. Proširivanje malo iznad nabor i mješavina crne sjene sa srebrom jednom u sivkast zamagliti i dobiti spremna za rukovanje tim uzdasima nad svojim intenzivnim pogledima! ; Nabavite metalik sjenilo srebro zasvirati da svjetlećim izgled! Nanesite sjenilo noćne your poput tebe učiniti, a zatim lagano navlažite vrh kutna četka. Pokrenite četkom uz rub srebro sjene kontejner i privući fino srebro redak duž gornje i donje kapke. , Primjena mala mrlja od srebra sjenilo na unutrašnjoj 1 / 3 svog donjeg kapka čini svoje umorne oči izgledaju svježije kad je dugo protežu dnevnim sati na večer. Pomaknite se kroz primjenu sjenilo i sjenilo tehnike za više informacija. ; Silver sjenilo dolazi u različite nijanse i tekstura. Nijanse srebrne treba biti pažljivo izabran za različite boje očiju. Svijetli ili metalik srebrna boja se može nositi s elan na plavom oči, kao srebro služi kako bi se poboljšala iskra ove boje očiju. Za najbolje rezultate, srebro sjenilo za oči plave idealno bi trebao biti ili glitter metalik. Silver glitter eyeshadow daje plave oči koje iskra i zvjezdanim eyed izgled, što može mamac mnoge srce s koso pogled i vijore na trepavice! Pročitajte više o prilično oka šminka za plave oči.
Silver ne kompliment smeđe oči pri nošenju sama. Srebrni sjenilo za mrki oči uvijek mora biti u kombinaciji s drugim bojama, i djelovati kao pojačivač nego primarni hladu. Slijedite link kako biste dobili savjete o prilično oka šminka za smeđe oči. Isto vrijedi i za zeleni (pročitajte sastav savjeta za zelene oči) ili lješnjaka oči. Silver, ako se koristi na zelene ili boje lješnjaka očima, mora biti u sprezi s drugim tonovima i trebali bi ostati isključen.
Silver sjenilo je prodali su gotovo sve velike kozmetičke brandove. Međutim, najbolji srebro sjenilo, u pogledu teksture, kvaliteta i raznovrsnost nijansi, dolaze iz Mac. Nudi širok raspon srebro sjenilo boje kao što su Elektra, krivotvorenje, Silver maglu, filament i Silver. Soft Touch od Chanel je također dobar izbor. So djevojke ... naplatiti one gleda sa nekim srebrnim i dobiti spremna za lansiranje milijun uzdahe!

No comments:

Post a Comment