Thursday 2 February 2012

Vampire Eye Kontakti

Još od Saga nastao, popularnost vampira je oživio, i to toliko da postoje tematskim zabavama, kostim stranke, noć vještica stranaka, sve se temelji na vampira temu. U tom slučaju, tko može zaboraviti obitelji Cullen, oči svakog člana se više istaknutih i živopisan od ostalih. Naravno, tu je Edward Cullen, s dubokim zlatnim očima kad sit koji se polako pretvara u smolu crna boja kod žedni krvi, da ne spominjemo promjene u ponašanju povezanih s ovom transformacijom boju očiju. Zatim tu su Volturi, čije prodorne oči tamnocrven isijavao takav teror u onima koji su bili prisiljeni da ih pogledati u oči. Bez obzira na vrstu vibe želite dati van, postoji vampir oko kontakti (također popularan kao kazališni kontaktne leće) za svaku od vas, od mirnog Edward Cullen, na zastrašujući Volturi.
Odabir Leće Vampire Kontakt
Vrsta utjecaj želite stvoriti na promatračima će odrediti boje vampir oka kontakte kupnje. Obično, oni ludi u boji kontaktne leće koje bi trebale stvoriti vampir poput izgled pokrivaju cijeli učenik, a ne povećati prirodnu boju vaših očiju, kao i dekorativni boji kontakte. Također, postoje leće koja će se odnositi samo vaš učenik, kao i one koje se mogu pokriti cijeli oka, uključujući i bijeli dio. To su poznati kao bjeloočnice stil leće. S obzirom na ovdje je popis od boja i stilova ovih kontaktnih leća, koje će vam pomoći da odlučite vampir izgled i vibe želite izlučivati. , Pitch Black: A krvi žedan Edward Cullen predstavio ovaj boju očiju, a ako je to vrsta sliku koju želite stvoriti, ići naprijed i doći sebi par pitch crne boje kontaktne leće. Za dublji učinak, isprobajte leće stilu bjeloočnice u ovaj jedan. Ne brinite, vaš vid neće se mijenjati, ali još uvijek ćete biti u mogućnosti da panika živi daylights svojih prijatelja i poznanika. ; Topaz / Amber: Za umirujuće, mirno i skladao vampira, ova boja nije savršen. Opet, povratak na Edward Cullen, ovo je boja očiju je nosio kada je njegova žeđ za krvlju bio sit. Očito, to je lakše za njega misliti ravno um i to je onda kada je postao vampir šarmantan, da svaka žena želi čudesno susret u nekom trenutku u životu. , Red: Ne samo Volturi, crvena je i boja očiju poznatog Drakula, i još jedan vrlo popularan lik iz Saga, Laurent. Vampir koji je izgledao bez daljnjeg i feasted na čistom, toplom ljudskom krvi, Drakula, nosio these smrtonosne crvenih očiju. Laurent S druge strane, bila je mješavina dobrih, kao i zlo. Idite na i sport vaš izbor crvene, a čine ga noć za svakoga na party za pamćenje. ; Bijelo / Pale Blue: White je još jedan poznati boju očiju koja je povezana s zlih stvorenja i duhove. Za više upečatljiv izgled i zla, ići na bijeloj boji kontakte s crnim prstenom oko ruba. Ako mislite da bijela je previše napadan, blijedo plava boja je također prikladna boja za sve vas vampirima vani. , Glow in the Dark: Naravno, jer ti samo običan nošenje kontaktnih leća u boji nije dovoljno, i želite da se vaše vampir izgled na potpuno novu razinu. Zašto ne onda, isprobajte veliku raznolikost sjaj u mraku kontaktne leće koji su sada dostupni na tržištu. Uzmi svoju pokupiti iz niza boja koje imaju za ponuditi, i šarm svoju publiku. , Ostale vrste boji kontakata koje možete nositi off kao vampir oko kontakti uključuju bijele hipnotičke spirale, poznate mačka oko kontakata, i drugi kontakti koje su vraški ispisuje na njih kao što su crvena kontakata koji bi svojim učenicima se pojaviti kao splattered krv, kako bi stvorili vlastitu verziju šarmantan još evil vampira. Također zapamtite, da kada se nositi ove kontaktne leće, posebice oponašati svoje omiljene karaktera, ostatak vaše odjeće bi trebao pasti na svoje mjesto. Uzmite u pravi «šarm» povući svoje vampir izgled s perjanica.
Savjeti imati na umu pri odabiru Vampire Eye Kontakti
Iako svojim kontaktima su privremeni, a vi ste ih sportski jednostavno radi zabave i uzbuđenja, postoje neke važne savjete koje treba imati na umu prilikom kupovine i nošenja vampir oka kontakte. ; Za kupnju vampir kontaktne leće, morate imati valjanu recept od ovlaštenog optometrista. To ne košta ništa, i da će vas držati na sigurnije strane, ako po slučajno, nešto su se poći po zlu. ; Uvijek kupnju vašeg boji leće kontakt iz pouzdanog izvora. Iako je svibanj biti primamljivo za vas pokupiti jeftine kontakte vampir oka koje si vidio na buvljaku ili u kostim shop kupili odijelo od, uvijek je sigurnije da ih kupuju od nekoga tko je pravno ovlašten za rješavanje u objektive i know-how to učiniti. Vi ne želite riskirati sigurnost oči jednostavno radi lakše nabave kontaktnih leća bez recepta, što je u svakom slučaju nije dopuštena. ; Postoji nekoliko dućana on-line koji će vam pomoći uzmite pokupiti iz vrste vampira oka kontakte želite izabrati iz. To će zahtijevati valjana recept za kupnju, čak i ako ste odabiru leće nisu namijenjeni korekciju vida. , Baš kao i bilo koji drugi par objektiva, vaš vampir oka kontakte zahtijevaju odgovarajuće čišćenje i njegu. Vi jednostavno ne smije tretirati ih na slučajan način i staviti svoje oči na rizik od infekcije ili bilo koje druge kontaktnih leća problema. , Uz sve ove informacije o vampir oka kontakte, trebali biste imati problema s pronalaženjem sebe veliki par i natjecati se vaš omiljeni lik, ili napraviti svoj vlastiti jedinstveni karakter vampir da ljudi će govoriti o za dugo vremena da dođu. Zabavite se!

No comments:

Post a Comment