Tuesday 14 February 2012

Zatvoreni Plant Svjetla

To je apsolutni užitak da su biljke oko vas u vašem stanu, zar ne? Paprati, nekoliko vrsta kaktusa, malih cvjetnica i tako dalje, odmah mogu dati ugodan pogled na svoju kuću. Zelena boja je osvježavajući i sigurno ima terapeutske učinke. Zatvoreni biljke međutim, potrebno malo više njege nego obično na otvorenom biljke zbog različitih faktora. Jedan od najvažnijih faktora biće svjetlosti. As sobno bilje ponekad ne dobivaju adekvatnu svjetla, što im je potrebno još jedan izvor svjetla. Ovo je mjesto gdje zatvoreni biljka svjetla dolaze u središte pozornosti (D mislim na slici). Ako imate sobno bilje i želite znati o rasti svjetla za njih, a zatim tekst pratiti je upravo za vas.
Zatvoreni Plant žarulje
Ni porast svjetla za sobne biljke su u osnovi četiri vrste - fluorescentni, žarulja, LED žarulje i visokog tlaka. To je ono što uključuje unutarnja postava biljka svjetlo.
Fluorescentna Lukovice / Svjetla: "Ovo su najpopularniji i najčešće dostupna svjetla, au svakom željenom snagom i temperature boje. Standardni fluorescentna svjetla u rasponu od 2800 K do 6000 K obično su pogodni za uzgoj povrća kao što su list salate, špinat i začinsko bilje. To su također dobre za davanje sadnice skok početi na proljeće sadnje. Kada postoji ograničen prostor okomito, učvršćenje HO fluorescentni, koji imaju vrlo tankom profilu, nije savršen.
Žarulje Svjetla, Ta svjetla imaju niske temperature boje, oko 2700 K, a to su baš one koje mogu biti kategorizirani kao rasti svjetla. These su najbolje koristiti kao uređaj za osvjetljavanje zatvoreni biljka grupacijama, iako su ponekad su označene kao raste svjetla. Je prosječni životni vijek ovih zatvoreni biljka svjetla je negdje oko 750 sati. Ako ste u potrazi u uštedu energije onda te vrste ne može ispasti da se jedan dobar izbor za Vaš unutarnji ili kuću biljke.
Metal Hallide Svjetla; Metal hallide (MH) zatvoreni biljka žarulje su među najbolje zatvoreni biljka svjetla. Skraćeno kao MH, te su vrlo učinkoviti rasti svjetla za sobne biljke. A bistrija spektra emitira dobru količinu svjetla, poticanje i pomaganje rasta u sobno bilje. Osim toga, ova svjetla su jeftin previše, što ih još više održiv i najbolji u poslu.
High Pressure Sodium Svjetla, davanje oštroj konkurenciji na lampe metalni hallide su High Pressure Sodium (HPS) lampe ili žarulje. Ove žarulje su reddish narančasta svjetlost koja potiče rast pupljenje i cvjetnica. Međutim, ta svjetla nemamo plavi spektar koji doprinosi rastu lisnatog zelenog bilja. Život HPS zatvoreni biljka svjetla je oko 1800 sati.
LED svjetla; svjetleća dioda ili LED svjetla su nedavni razvoj u svjetla se koristi za biljke rast. Ti si idući u biti uzbudljive ponude u vrijeme doći kao rasti svjetla, ali do sada to nisu tako djelotvoran kao druge vrste zatvoreni biljka svjetla.
Uz sve to, ponekad kombinacija MH i HPS svjetla je vrlo dobra mogućnost da bi zatvoreni biljaka. Po mišljenju stručnjaka i proizvođača, kombinacija ova dva rezultata u idealnim spektralnih mješavine i vrlo visoke izlaza. Postoje sumnje da o tom aspektu. Od tih, MH i HPS su High Intensity Discharge lampe i koje su najbolje među puno. No, samo svjetla neće raditi. Stoga vam je potrebno zatvoreni stoji biljka svjetlo ili zatvoreni biljka stoji sama i ostala oprema s njim da se osigura da biljke rastu dobro.
To uključuje fanove, reflektori i vremena. Reflektori su važni oko sadnju su za odražava svjetlost natrag na biljke i navijači pomoći u optimiziranju ventilacije za biljku, što dovodi do jake korijene i proizlazi. To je sve, vremena sada je došao da se prebaci na zatvoreni biljka svjetla i ponuda zbogom, dok idete zelena! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment