Sunday 12 February 2012

Hotel Smještaj tekst

Planiranje događaja zahtijeva toliko koordinaciju, to često izgleda kao nepremostiv zadatak da se sve što je učinjeno na vrijeme. A ako ste planiranje vjenčanje, s gostima koji dolaze u izvan grada, dobro, neka je samo reći da sam najveće poštovanje za vjenčanje planerima. Bilo ili ne da ste je dobio profesionalni rukovanje stvari za svoj veliki dan, vi još uvijek trebate u redu sve što je odlučio, i somethings, kao što je vaša tekst vjenčanje pozivnice, vjenčanja najava tekst ili hotelski smještaj tekst možda želite izgledati i na sebe, bez obzira. Dobivanje tekst pravo može se činiti kao težak zadatak, i pronalaženje odgovarajućih ton može biti izazovan. Dakle, ono što pisati na kartice hotelski smještaj? Da bi vam pomoći da zajedno, nakon nekoliko primjera kako bi vam ide.
Hotel Smještaj Card
Morate poduzeti posebne skrbi o udobnosti ljudi izvan grada, koji čine napore da se za Vaše vjenčanje. Najbolji način da se osigura da ne postoji hotelski smještaj na raspolaganju u vrijeme vašeg vjenčanja, je procijeniti broj gostiju očekuje, i pitati hotel blok off set soba. Većina hotela će to učiniti za vas i unaprijed, iako ste svibanj morati da ih obavijestiti o točne brojke u roku od tjedan dana prije dolaska. Ova pravila će se promijeniti od osnivanja do osnivanja, pa uzeti vremena za to recce tako da svojim gostima ne završavaju nasukao sa ne mjesto za izlazak. Iako vam svibanj želite staviti svoje goste se na dobar hotel za cijelo vrijeme trajanja boravka, proračun wedding svibanj ne protežu da je daleko, tako da provjerite da li pojasniti ovu diskretno. Sljedeći je na uzorku od hotelskog smještaja tekst koje možete koristiti na svoje vjenčanje pozivnice:
Radi Vaše udobnosti skup sobe su rezervirane u (ime hotela i adresa) Ako želite ostati ovdje, nazovite (broj hotela telefon) i obavijestiti ih o vaše rezervacije do (datum). Molimo spomenuti da ste s (par imena) vjenčanje, primiti posebnu stopu. Radujemo se Vašem dolasku uskoro!
Resort Smještaj tekst
Ako imate odredište vjenčanje, te su napravili aranžmane s mjesta, to su somethings možete uključiti u tekst hotelskog smještaja kako bi produžili vaše gostoprimstvo. Imajte na umu da dok ste svibanj biti upoznat s mjestom, svojim gostima ne može, tako da potrajati neko vrijeme da se stavi dolje bilo kakve informacije u vašem mjestu smještaje tekst smatramo da će biti korisna. Sljedeće informacije mogu pomoći dobili ste ga počeli:; Putnička agencija za pomoć s putovanja do odredišta, karta za pomoć goste doći do hotela, ili bilo kakve prijevoz ili druge putne savjete mislite da bi mogli biti korisni, pregled svečanosti, ili raspored događanja, različite cijene za hotelski smještaj, (za sobe, apartmane i sl.); zbrinjavanje djece, ako ih ima, ili dječje aktivnosti. ; Uključite kartu odredišta i bilo zanimljivo mjesta da se osjećate vrijedi posjetiti, za goste koji mogu ostati na, posebnu odjeću koja može biti potrebno (na primjer za plaže vjenčanje), informacije o očekivanim vremenskim uvjetima je također koristan. ; Hoteli će se često baciti u neke prednosti i objekata za veliki dovoljno skupina (kao što su doručak, piće dobrodošlice, ili odbitak obroke i usluge), tako da svibanj dobro biti u mogućnosti pregovarati dobar hotel posla. Informirajte svoje goste ovih dodatnih sadržaja tako da oni mogu iskoristiti ih. Ako postoji nekoliko opcija što se tiče hotelskog smještaja na području ide, možete se također može uključiti popis tih kako bi se omogućilo gostima da bi vlastitom izboru hotela. Noćenje i doručak smještaj je također dobar izbor, jer najveći dio dana će biti utrošena prisustvovati svečanosti, u kojem slučaju možete izmijeniti gore navedene informacije za smještaj hotela noćenje i doručak tekst na svoju karticu.
Hotel tekst smještaj treba biti informativan, za goste da se osjećaju ugodno s aranžmanima. Hosting vjenčanje može biti stresan, ali malo planiranja ide dug put u osiguravanju vaše vjenčanje je uspjeh. Opustite se, uzeti dubok dah, i uživati ​​na vaš poseban dan - Čestitamo vam na predstojećim svadba!

No comments:

Post a Comment