Saturday 11 February 2012

Smart casual oblačenja

Nije prikladno obučen kao na skupu ili prigodi može ostaviti osjećaj izvan mjesta i nespretan. Iako ja osobno bih zalagati se 'pod odjeveni' nego overdressed, idealna situacija je naravno, biti prikladno odjeveni. Mnogi navrata će vas pitati za pametne casual dress code, a to je pomalo zbunjujuće, budući da jasno ne opisuju ono što si Očekuje se da će se pojaviti u. Uostalom, što smart casual definirati? Crna kravata, koktel ruhu, formals - sve su to samo sebi, i stoga, da je mnogo lakše da se pridržavaju. Navedene u nastavku, je pametna casual dress code vodič oborio.
Smart casual haljina kod Vodič
Težina sa smart casual dress code je da se često koriste naizmjenično s poslovnim casual dress code - no, postoji tanka linija između ta dva. U osnovi, poslovanje casuals bi biti samo malo više 'formalnog' nego pametne casuals. Najlakši način da dođete u pametne casuals je par jedan komad odjeće formalne, s casual kolegom - na primjer haljina s dugim rukavima košulja s chinos za muškarce ili svile bluze with hlače za žene. Navedene u nastavku su komponente koje možete koristiti za definiranje svoju verziju pametne casual dress code.
Smart Casuals za muškarce, chinos, Dockers, dizajner hlače i hlače kaki su sve prikladne opcije za muške odjeće snižava. Dok smart casual traperice također su prihvatljivi u nekim mjestima, ako niste sigurni o mjestu i ljudima, to je najsigurnije da kloniti traperice. U svakom slučaju, ripped ili dotrajale i izblijedjele traperice nisu dopuštena. Haljina košulje, ovratnika majice, polos, i veste bez parole su svi prilično mnogo prihvatljiva. Ako ste s ciljem za elegantan casual dress code, možete uključiti kravatu. Kod lako formalne događaje kao što su razgovore za posao da poziv za pametne casual dress code, to je poželjno da nose sako i kravatu, da može skliznuti na ako ste zabrinuti o radnom etike. Smart casual cipele će vam omogućiti natikače, mokasinke i paluba cipele, ali ne i tenisice, ili tenisice, čarape bi se običan i tamne, griješiti na strani oprezom.
Smart Casuals za žene, Pravila za žensku odjeću, su fleksibilniji u smart casual haljina odjeće, tako pogodan smanjuje uključuju hlače, koljeno duljine suknje, hlače i haljina. Par s tim svilene bluze, pletene majice, košulje, veste ili top bez rukava s kardigan. Za elegantan casual dress code, uskladiti svoje odijelo pažljivo i accessorize s jednostavnim, nenametljivom nakit. Cipele su također fleksibilan, ali opet izbjegavati sportske cipele i tenisice, čizme također su prihvatljivi u smart casual dress code. Ako ste u nedoumici, ne rizik nosi traperice, ali ako ne, možete upariti plave traperice s bijelom košuljom i proviriti prst pete za klasični, nikada ne kombinacija. Smart casual haljina ideje uključuju čaj dužina, majica i svila wrap haljine.
Pametno casual poslovni casual, koktel odjeće, dnevni boravak odijela - nema glad kategorija baviti kada je riječ o jednoj haljini kod. Što god odabrali, ne postoji zamjena za povjerenje, koja je povezana s udobnosti, tako da provjerite da li ste ugodno u ono što nosiš. Kada ste zadovoljni, to pokazuje, i obratno, tako da bi mogao biti najviše stilski odjevena, i još uvijek jadno, pa zašto to? Osim toga, pobrinite se da pokupiti odjeću koja stane dobro, kako bi se osiguralo da ne morate držati vuče i vuče rubovi i necklines. Pridržavaju ove osnove kada imate pametan casual dress code da se bave, treba držati tvoj baza pokriva. Ne brinite o tome što smart casuals definirati, jer uz malo njege i truda, možete postići 'napora' elegantan izgled s lakoćom!

No comments:

Post a Comment