Wednesday 22 February 2012

Cvatnja Vines

Bilo zidova, terasa, krovovi, ograde, ili stupova, oni sigurno će izgledati s prekrasnim cvatnje vinove loze prepredenog oko njih. Pretvara uobičajene objekt u stvar ljepote. The arbors, zidovi, trellises, a stupa prekrivena lozom privući pozornost i poboljšati izgled vaše kuće. These vina su sastavni dio cvjetnih vrtova i poznati su privući hummingbirds i leptira. Ako ste i planirate da se biljka cvatnje vinove loze, onda je poželjno da znamo da je dva osnovna tipa i idealno regije ili zone rasti određenom cvjetnice trs.
Cvatnja Vine zone; Nisu svi cvatnje vinove loze može preživjeti u svim vremenskim uvjetima. Dakle, Sjedinjene Američke Države stvorio je karta koja označava određenu zonu za svaki trs. Svaka zona označava Idealna temperatura rasti za određenu cvjetnica. Ova područja su numerirane i dodijelili raznim bojama. Primjerice, cvatnje vinove loze zona 5 pokazuje, da je temperatura tog zone -20 do -10 stupnjeva Celzija, a pogodan je za Clematis i Boston Ivy, itd. temperatura cvatnje vinove loze zone 7 je 0 do 10 stupnjeva Celzija i pogodan je za trubu vinove loze i penjanje ljiljana. Cvatnja vinove loze zona 9 pokazuje da je temperatura ove zone je 20 do 30 stupnjeva Celzija i idealna je rasti Hydrangea i Virginia Spora vožnja. Zone karte se temelji prosječno temperature pa možete birati loza izvan zonu ukoliko ste bliže na to zonu. Na primjer, ako se biljka preporuča za zonu 3 i vi ste bliže zoni 4, još uvijek možete rasti that vinove loze u skladu s temperaturom.
Cvatnja Godišnji vina: "Ovo su najbolji cvjetnice loze for hlad, kao što su porasti na svoje optimalne dužine i veličine u jednoj sezoni. Oni su također brzo raste cvatnje vinove loze. Dakle, za dugoročno i brži rast, godišnji cvijeće su najbolji kao oni rasti i do 20 stopa u jednoj sezoni. Oni ne drže zidovi čvrsto. Mjesec cvijeće, šalicu i tanjurić, zumbul grah, ladolež, slatki krumpir, hmelj su neke od godišnjeg cvatnje vinove loze. Morate hladu korijena i dati suncu do vrhova, koji omogućuje brži rast vinove loze.
Morning Glory: Morning Glory proizvodi cvijeće raznih boja, ali najčešće je plava boja. To je cvijeće imati jedinstvenu karakteristiku. Cvjetovi se otvaraju u zoru i zatvoriti kad je jako sunčano. To zahtijeva ogradu ili rasvjetni stup kao da raste potpora.
Black Eyed Susan: To je obično cvjeta u ljeto. Ona proizvodi tamno žute i duboko narančaste boje cvijeća. Grla te cvijeće su vrlo tamne i zato su dobili ime, Black Eyed Susan. Možete oblikovati ovu cvatnje vinove loze po Vašem izboru.
Kardinal penjač: Ona je opet jedan od godišnjih cvatnje vinove loze, da cvjeta na ljeto. Ona proizvodi cjevasti cvjetovi koji su tamno crvene, smeđa, i tamnocrven u boji. These svijetle boje cvijeća su sigurni će privući ptice i leptiri.
Cvatnja perennial Vines, perennial loze neprestano rasti u svakoj sezoni. Oni povećanje u dužinu, veličinu i cvijet svake sezone. Ukrasne grašak, strast cvijet vinove loze, višnja, pavit, glicinije, jasmin, ljiljan, itd., su neke od višegodišnji cvjetnice loze. Ti su dostupni u različitim živim bojama, kao što je, tamno plava, zagasito crvene, bijele šaren, i ljubičasta, itd. perennial vina zahtijeva tlo bogato hranjivim tvarima rasti u zdravom način. Svoje korijene također trebaju biti u hladu od prodora sunčeve svjetlosti.
Clematis: To je jedan od najčešćih i popularna vina. Clematis je intenzivan, lijepa, i jarke. To je dostupan u bezbroj boje i oblika i mogu gel dobro s bilo kakvom teme vrt. Također ga možete rasti u trellises u balkon. Oni su svakako poslužiti kao slatkiša za oči za sve.
Honeysuckle: Honeysuckle vino je jedan od najljepših penjanje cvatnje vinove loze. Također možete koristiti ga kao truba cvijet vinove loze, kao što je rog u obliku cvijeta. Ona proizvodi širok raspon boja cvijeta u kombinaciji s jedinstvenim mirisima. To je također obdarena s crvenim i crnim bobicama.
Jasmine: Zajednička jasmina je još jedan klasični cvjetnice trs. To obično raste kao grm s nekim potporu. To je nevjerojatno ugodan miris. Zima jasmina je opet jedan od najtežih vinove loze, koje se mogu nositi surovi hladni vjetrovi.
Nakon čitanja ove informacije o cvatnje vinove loze, nećete se ne slažete sa mnom ako kažem, zašto samo vidjeti slike cvijet, kada možete imati jedan ili dosta njih pravo u vašem domu ili vrtu. Dakle, ići naprijed i probuditi u vama vrtlar.

No comments:

Post a Comment