Friday 24 February 2012

Stambene solarnu energiju

Korištenje solarne energije je postala ključna komponenta našeg poduhvata u potrazi za čist izvor energije. Bilo je nekoliko tehnoloških napredaka u nedavnoj prošlosti u smislu ulaganja novih tehnologija koje se mogu koristiti za slavinu solarne energije. Jedan od najvažnijih solarne energije činjenica je da je jedan od najboljih oblika obnovljivih izvora energije i odličan je alternativa plin kao izvor električne energije. Uz povećanje cijene plina, koncept korištenja fotonaponskih panela u zamku energije iz sunca i pohraniti je stekao zamah. Postoji niz stambenih solarne energije sustava dostupnih na tržištu, koje možete koristiti u vašem domu. U paragrafima koji slijede, mi vam dati neke od najčešćih sustava koji se mogu koristiti za svoj dom.
Stambeno Solar Power Systems
U slučaju da ste mislili na instaliranja stambenih solarne energije setove, morate saznati količinu energije koju će zahtijevati da se svjetla svoj dom. Vam također treba uzeti u obzir količinu svjetlosti koju solarnih panela može apsorbirati, a iznos sunca dostupna na tom području. Postoje u osnovi dvije vrste sustava koje možete koristiti za generiranje solarne energije za dom - grid-kravata sustavi i off-grid sustav.
The grid-kravata sustav zamke energije i proizvodi istosmjerna struja (DC) električna energija koja se pretvara u izmjenične struje (AC), tako da je energija prolazi kroz pretvarač. Najbolji dio ovog sustava je da možete prenijeti višak energije svoj sustav generira na električnu mrežu tvrtke ako želite. To znači da je tvrtka bi se plaćati za energije proizvedene. Vi svibanj želite znati prednosti solarne energije, produced by grid-kravata sustav.
U off-grid sustav, možete se odlučiti za povezivanje ne energije proizvedene na električnu mrežu snage tvrtke. Vas proizvoditi sve električne trebate uz pomoć solarnih panela i višak energije je pohranjena u baterijama specijalno dizajnirana za tu svrhu. Ako ste mislili na izgradnju svoje vlastite solarne ploče, to se može učiniti, ali morate znati osnovni postupak.
Stambene solarnu energiju troškova
Trošak stambenih solarne energije sustava varira, ovisno o vrsti opreme koju koristite, osim troškova rada. Neki od važnih komponenti vam je potrebno za takve sustave uključuju solarni polja, jednog GFCI, grid rastaviti, inverter, solarni array baterije i solarne ploče. Ovisno o količini energije koju bi trebao sustav svibanj trošak bilo gdje između US $ 800 do 38.000, a ovaj iznos bez troškova rada. Čak i ako cijena je malo na višoj strani, to je to vrijedi na duge staze, jer će vam uštedjeti mnogo novca na račune za struju. Osim toga možete i prodati napajanje snage tvrtke i dobiti povrat na investiciju.
Off grid stambene solarnu energiju
Off-grid sustavi su korisne ako ste mislili na korištenje solarne energije za dom bez korištenja iz snage tvrtke. Ovaj sustav je takav da uz solarni panel, morat ćete kupiti baterije, kako bi se pohraniti višak generirane energije. Kao uskladištenu energiju koristi u oblačnih dana, pa alternativni izvor energije za vaš dom svibanj biti potrebna, osobito ako se sunce ne sjaji za produžen razdoblje od vrijeme. Kao komunalnih mreža može biti vrlo nepredvidljiv, koristeći stambenih solarne energije može biti vrlo koristan. Ne trebate imati veliki sustav, malo previše sustav će učiniti trik. Ne samo da svoje mjesečne račune električne energije bi se smanjili, ali tijekom vremena, ne trebate platiti ništa za konzumiranje električne energije. Postoji nekoliko solarnih panela za vaš dom, koji možete koristiti, ali važno je da ste dobili citata iz različitih trgovaca na cijene.
Bilo da se odlučite grid-kravata sustav ili off-grid sustav, stambene solarne energije može biti vrlo koristan alat za generiranje električne energije, a istovremeno smanjiti svoju ovisnost o električnu mrežu. Nema sumnje da je trošak takvih mreža su visoke, ali ako pogledamo dugoročno troškova analize, da bi cijene manje, uz to se također može koristiti kao povrat na investiciju.

No comments:

Post a Comment