Sunday 26 February 2012

Pay As You Go Mobitel planovi

Prepaid planova za mobitele nazivaju 'platiti kao što ide mobilni telefon planova. Ovi planovi su izrađeni posebno za odijelo pojedincima potreba, gdje se mogu kupiti njihove minuta i koristiti ih prema tome. To znači, možete se odlučiti koliko želite potrošiti na vaš račun mobitel svaki mjesec. Platiti kao što ide mobilni telefon planovi su veliki za ljude koji imaju loše kreditne rezultat, a ne ispunjavaju uvjete za bežični ugovor. Također, ako ne namjeravate koristiti zapisnik nudi standardni mobitel plan, uvijek možete uložiti u pay as you go mobitela. Let's saznati više o najboljem platiti kao što ide planova mobitel.
Najbolji Pay As You Go Mobitel planovi
Kada razmišljam o kupnji mobitela, te obično dobiti plan koji dolazi s dugoročni ugovor od 1 do 2 godine. Ovaj ugovor može biti osiguran protiv bankovne kartice ili kreditne kartice. Te htijenje dobiti oko 300 minuta razgovora mjesečno, a to neće biti dovoljno za ljude koji koriste svoje mobitele puno. Također, mnogi ljudi imaju široka proračuna na koje mogu koristiti svoje mobitele. Veliki Bill će se baciti svoje uske neredu proračuna. Dakle, oni bi trebali učiti o tome kako učiniti prepaid telefonske kartice rad i zadržati svoje financijsko opterećenje na minimum.
Ipak, najbolji platiti kao što ide mobilni telefon planovi ne trebaju dugoročne ugovore. Oni ne moraju biti osigurani protiv kreditne kartice i možete kupiti nekoliko minuta prije nego ruke. Taj zapisnik može koristiti na način koji želite u mjesec dana i kada vam ponestane minuta, čak možete ih napuniti s novim voucher. These najbolje platiti kao što ide mobitela u SAD-u postaju najbrže rastući segment tržišta bežične. Imate mnoge tvrtke koje nude konkurentne cijene za svoje platiti kao što ide planova mobitel.
Dakle, ono što ti najbolje platiti kao što ide mobilni telefon planira ponuditi da ih čini tako atraktivnim i pristupačnim? Ne morate se prijaviti bilo koji dugoročnih ugovora, dobit ćete bez mjesečne račune, da će se bez kreditne provjere koje se obavljaju, bez skrivenih troškova, kao i bilo koji od vas može osigurati these pay as you go mobitela. To ga čini vrlo lako za vas da zadržite ček na vaše obitelji mjesečno mobitel račun i zadržati karticu o tome koliko ste potrošnje na svaki poziv.
These najbolje platiti kao što ide mobilni telefon planovi su idealni za one koji trebaju održavati mjesečni proračun, koristiti mobitel bez potpisivanja ugovora, želim prepaid mobitela za djecu, a žele zadržati njihovu uporabu u kontroli. Najbolji platiti kao što ide mobilni telefon planovi pružaju mnoge mreže usluga u SAD-u. Neke od tih najbolje platiti kao što ide mobilni telefon planove koje nude:; AT & T (Cingular), Net10, Tracfone, T-Mobile; Verizone Wireless poticaj, Virgin Mobile, Vi svibanj imati vidio mnoge prednosti uzimajući platiti kao što ide stanica telefon planova. Međutim, postoji nekoliko nedostataka koje treba imati na umu kada se kupi sebi prepaid kartica. Poziv stope za platiti kao što ide mobiteli su stvarno niske, ali je malo više od post plaća planira mobitel. Zapisnik su važeće samo za 30 do 90 dana prema vašem planu. Ako ne napunite ili kupiti više minuta dodati na Vaš račun prije nego što istekne minuta, nećete biti u mogućnosti da ih koristili. Međutim, mnogi pružatelji usluga prodavati minuta on-line, putem telefona ili prepaid kartice koje se prodaju po mnogo trgovaca. Dakle, neće biti problem za lov trgovaca ili prodavači, koji prodaju pay as you go minuta mobitela.
Kako Usporedite Pay As You Go Mobitel planovi
Morate biti pitate kako usporediti platiti kao što ide mobilni telefon planova, kao i na tržištu je potopljena s tvrtkama koje nude ono što oni nazivaju 'najbolji plan'. Pa, prvo trebate uzeti u obzir područja pokrivenosti mobilni telefon. Morate se saznati u kojem se navodi su obuhvaćeni pod 'home uslugu' planove. Trebate imati na umu neke pay as you go usluga imaju dobru pokrivenost mreže u New Yorku velegradsko područje, da rasplinuti kao što kretati dalje na sjever. Dakle, provjerite je li vaš mrežni operator ima signala mobitela u više područja.
Zatim, trebate usporediti stope za uslugu platiti kao što ide planova mobitel. Neki pružatelji usluga naplate na osnovu po jedinici. To znači, oni imaju zadužen stopa za domaće i ostale stopa za roaming pozive. Nekoliko provideri imaju besplatan zovete između mobitela pomoću iste mreže i naknade za pozive koji su izvan mreža.
Ove stope poziv potom ispusti između istu mrežu korisnika i kao što je spomenuto gore može biti potpuno besplatno. Dakle, morate usporediti unutar vaše obitelji i prijatelja, krug i odlučiti što je najviše koristi mrežu. To će postati ekonomski opciju kao svoj poziv stope na osobe koje imaju tendenciju da se najviše poziva su najniže ili čak besplatno.
Sljedeći važan točka u usporedbi platiti kao što ide preko mobitela planova je tekstualnih poruka stope. Neki pružatelji usluga naplatiti 2 do 10 centi, ovisno o planu. Stoga, provjerite da li odabrati najjeftiniju planova mobitel koji je moguće ako ste tekstualnih poruka ovisnik. Možete čak i pročitati neke recenzije prepaid mobitela na internet kako bi dobili ideju.
To je neke informacije vezane za najbolje platiti kao što ide planova mobitel. Možete razgovarati sa svojim prijateljima koristeći prepaid uslugu i dobiti neke ideje o davateljima usluga i cijene poziva na raspolaganju u vašem području. Ako trebate financijski stabilna opcija mobitela i izbjegavajte pretjerivanja s mjesečnih izdataka, a zatim platiti kao što ide mobiteli su najbolje opcije dostupne za vas.

1 comment:

  1. FreedomPop is Britian's #1 FREE mobile communications provider.

    With voice, SMS and data plans are provided for £0.00/month (100% FREE).

    ReplyDelete