Tuesday 7 February 2012

Paprika pljusak Zakoni

Papar sprej je self obrana, 'lako rukovati' uređaj koji se sastoji od aktivni sastojak zove OC (oleoresin Capsicum) i druge inertne sastojke. Kada koristite sprej, njegove učinke trajati oko 20 do 90 minuta, dajući vam dovoljno vremena da pobjegnem od zastrašujuće situacije. Before raspravlja o zakonima papar sprej, da vidimo koliko papar sprejevi rad.
Kako radi Paprika pljusak
Učinak papar sprej može se primijetiti odmah. Čim se OC dolazi u dodir s sluznice (oči, nos, grlo i pluća), odmah izaziva dilation oka kapilara što pak rezultate u privremenu sljepoću. To također uzrokuje upalu disanja cijev tkiva dovodi do poteškoća u disanju. Međutim, žrtva može disati. Time kratkotrajne učinke paprom su vrlo učinkovite sprejevi. Možete izabrati najbolje papar sprej od različitih modela papar sprejevi dostupnih na tržištu, kao što su papar sprej olovke, papar sprej ruža za usne, itd. Ali, prije nego što kupite papar sprej, pogledajte papar sprej zakona.
Paprika pljusak Zakoni
Zakona o papar sprej variraju od države do države. U Kanadi, papar sprej, suzavcem i mace su zabranjeni. Papar sprej je klasificiran kao "ruke" prema zakonima u Hong Kongu. Te bi trebao konzultirati vašeg lokalnog agency zakon koji je nadležan za područje izvršenja i trebali biste saznali određene zakonima primjenjivim na vašem području. Pas i nose papar sprejevi se smatra pravnim u svim američkim državama. U većini država, papar sprej je pravna protiv medvjeda, ali koristeći topuz i suzavac nije pravna. (Mace je brand name povezane s papar sprej proizvoda. Mace je sličan suzavac.) Ovdje je popis papar sprej zakonima nekih država. Sjeti se, informacije nipošto nije pravni savjet. Posavjetujte se zakonima svoje države ili lokalnih agency znati detalje o korištenju papar sprej ako želite ga koristiti za samoobranu.
Paprika pljusak zakona od strane državne
Aljaska: Prema odjeljak 11.61.200, bilo eksplozivne, zapaljivo ili štetnih plinova na popisu pod "zabranjeno oružje" i kao papar sprej smatra štetnih plinova, to je protuzakonito. Također, osoba je rekao da počini kazneno djelo nedoličnog ponašanja koja uključuju oružje u trećem stupnju, ako osoba proizvodi, posjeduje, prevozi, prodaje ili transfera zabranjena oružja.
Arkansas: Prema dio 5-73-124, o suzavac i papar sprej, noseći i koristeći papar sprej 'samo za samoobranu' je zakonito, ali kapacitet spremnika ili posuda ne smije prelaziti 150 kubičnih centimetara.
District of Columbia: Unatoč odredbama § 7 - 2.501,01 (7) (C) osoba 18 godine starosti ili stariji mogu posjedovati i koristiti sprej samoobrane paprika, ali je samo ako je tjera iz spremnika aerosola, označen sa ili uz jasno pisane upute kao i njegova uporaba, a datira naznačiti svoje očekivane korisnog vijeka trajanja.
Florida: Prema članku 790,001 (3) točka (b), samoobrane kemijski prskanje treba obaviti isključivo za samoobranu, a uređaj bi trebao biti kompaktan u veličini i ne smije sadržavati više od dvije unce kemijskog. (U Kaliforniji više od 2,5 unce Neto težina aerosol sprej 'je protuzakonito).
Havaji: Prema § 134-1 definicija, niti jedna osoba ne smije koristiti papar sprej za samoobranu, osim ako i sve dok osoba ima nabavljene od načelnika policije županija osobe mjesto poslovanja, dozvole za stjecanje vlasništva nad jedna papar sprej (koji je naziva vatra-arm uređaj).
Massachusetts: Poglavlje 140: Odjeljak 129B koja se bavi vatrenim oružjem osobne iskaznice, uvjetima i ograničenjima navodi da papar sprej (osim životinja repelenata) samo može biti prodan ovlašteni trgovci vatrenog oružja unutar državne jedini. Vatreno oružje iskaznicu će biti važeći u svrhu nabave i posjedovanja papar sprej.
Michigana: Članak 750.224d o samoobrani states spreja uređaj koji self obrana je sprej uređaj koji nosi i emitira se izbacuje ili bilo rješenje sadrži ne više od 2% oleoresin Capsicum ili ne više od 35 g bilo koju kombinaciju orto-kloro benzamalo nitrila i inertni sastojaka.
To su nekoliko primjera papar sprej zakone država. Postoje bezbrojne odredbe i uvjete u pogledu korištenja papar sprej. Papar sprej također reguliraju zakoni proizvodnom procesu, transport i prodaja proces papar sprejevi. Postoje ograničenja u pogledu sastojaka sprej, veličina sadržaja, tiskanje naljepnica, korisnika dob, itd. Ali to se može zaključiti da papar sprej je pravni uz ograničenja u svim državama. Kazne za zloupotrebu papar sprej može varirati od $ 100 do $ 1000, u skladu sa zakonima papar sprej države.
Većina država imati je napravio Internet obvezno za proizvođače ispisati naziv proizvođača i serijski broj primjenjuje ga zajedno s isteka datuma na oznaku i umetanje tiskane upute za uporabu, koja bi uključila upute za uporabu, prva pomoć informacija, sigurnosti i pohrane podataka i objašnjenje pravnih posljedica nepravilnog korištenja spremnika papar sprej ili proizvod.
Mnoge države poput Kalifornije, New York, učinile su je obavezno za proizvođače za ispis naljepnica na svaki papar sprej navodi: UPOZORENJE: Korištenje ove supstance ili uređaj za bilo koju svrhu osim self obrana je kazneno djelo prema zakonu. Sadržaji su opasni za korištenje s pažnjom.
Bilo možete kupiti sprej papir on line ili ne, također određuje državne vlade. Ako zbunjeni o tome gdje kupiti papar sprej, prvo biste trebali provjeriti pravilima i propisima svoje države. U New Yorku, ne više od dva sprejeva može prodati u svakom trenutku na jedan kupac.
Policija je također koristi posebno izrađen papar sprejevi za provođenje zakona. Provedbu zakona papar sprej je vrlo koristan za policiju jer se može koristiti kao bliski tromjesečju osobna obrana oružje. U Mađarskoj, papar sprej je dozvoljena za provođenje zakona samo.
A papar sprej immediately onesposobi jedan napadač. Ali, uz papar sprej zakonima, morate držati ga u vidu da je osoba koju uznemirujući sa smrtonosno oružje možete ozlijediti smrtno manje vremena nego što vam je potrebno za crtanje i cilja papar sprej. Nadalje, uvijek postoji šansa da napadač svibanj biti u mogućnosti da se vaš kanister daleko od vas i koristiti ga protiv vas. Moguće je da vaš sprej može biti neučinkovita u odnosu na raspon u vjetar i kišu i vaš sprej može povratno paljenje na vas u vjetar. Stoga, trebali biste koristiti sprej papar veoma oprezno.

No comments:

Post a Comment