Wednesday 8 February 2012

Konvencionalna pećnica vs Toster

Kuhanje, mislim da je možda savršen primjer kako znanosti, tehnologije i umjetnosti mogu spojiti u jedan. Vi ste rođeni da je u talentu kako se nositi s hranom, možete ih koristiti i izrezati ih na poseban način i onda opet tehnologije dolazi do izražaja u završnoj fazi za stvarni kuhanje. Ovo je mjesto gdje pećnice i roštilja i tosteri dolaze u slici. Postoji toliko mnogo njih iz koje se danas izabrati iz! Mikrovalna pećnica, tostera, roštilji, konvekcijske pećnice i tako dalje! Svi ovi kuhanje i grijanje, sustavi služe u istu svrhu, iako s različitim mehanizmom. Na primjer, neka nam se konvencionalna pećnica vs toster pećnica ili konvekcija peći. Ove kuhati hranu svi isti, ali način na koji je to učinjeno je drugačiji. Bacite pogled.
Uspoređujući Konvencionalna pećnica, Toster
Ovdje je usporedba kako ti peći rade i što ih čini bilo konvencionalnim ili toster pećnica. Oba ova učiniti istu stvar, na jedan drugačiji način, a ponekad i kroz različite izvore energije.
Djelovanju, u osnovi konvencionalne peći koristi ni za jednu ili dvije izvora topline za stvaranje topline unutar prostora za kuhanje. Vrući zrak cirkulira (uzdiže na vrhu peći), u unutrašnjosti pećnice tijekom kuhanja hrane. Tu je i termostat koji kontrolira grijača, što reći sustav grijanja koliko topline hrane s određenim temperaturama. Toster peći konvekcija kuhati hranu na putu cirkulirajućih grijanog zraka pomoću ventilatora.
Kuhanje, toster pećnica pomoću konvekcije kuha hrana brzo, fokusirajući se na kuhanje vanjskim područjima brže nego unutarnji dio hrane. To je zbog prirode zraka konvekcija. No, kuhanje je čak i odmjeren. Konvencionalna pećnica previše kuhati brzo, ali ponekad kuhanje može biti neujednačena. Toster je dobro kada postoje stalni kuhanje uvjetima, posebno za pečenje uz kuhanje mesa i povrća. To je ono što čini toster konvekcija peći dobar izbor u restoranu. To je glavni aspekt kada je riječ o konvencionalnim pećnica toster pećnica vs.
Učinkovitosti i potrošnje energije, ne može biti jasno, rekao je u raspravi konvencionalnih pećnica vs toster peći koje koje je učinkovitiji kad je u pitanju potrošnja energije. Iako je rekao da je konvekcija toster peći su više energije učinkovita. Razlog tome je što postoje različiti modeli u svakoj vrsti i to se može dogoditi da je jedan model u pećnicu kategorija može imati više energije i korištenje od drugih. Ona također ovisi o izvoru energije, odnosno da li je električni ili plinski. Dakle, tanki film nagađanja o konvencionalnim pećnica vs toster pećnica učinkovitost je na status quo, jer obje konvencionalne kao i toster pećnica imaju neke nedostatke i pozitiva. Ovo je vrlo značajan aspekt s obzirom na toster konvekcija pećnica vs konvencionalne peći.
Isplativosti, trošak toster pećnica ili konvencionalnim pećnica ovisi o sposobnosti i ide na trošak izvora energije - bilo da je plin ili struju. Ono također ovisi o Vašim individualnim potrebama i navikama kuhanja. Konvencionalna pećnica cijene i toster pećnica cijene variraju po ovim uvjetima.
Kada je riječ o konvencionalnim pećnica vs toster pećnica kapaciteta, Nepotrebno je reći, toster peći su kompaktni i manji u odnosu na konvencionalne one, što ih čini lakšim za korištenje. Koji omogućava lako i brzo čišćenje i zagrijavanje ili hlađenje dolje. Dok konvencionalne peći može biti veći i neće biti lako se čiste. Ali kapacitet oba tipa peći čak i ako je pećnica modela čini manji je prilično dobar. Ako kupite veći pećnicu, na primjer mikrovalna pećnica, očito je kapacitet će se povećati.
Da je! Ja isključite topline i kraj članak o konvencionalnim pećnica vs toster pećnica ovdje! Sretan kuhanje!

No comments:

Post a Comment