Thursday 16 February 2012

Skupe Jeans

Traperice su zajedničke stavke u svačijem ormaru, bez obzira na dob i spol. To neće biti pogrešno reći da su najkompletnija odjeća za sve dobne skupine. Uz oznaku naziva kao i većina nosi odjeću, traperice su također uključeni u popis najskuplji apparels. Vi svibanj imati naići custom-made skupe traperice koje su dizajnirane s zapetljan vezovi i poludragog kamenja. Takve marke košta do neba visoke cijene su sa žicom dodatni napor da zadovolji osobni stil kao takve možete pronaći u najboljim traperice za curvy žene.
Top 10 najskupljih Jeans
U Sjedinjenim Američkim Državama sama, Procjenjuje se da više od 13 milijarde dolara je potrošeno svake godine kupiti traperice. Danas, dizajner traperice su ne samo o dobru montažu i udobna tkanina, ali oni su prošiveni s kreativnošću, fino reže i plemenitih materijala, kao što su zlato i platina. Ako ste spremni potrošiti 200 USD, od vas će sigurno dobiti dobar par traperica. Navode se u nastavku je popis od najskuplje traperice marke, koje možete kupiti od ekskluzivnih dućana:
Levi Strauss Jeans; Tko može vjerovati da par traperica koje je prije 120 godina prošiveni preuzeta nevjerojatnih 46.532 USD. To je istina, tvrtka Levi Strauss zamoli da je mnogo iznos za kupnju par vlastitih traperice davne 2005. Traperice je vjerovao da su napravili u 1880-ih. Još jedan rekord u skupe traperice popis je par od 501 traperice su u 1880-ih, prodan u 60.000 USD.
Levi Kapitalni E jeans, kada je riječ o najnovijim modnim trendovima, Levi's je renomirani brand koji nude neke od najboljih traperica na svijetu. Cijena od USD 59 USD 178, Levi Kapitalni E traperice su na raspolaganju i za muškarce i žene. Možete odabrati iz palete boja (tamno plavi i tamno plave) i pribor (mršav, ravno i Bootcut).
Kapara ušivenim traperice, ako želite imati običaj napravio traperice, ali po razumnoj cijeni, Earnest šivani traperice su odličan izbor. Kao što po dizajnu i materijalu, dobit ćete Earnest ušivenim traperice za kao niska kao i 50 USD. Međutim, novi dolasci s do sada dizajnira može koštati negdje oko 100 USD na 200 USD.
7 za sve čovječanstvo Jeans, 7 za sve čovječanstvo Traperice su za one koji vole da imaju savršen reže i vrhunskog kvaliteta tkanine. Poznat po svojim drugim proizvodima linije (košulje, majice, haljine, itd.), 7 za sve čovječanstvo je brand da zaista možete vjerovati za dobar tkanina i udoban traperice. Trošenje nekoliko stotina dolara isplati se kupiti ove ekskluzivne traperice.
Gucci Genius Jeans, traperice su Gucci jedan dizajner brand uključeni u najskuplje traperice za žene i muškarce. Dostupan u oba izblijedio i ne-izblijedjele boje s funky dizajna, potražnja za ove modne odjeće je vrlo visoka. Trošak za te traperice počinju od nekoliko stotina dolara do kao visok kao tisuću dolara.
Escada Custom Design Jeans, možda ćete biti zaprepašteni s samo spominjanje imena, Escada prilagođeni dizajn traperice. Uz ovaj skupi jeans brand, možete dati proizvode detalja, stil, montažu i ukrasima po Vašem izboru. Cijena gotovog traperice ovise o tkaninu, drago kamenje (ako ih ima) i trud utrošen na šivanje.
APO Traperice, Want traperice koje vas stajati iz mnoštva, vi svibanj preferirati da se vijoriti APO traperice. Slično kao i druge osobne traperice marke, APO bavi šivanjem traperice kao i po pojedinačnim preferencijama. Osim koristeći najbolje traper u svijetu, čini korištenje srebra ili zlata zakovica, okovan klincima s dijamanti.
Roberto Cavalli traperice, jedan dizajner nositi traperice uključeni u najskuplje raspon cijena je Roberto Cavalli. Izvorno je počeo kao ženske traperice, sada ste dobili traperice za djecu, kao i muškarci. On je poznat za uske, niske i visoke struk struk traperice za žene. Cijena ovog skupe traperice marke pada između 159 USD na više od 700 USD.
Dussault Odjeća je Trashed traperice; Trashed traperice designed by Dussault Odjeća je jedan od najskupljih traperice za muškarce. Po cijeni od jedne četvrtine milijuna kuna (USD 250.000), to je ručni rad i ručno izrađenih pojedinačno. U procesu šivanja, 13 ciklusa pranja su slijedili s slikarstva i umiru između ciklusa. Kao što se očekivalo, oni su ukrašena zlatom, rubinima i dijamantima.
Tajna Cirkus Jeans, najskuplje traperice, do sada, projektirao je tajna Circus, u nastajanju dizajner brand. Cijena za jedan par traperica Tajna Cirkus je bio 1,3 milijuna. Ona je ukrašena s pet velikih dijamanata, od kojih svaki košta nekoliko stotina tisuća dolara. Sretni kupac tih milijun dolara traperice (struka veličine 27 inča) ostaje anoniman.
Osobno govoreći, skupe traperice uglednog brenda stane bolje za ne tako savršena figura. Ako imate najviše divan oblik tijela, a zatim također ići za najbolje neuklapanje traperice. Oni nadopuniti vaš lik i podići svoju osobnost. Nakon što je vidio udobnosti traperice i dizajn zamršenost, nećete požaliti trošenje visoku cijenu za kupnju tih dizajner odjeće. Na drugi misli, ako želite kupiti više od jedne traperice za koledž habanje, ići za robne marke prodaju u razumnim cijenama.

No comments:

Post a Comment