Monday 20 February 2012

Frizura za okruglog lica 2010

Okrugli lice je slatko lice tipa, međutim, treba voditi računa dok je branje šišanje ili frizura za okruglo lice. Budući da okruglo lice je pun gleda lice oblik, te je najširi na obrazima i ušima. Dakle, branje frizuru koja čini vaše lice izgledati duže i naglašava svoje najbolje crte lica kao što su oči, nos, usne ili brada bi trebalo biti učinjeno. Sada, postoji mnogo trendy okruglo lice frizura, 2010 je vidio mnoge sportske celebs kao frizura. Možete provjeriti slike Kelly Clarkson, Christina Ricci i Kirsten Dunst provjeriti najnoviji kratki okrugli stilove lice šišanje i ideje. Slike Catherine Zeta Jones, Kate Winslet, Cameron Diaz i Drew Barrymore također će vam dati ideju frizura za okruglo lice. Asimetrične frizure, šiparica frizura, duge valovite slojevitim frizurama su jako 'in' ove godine. Ovdje su razni trendy frizura za okruglog lica 2010, koji će dati svoje ideje različitih frizura od kojih možete odabrati jedan Vam se najviše sviđa.
Najbolji okruglog lica i frizura Haircuts 2010
Vrlo kratka frizura za okruglog lica 2010; Ako ste u potrazi za vrlo kratke frizure a zatim ići za pixie kratke frizure ili trendy punk cuts. Da biste dobili pixie cut, cut kosu na stranu i natrag, vrlo kratko, u male usjeva. Držite krunu kosa duža, a stil ih u duge brišući šiške.
Ako želite dobiti kratke punk frizure, a zatim izrezati kosu u vrlo kratkom leđa, a dlaka u blizini strane kratko s nekim nitima izrezati duže i stanjuje. Pozicija ove nit pred vaše uši i rezati prednji dio vaše kose u duge šiške, i odrezati vrhove na šiške kako bi vaš izgled praska dobro definirani.
Peraje kratke frizure za okruglo Lica 2010; peraje su slatke frizure i jedan od najboljih frizura za okruglo lice, to izgledaju sjajno na okruglih lica i oblik srca lica također. Da biste dobili ovaj 1920-frizura, izrezati kosu u tupim bob do sredine vrata. Tada stil pola kose, kosu ili potpuno, u duge valove.
Naletima okruglo lice frizura 2010; Ako vam je dosadno vaše plain ravno kosu, a zatim rezanje kosu naletima može biti dobra ideja. Naletima frizure dati oštar izgled i dodati volumen na svoju kosu. Možete izrezati kosu u naletima na postojeću frizuru, koristeći ga kao bazu šišanje, ili izrezati plain ravnu kosu naletima. Da biste izrezali kosu naletima, održati pramen kose na 45 stupnjeva kut, a zatim nagnuti škarastim i napraviti rez. Na taj način smanjiti sve vaše kose u naletima, u različite dužine.
Slojeviti Long frizura za okruglog lica 2010; Duga valovita slojevite frizura izgleda odlično, možete ići s mekom valovite kose ili s nekim uvojak kovrče. Uz kovrčave kose pjenu ili morska sol sprej možete stil kosu valovitu kod kuće. Cut kosu blizu krune u nekoliko slojeva, a kosa u blizini završava u duboke slojeve, tako da kosa blizu kraja izgleda zašiljen. Onda par taj stil sa strane brišući šiške, i stil kosu valovita.
Pony i pletenica okruglo lice frizura 2010; Ako imate loš dan hair, zatim vezati kosu u labavu poni ili u pletenica frizuru sa šarenim kosu. Postavite poni / pletenica na svom ramenu. Izvadite nekoliko pramenove sa strane i pustiti bangs labav omekšati izgled.
Updos za okrugle Lica 2010; stilu kosu u updo frizuru, koja odgovara Vašim okruglo lice, evo nekoliko savjeta. Uzmi prednji dio vaše kose i obliku lisnato i to sigurno s kopče ili igle. Zatim uzeti ostatak kose iza, i sigurno ih u nisku kolač. Dodajte nekoliko pramenove od strane, i nosite neke visećim naušnicama.
To su ideje šišanja i frizura za okruglog lica 2010. Dakle, pokupiti slatka trendi frizuru, koja naglašava svoje najbolje lica lice, i mahati svoj novi stil!

No comments:

Post a Comment