Sunday 5 February 2012

Kako znati je li Loves You

On me voli .. voli me ne .. on me voli .. ne voli .. on me voli .. yes! To je kako Sarah koristi za provesti cijeli svoj dan od kada je počela dating Davida. Ona ga je voljela, ali ona nije siguran je li on dijeli iste osjećaje kao što je učinio. Dakle, ona je počela nakon velikog starog načina znajući da li je on volio nju ili ne, čupanjem latice cvijeća, a zatim dolazi do zaključka.
Dame, ovo je 21. stoljeće i što bi trebali znati bolje nego čupanje latica cvijeća samo da znate da li ili ne on vas voli. Koristite svoju moć opažanja, koristiti svoj zdrav razum, shvatiti da li je on jedan za vas ili ne. Dakle, vi vjerojatno pitate kako to znati ako on te voli. Pa, postoje određeni znakovi i radnje na dijelu momak koji će pokazati da li ili ne on vas voli. Znam da si nestrpljiv da znaju što oni znakovi su, tako da možete provjeriti da li je momak ste dating trenutno vas voli ili ne. Dakle, bez gubit bilo koje vrijeme, neka je premjestiti na i vidjeti kako to reći ako dečko te voli.
Kako znati da li on te voli ili ne?
Svjesno ili nesvjesno, kad momak je u ljubavi s tobom, on je dužan da vam dati neke znakove iz koje možete razumjeti da mu se sviđate i da je ozbiljan o svom odnosu. Ovdje su neke od tih znakova i naznake njegove ljubavi za vas. Dakle dame, bdjeti vanjska strana za ove 'on poput mene znakovi' i znati kako tvoj dečko osjeća za vas.
Ja samo se zove reći ....; Ako dečko zove se bez razloga i samo govori o tome što je učinio cijeli dan, pita o svom danu, govori o slučajnim stuffs, ili nešto što znate da zna bolje od vas učiniti. On je samo je u potrazi za izgovor da se s vama, razgovarati s tobom i ništa drugo. Ovo je jedna točka koja vam govori kako to znati ako on te voli.
Can't Take My Eyes Tebe, Pretpostavimo da ste na zabavi, a tip koji vam se sviđa je također postoji. Vi ste stoji na udaljenosti, kada se osjećate netko gleda na vas. Okrenete i vidite da je njega bulji u vas. Kad pogledate na njega, on izgleda daleko, ali ne prije nego što možete uočiti slatka, tajnu osmijeh igranje na usnama. Tip koji je stvarno voli, uvijek će pokušati pronaći načine kako ukrasti pogled na vas bez vas to realizirati. Kad zna da si ga vidio, on pomiče svoje oči. Definitivan znak da odgovore na pitanje kako to znati ako on vas voli.
Sjeća se važnih datuma, to Budi svoj rođendan, ili dan svog prvog poljupca, ili tri mjesec obljetnice, ako on to pamti i dobiva godišnjicu dar ili rođendanski poklon, onda budite uvjereni, on je ludo oko vas te će učiniti sve samo da vas molim. No, samo upozorenje ovdje. Ako on zaboravlja dana, onda ne uzrujavati se misleći da on ne volim, i da nisu važne za njega. Muškarci imaju ovu tendenciju zaborava datume. To je njihova navika. Dakle, pravi odnos savjet za žene diljem svijeta je da ako on zaboravi neki važan datum, pokušajte i to gledaju ili samo podsjetiti ga tjedan dana unaprijed o velikom danu.
Iznenađenje! Iznenađenje!, To nije tvoj rođendan, niti je to godišnjice. Ali ipak, on dobiva neke darove ili vas vodi se za iznenađenje večeri. Ovaj znak će odgovoriti na Vaše pitanje o tome kako znati da je u vama. Iskakanje iznenađenja u vašem životu je definitivno znak da je on ljubi vas. Ponekad je možda napisati poeziju za vas, možda ljubavno pismo ili možda on posvećuje pjesmu da vam i piše neke pjesme za vas (ako on može napisati pjesmu). Svi ti pokazati da je on vas voli i da on želi.
Neke male stvari, čupanje stolica za vas, stojeći kada dođete u, nikad čuvanje čekate, otvaranje vrata za vas, ponašaju pristojno s vama bez obzira gdje se nalazite, pomaže čak i ako niste tražili njemu, isključuje njegov telefon, kada je s vama, sluša sve što reći ushićen pozornost, priznaje svoje osjećaje (što je tip teško ne), čuva izrade se osjećate posebno cijelo vrijeme, daje vam nadimci, itd., sve su znakovi da odgovor na Vaše pitanje o tome kako znati da li je on jedan za vas. Za zabavu radi, možete igrati neke kako reći ako dečko voli kviz sa svojim prijateljima.
Dok čitate ovaj članak, ime ili sliku uspomena iskakanje settle u vašem umu, rade takve stvari, to je tip za tebe, onaj tko stvarno voli. Dakle, sada znate kako to znati ako on te voli. Na taj način držati podalje one cvijeće i pokušati sjetiti incidenata, trenutke ste imali sa svojim momak. Je li on kao što je ovaj, ili je on samo igranje okolo s vama? Ako je ništa kao što je ovaj, a zatim dati mu priliku. Možda je on jednostavno ne može izraziti svoje osjećaje ispravno. Dalje što radite ... je do vas. To je velika stvar za znati da je čovjek koga voliš svim srcem, te voli na isti način ili možda čak i više. To je dobar osjećaj ... da se u ljubav, istinska ljubav!

No comments:

Post a Comment