Monday 27 February 2012

Vinyl Boje za unutrašnjost automobila

Vinyl boja za auto interijere može dati vaš automobil novi izgled (dobro barem iznutra). I više od toga, vi sami ćete dobiti da se osjećaju dobro faktor za vrijeme vožnje automobila. Možete dobiti nadzornu ploču boju ste oduvijek željeli imati. Ako želite napraviti pristupačne makeover u svoj automobil, tada možete odlučiti za slikarstvo interijera, posebno crtica, vrata, kožni predmeti i ostali plastični područja. Obećava da daju svoje interijere novi život. Da biste to učinili boje posao, sve što trebate je know-how o tome i neki materijal.
Vinyl boja za auto Interijeri
Prije svega, da se bojite nadzorna ploča, morat ćete ukloniti periferije poput ručice mjenjača, radio gumbi, pepeljara, grijač zraka, itd. Vi svibanj također žele da ih operite u toploj sapunici. Pobrinite se da dobro osušite, možete koristiti puhaljka ih sušiti ako treba. Zatim, sa čistom krpom i sapunici, oprati nadzorna ploča, volan, vrata knobs, et al. Možda ćete morati četkom malo teže, možda s pročišćavati da skinu prljavštine ispravno. Zatim isperite ploči s instrumentima i osušite čistom krpom.
Ako ne želite da se neka područja naslikao, možete primijeniti slikarski samoljepljiva traka na područjima kao što su radio gauge, kromirani, itd. slikara samoljepljiva traka je najbolji za takve poslove, jer oni mogu biti lako oguliti i također ne ostavlja bilo ostatka. Za nanošenje boje više od tvrde plastike područja, prije svega, možda ćete ga morati trljati nježno s finim brusnim papirom. Zatim, mekom, suhom krpom, obrišite prašinu koja je proizvedena od strane brusnim papirom. Kasnije, dati druge ruke to s mokrom krpom, što će se pobrinuti da nema prašine na njemu. Konačno, koristeći čistu krpu i alkohol, obrišite i plastike instrumentnoj ploči (ako je od plastike), to će se pobrinuti da nema ostatka na njemu god.
Sljedeća je stvarni auto slici dio. Prije nego počnete sa slikom, budite sigurni da je suši, tako da se boja drži na to učinkovito. Koristite kvalitetan premaz na područjima želite slikati. Pročitajte proizvođača smjer za najbolje rezultate. Drugi važan aspekt ovdje je vrsta boje koju koristite. Ako želite da boje plastike, upotrijebite boja koja je pogodna za plastične i isto tako za ostali materijal. Vinyl boje plastike može proizvesti bolje rezultate za to. A za boje armaturne ploče, možete koristiti boje vinil crtica. Za boje previše, slijedite upute proizvođača za bolje rezultate. Upućivanje koristiti od vinila boja za auto interijere se može relativno povoljan izbor.
Ako razmišljate slikarstva presvlake sjedala od vas automobil, a potom pobrinite se da koristite pravi proizvod za to, kao što postoje proizvodi vani posebno napravljen za te svrhe. Vi svibanj koristiti boje presvlaka vinil za to. Nakon primjene boje, neka ga dobro osušite, nesmetano. Neka prozora prema dolje, tako da se suši ispravno. On svibanj potrajati 24 sata ili više boje da se osuši. I ovdje si. Nakon bojite posao, interijeri mora biti u potrazi vjerojatno kao da je potpuno novi automobil. Instalacija periferija leđa, koju je uklonjen ranije. Nakon instaliranja, ispitivanja kontrole kako bi bili sigurni da radite pravu. Također možete razmisliti o mijenjanju svoj dizajn unutrašnjosti vozila.
Što Boje koristiti?
Nitko ne bi pomislio slikanja unutrašnjosti noviji auto. Možete to učiniti samo ako želite osvijetliti unutrašnjost malo. Možete koristiti boje duplicolor vinil ili vinil boja u spreju za taj posao. Većina boja dostupna za ove poslove dolazi u sprej limenke, stoga, ona postaje jednostavnije za vas da boja u spreju. Car interijera dobiti novi život s njim. Ovisno o nijansu želite, primijeniti višestruke kaputi ako je potrebno. Što više slojeva primijenite tamnije će biti u hladu. Dok sprej slikarstvo, držati mlaznice na udaljenosti od oko 16 do 18 inča i primijeniti ga u glatka leđa i naprijed gibanje.
Auto boja Cijene posao može biti relativno veći, tako da svibanj uzeti u obzir to radite kod kuće koji će vam pomoći spasiti puno. Nakon završetka posao vinil boja za automobila interijera, pobrinite se da uzimate pravilnu njegu vašeg vozila, posebno boje, uzimajući par jednostavnih mjere predostrožnosti kao i zaštita vozila od izravnog sunca, štiteći crticom, sl. Korištenje blokiranje prozora ned može pomoći u velikoj mjeri. Ako se uzima pravilnu njegu, boja će trajati godinama.

No comments:

Post a Comment