Thursday 16 February 2012

FHI Vs CHI

Osobe s kovrčavu kosu i ne podliježe doslovno možete staviti sve na kocku kako bi dobili taj pohotan i straighter grivu. Pokušavajući različite proizvode za njegu kose je jedan od njih. Kada je riječ o odabiru najbolji kosa ravnanje proizvod, konkurencija postaje sve više teško s toliko brandova hvalisanje o njihovoj veličini. Dvije popularne kosa ravnanje marke proizvoda su FHI i CHI. Potrošači smatraju da je stvarno teško kada je riječ o odabiru najbolje između FHI vs CHI. Obje su dobro poznate tvrtke sa dobrom reputacijom i veliki proizvod izvješća, pa što je to što čini jedan proizvod biti superiorniji od drugih? Let's saznati. No prije toga, neka se znati što točno su FHI i CHI.
Što je FHI?; Prvo gore, to je brand proizvoda za njegu kose. FHI HEAT, Inc je brand raznih proizvoda za njegu kose poput brenšere, puhati sušači, ionske četke, toplina britve, ravnanje kemikalijama i posebno turmalin stan Okovi. FHI stan Okovi su izrađeni pomoću posebnih turmalin tehnologiju, koja je hidratantna za kosu i manje štetne, po proizvođačima. FHI proizvoda za njegu kose su prikladni za svaki tip kose i stoga su vrlo popularni, prema FHI flat iron recenzije. Približno maloprodajnoj cijeni od FHI HEAT proizvode kreće se od USD 100 do USD 400, što je razlog zašto je priznat hair styling brand koji se natječe s raznim top brandova kose aparata. Ulazak FHI na horizontu na njegu kose, sama Preneseni beskrajnu raspravu FHI vs CHI.
Što je CHI?; Straightener CHI kosu stan Okovi pripada Farouk Systems Group, koja je brand kozmetički proizvodi i proizvodi za njegu kose kao što su šamponi, uređaja, sušila za kosu, toplina britve, stan Okovi i drugih njegu proizvodima kao što lak za nokte i ruke kreme. Najveći razlog iza CHI stan Okovi biti toliko popularna, je da su lagani i uzeti manje vremena zagrijavati. Iznos od oštećenja kose koji je uzrokovan zagrijava čestice stan Okovi prilično je ograničeno CHI kosu straighteners i stan Okovi. Kao FHI, CHI ravnanje proizvodi su također prikladni za sve tipove kose. Međutim, CHI kose proizvodi jedan su od visoke cijene kosa ravnanje proizvoda, što je razlog zašto su oni manje poželjna od strane potrošača. To je jedan od pobjedničkih mjesta za FHI, kada je u pitanju odabir najboljih između FHI vs CHI za njegu kose.
FHI Vs CHI: Stan Iron, da budem iskren, kako FHI i CHI stan Okovi su relativno slične. Obojica nude relativno iste ploče širine i oni također zagrijati relativno brzo. Oni su također ostati na istoj temperaturi kroz zadatak ravnanje kose s ravnim željeza. FHI stan željeza dolazi s 1, 1 ¼, 1 ¾ inča diskova, dok CHI dolazi sa 7, 1 i 2 inča diskove. Oba su ti proizvodi dolaze s jedne godina opunomoćenik. Zatim, što je razlika i zašto je rasprava o FHI vs CHI? Pa, mnogi ljudi misliti da CHI flat iron je bolji od FHI, jer vam daje jak stisak i ona također dolazi s dugim željeza jeku kabel. Obje ove stvari čine CHI, više prikladan način. CHI također troši manje električne energije i to nosi keramičke pločice koje zadržavaju vlagu kose. Međutim, ta činjenica ne isključuje FHI iz natjecanja, jer FHI sadrži turmalin ploče, koje proizvode oko 20 puta više iona od keramike, koje su potrebne da zadrži vlagu kose!
FHI Vs CHI: sušilo za kosu, Slično kao i stan Okovi, kako FHI i CHI kose sušači su izrađene koristeći sličnu tehnologiju i kao rezultat toga, oba su jednako bolje za styling kose proizvode. Dakle, po mom mišljenju, ako želite komfor + kvaliteta + visoka cijena, tada možete odlučiti za CHI sušilo za kosu, a ako želite kvalitetu + manje cijene onda možete se odlučiti za FHI. To je sve do vas! Radi Vaše udobnosti, ja sam dajući vam vrste sušila za kosu obje marke. Što više? Odaberite najbolje da žalbama vas! CHI TURBO 1541 Niska EMF sušilo za kosu, cijene - 189 USD, FHI Heat Nano Težina Pro 1800 za kosu, cijena - 162 USD; CHI PRO Niska EMF 1505 sušilo za kosu, cijene - 152 USD; CHI Turbo sušilo za kosu, cijene - 139 USD; FHI Nano Salon Pro 1900 sušilo za kosu, trošak - USD 160; Farouk CHI Pro sušilo za kosu, cijene - 104 USD.
Rasprava o superiornosti među FHI vs CHI je tu od dugog vremenskog razdoblja i iznenađujuće, sve primjedbe i recenzije proizvoda nisu preselili međusobno superiornost u odnosu na jednog bita. Dakle, ne ući u bilo koju od rasprava i odaberite onaj koji mislite, je najbolji!

No comments:

Post a Comment