Tuesday 21 February 2012

Jesen Blaze Maple stopa rasta

Spomenuti neke od najvažnijih željene javora i stvarno ne mogu propustiti javor jesen plamen. Potražnja za ovaj kultivar je vrlo visoka, pogotovo za plantaža u vrtovima, parkovima, ivičnjaka i drugih javnih površina. Kao što svi znamo, jedan od javorovog stabla nevjerojatna činjenica je pad boji. Za jesen blaze javor, pad boja je svijetlo crvena. Više informacija na jesen sjala javor stopa rasta i dodatne činjenice o ovom uređenje stabla se raspravlja u sljedećem stavku.
Jesen Blaze Maple stopa rasta
Ako ste pomaknuo na novu lokaciju i želite neke estetske stabala za vaš krajolik dizajn, uzeti u obzir rastući jesen Blaze javorovog stabla. U biljnim vrtić centrima, mlade biljke su na raspolaganju, koje su u roku od 5-7 metara u visinu i nešto više od 7 metara visine. Ova lijepa stablo visoko je po cijeni kao što je poznat po svojim brzim stopa rasta. Zapravo, među svim vrstama javora, javor jesen Blaze je najbrže rastući niz.
Govoreći više o jesen sjala javor stopa rasta, landscapers tvrde da ona raste za oko 3 noge ili više u jednoj godini. Ovo je definitivno impresivna stabla karakteristika vrijedno spomena, s obzirom na činjenicu da drugi javorovog stabla sorte grow polako, ili na umjerene stope. Drugim riječima, stopa rasta jesen sjala javor je četiri puta više nego što je crveni javor stabla. Što više, on je osvojio naslov najboljeg urbanog stablo mnogo puta.
Jesen Blaze Maple činjenice
Zanimljiv dio s jeseni sjala javor stablo je da je otporna na onečišćenje, automobilskih ispušnih ventila, jak vjetar, led oštećenja i bolesti. Nije ni čudo, to je odabrana za sadnju u općini područjima. Može se uzgajati u širokom rasponu tipova tla i tolerantan prema uvjetima suše, osim za nekoliko mjeseci nakon što je plantaža. Činjenice o jeseni Požar javorovog stabla sadnju navode se u nastavku:
Jesen Blaze Maple Veličina: Visina jesen sjala javor stablo je oko 40-50 metara po dospijeću, dok je širenje istog je oko 30-40 metara. S obzirom na jesen sjala javor stopa rasta, zrelost se postiže u roku od 10-15 godina nakon nasada.
Jesen Blaze Maple Seeds: U jesen Požar javor stablo širi pomoću živih sjemenki. Međutim, klijavost sjemena može potrajati duže vrijeme. Dakle, za sadnju u svom vrtu, možete razmisliti o kupnji mladih biljaka (do 7 metara visine) od vašeg lokalnog vrtić centara.
Jesen Blaze Maple Leaf: originalni list boja je zelena, koja se okreće Brilliant Red u jesen sezone. U odnosu na ostale bjelogorice, jesen sjala javor je manje messy za kuće. Lišće pada samo tijekom određenog sezone, odnosno pad mjeseci. Dakle, ne morate brinuti puno o čišćenju dvorišta često.
Jesen Blaze Maple Care: A najpopularniji cesti stabla, možete lako predvidjeti skrb razine potrebne za sadnju javora jesen Blaze. Da, to treba malo njege za održavanje zdravog rasta. Najbolji prilagoditi USDA zone 3-9, ovo uređenje stablo preferira djelomičnu sjenu stanje i minimalna zalijevanje. Cvjetovi su mali i crvene boje.
Jesen Blaze Maple problemi: Iako je jesen Požar stabla otporna na maksimalna štetočina i bolesti, neki problemi ne postoje postrojenja. Neki od prijavljenih jesen sjala javor problemi su katran mjesta, Verticillium venu i Fusarium hoćeš. Razorni štetočine za ovaj javor sorte su pauk novčića, razmjera i vaši insekata.
Dakle, ovo je sve o jeseni Požar javora stopa rasta i činjenice o ovom neobično lijepo stablo. Osigurati potrebne uvjete za rast i da će rasti vrlo brzo. Stablo šatorom jedinstvena i to izgleda dobro čak i bez mijenjanja oblika. Ukratko, to je savršeni ukrasni stablo za vrtlarstvo entuzijasta, koji imaju manje vremena da se brine za svoj vrt drvećem.

No comments:

Post a Comment