Tuesday 7 February 2012

Kako na to da Guy znate da ste zainteresirani

Tara je imala ogroman zaljubljena u Trevor od prvog dana su se upoznali. Znala je u svom srcu da je savršen dečko za nju. Nasmiješio joj iz cijele klase, svaki dan! Nakon svakog predavanja, on je napravio svoj put kroz gužve, samo da ju pratiti u kantini za ručak, gdje su razgovarali. Čovjek je oni govore! Bili su ugodno u svakom drugih tvrtki. Oni su mogli biti bez brige o tome sudi. Tara je znao da bih pala za njega, pali loše. Ona je također imala vrlo mali sićušan osjećaj da ju je volio previše. Ali ona nije mogla razumjeti zašto se nije pitao joj se još. Jedan od Trevor prijatelja joj je rekao da je to činio poput nje, ali nije bio siguran ako ona ga volio vratiti, a to je zašto on ne pita joj se. Jeez! Tara mislili da sebe i odlučio uzeti stvari u svoje ruke. Otišla je ravno u njezine prijateljice da zamolite ih za neke savjete o tome kako neka dečko zna da ste zainteresirani za njega. Što su joj reći? Pa, samo za čitanje naprijed da saznate!
Jeste li u sličnoj situaciji? Gdje želite da vaše prijateljstvo da se razvije u nešto više? Želite ga napraviti prvi korak i tako si razmišljam o tome kako neka dečko zna da ste zainteresirani za njega? S obzirom na nastavku su neke odlične savjete koje možete čitati i pratiti ako vam se sviđa!
Kako sam neka Guy znam da sam zainteresirani za njega
To je vrlo frustrirajuće kada se kao dečko, on je što vam daje signale da mu se sviđate, ali on neće učiniti ništa o tome. On bi mogao biti stežu hrabrost da te pozovem. Dakle, u međuvremenu, zašto ne dati mu malo pomoći pomoću načina za reći mu da mu se sviđa. Pročitajte u nastavku i pokušajte ove savjete van.
Smile Away; Osmijeh je najbolji način da tip koji ste zainteresirani za njega. ga očarati osmijeh svaki put kad ga vidi. To će učiniti ga osjećati posebnim. To će neka znaju da samo biti u njegovoj blizini vas čini sretnim. Osmijeh je uvijek bio jedan od najboljih alata koji ste, kao djevojka, može koristiti ako se pitate kako to reći momak si mu se sviđa. Kad je tužna, razveseliti ga s osmijehom, kad je sretan, osmijeh zajedno s njim. Ništa ne radi bolje, vjerujte mi. Ali, za ime boga se ne drže nasmijana bez ikakvog razloga. On može dobiti sasvim drugačiji dojam (ako znate što mislim). Što će raditi čak i bolje je ako možete da ga smijeh!
Eye Spy, s njim razgovarati sa svojim očima. Da. Prenijeti svoj interes u njega dajući mu znajući izgleda. Koristite svoje oči za jedan od najboljih poslova koje ikada imati (osim uzimajući u svojoj gorgeousness). Za njega kažem da si poput njega. Ako ste u grupi, održavati kontakt očima s njim neko vrijeme, možda i cijelu minutu, a zatim pogledajte daleko. Kada pogledate unatrag na njemu (oh, ja sam siguran da će), ako je on još uvijek gleda na vas, onda je to jedan od načina za reći ako tip je u vama! Dečki su odojak kada je u pitanju djevojke 'oči, tako da koristite tvoje besramno na to da mu do znanja da ga želite!
Budite Flirtalitious, Flert je zabavno! Panovljajuće Mislim, ozbiljno! Kako drukčije planirate reći čovjeka koji ste zainteresirani za njega, ako tvoj 'ne idući koketirati s njim? Ovdje su neke flert savjete. Budite lijepo da ga, dajte mu kompliment, da mu pomogne kada je to potrebno. Doba stare "udaranje kapaka 'je klasičan rutinu u flert igri. Možda će zvučati cheesy, ali neka je to lice, svi smo to učinili barem jednom. Sada, ne mislim šišmiš ih kao da ste je dobio trzanje! Suptilnost je ključ. Igranje djevojka u nevolji mogu također raditi ponekad. Samo pazite da je zaista tvoja vitez u sjajnom oklopu, ili sve vaše napore će ići uzalud.
Tijelo, Talk, govor tijela je važan način da momak da vam se sviđa. Kada ste u grupi, sjediti pored njega. Lean blizu njega dok govori (ne toooo zatvoriti za utjehu ipak). Dodir njegove ruke dok je razgovor s njim. Ako ste sjedi preko jedni druge, noge automatski će se prijeći na stranu on je sjedio (nekakav default žena mehanizma mislim). Nađi isprike da ga se dotakne. Nisam vam pomoći s tim, siguran sam da možete doći do mnogih sebe! Samo nemojte ga preplašiti s time što je dodatno osjetljiv.
Talk-a-Doodle Doo, Razgovor, razgovor i razgovor. Ništa nije bolje znak da vas dvoje su kompatibilni nego sposobnost da se nose na pristojan razgovor. Ako ne znate kako da razgovaraju s momak vam se sviđa, onda imate problem. Ne brinite o tome što za razgovor. Dovoljno je to učiniti. Saznajte što su njegove interese. Razgovarajte o tim. To će mu pokazati da ti stalo dovoljno da saznate o nečemu što je on strastveni oko. Ako ne, onda razgovarati o svim zajedničkim interesima da vas oboje može dijeliti. To će biti zabavno! Ovo je jedan od najboljih načina da se momak da vam se sviđa. I, također možete gauge, ako ti dečki imaju iste valne duljine koja zauzvrat, pomoći će vaš odnos u budućnosti. Ovo je jedan važan savjet imati na umu kada razmišljate 'kako se neka dečko zna da ste zainteresirani'.
Zafrkavati zafrkavati, on svibanj dosadi ti stalno tuširanje pohvale o njemu. Pokušajte nešto osvježavajuće drugačiji! Ako ste upoznati neke smiješne ili neugodna incidenta oko njega, zafrkavati o tome. Povucite noge za neke od svojih svojstven navike. Nemojte pretjerivati. Mogao je uzeti previše ozbiljno i dobiti uvrijedio. I to je posljednja stvar koju želite! Ako on to traje sportski i teases leđa, onda je to siguran znak da te voli.
Ako ništa od gore navedene savjete o tome kako neka dečko zna da ste zainteresirani za njega rade, onda vaše zadnje opcija bi bila da skupim hrabrosti, progutati bilo strah i samo sumnje koje imate, i otići i reći mu kako ste osjećaju. Najgore dolazi najgore, on će reći da se ne osjećaju na isti način. Ali barem ćete imati mentalno zadovoljstvo što je pokušao svoje najbolje. Tako prestati brinuti o on meni sviđa ili ne? Dovoljno je ići dobiti njemu djevojka!

No comments:

Post a Comment