Tuesday 28 February 2012

Birthstones po mjeseca i dana

Svaki mjesec u lunarnom kalendaru ima birthstone povezane s njom. Budući da su 12 mjeseci u godini, dakle ima 12 birthstones. Birthstones su lijepe drago kamenje, ili dragog ili poludragog koje se vjeruje da donose sreću nosilac. Throughout dobi, ljudi su se divio ljepoti tih kamenja i vjerovao u svoje liječenje i mistična svojstva. Birthstones ne samo dodijeljene na mjesec se osoba rodi, ali postoje birthstones dodijeljena svaki dan u tjednu. Na primjer, ako je osoba rođena u nedjelju, onda mu birthstone će biti rubin. Tradicionalni birthstones i modernog birthstones su drugačiji, ali svi ti drago i poludrago kamenje se vjeruje da su velike sile i napraviti odličan darove za najmilije. Ovdje ćemo raspraviti sve o birthstones po mjeseca i dana.
Birthstones po mjesecu i značenje
Birthstones ne dodjeljuju slučajno i postoji birthstones značenja da bismo trebali znati. Budući da su 12 mjeseci u lunarnom kalendaru, ima 12 birthstones dodjeljuju svaki mjesec. Ovdje je moderno, kao i tradicionalni popis birthstones po mjesecu i značenje.
MonthModern BirthstoneTraditional BirthstoneMeaning; JanuaryGarnetGarnetPatience, kreativnost, dosljednost, FebruaryAmethystAmethystMotivation, iskrenost, intuicija, MarchAquamarineBloodstoneCourage, nade; AprilDiamondDiamondLove, nevinost, vječnost, MayEmeraldEmeraldSuccess, sreća, dobrota, JunePearlAlexandriteFaith, mir, sreća, JulyRubyRubyStrength, plemstvo, zadovoljstvo, AugustPeridotCarnelian, SardonyxPeace, bračnu sreću , hrabrost, SeptemberSapphireSapphireSerenity, čistoće, mudrosti, OctoberOpalPink tourmalineInnocence, nade, suosjećanja, NovemberYellow topazCitrineCourage, mudrost, optimizam, DecemberTurquoiseLapis lazuliLove, sreća, uspjeh
Diamond, rubin, safir i smaragd su dragog kamenja i ostalih poput peridot, granat and ametista su poludrago kamenje. Oni koji ne mogu priuštiti takav birthstones obzirom na njihovu visoku cijenu, mogu nositi jeftin alternativni birthstones. Ovdje ćemo vam dati popis alternativnih birthstones po mjesecu grafikon.
MonthAlternative Birthstone, JanuaryRose Quartz, FebruaryBlack oniks, MarchBloodstone; AprilRock kristala kvarca, MayChrysoprase, JuneMoonstone, JulyCarnelian, AugustSardonyx, SeptemberLapis lazuli, turmalin OctoberPink, NovemberCitrine; DecemberBlue cirkon
Ove alternativne gemstones su puno jeftiniji od tradicionalne birthstones po mjeseca i dana. Svaki čovjek je rođen na određeni dan u tjednu, a svaki dan ima birthstone povezane s njom. Sada kada znate o tradicionalnim i modernim birthstones po mjesecu, neka nam dati vam popis birthstones po danu.
Birthstones po danu
Dan WeekBirthstone, MondayPearl, TuesdayGarnet, WednesdayCat oka, ThursdayEmerald, FridayTopaz, SaturdaySapphire; SundayRuby
Možete odabrati birthstones po mjesec i dan, a zatim su ga u prsten, privjesak ili earing i nositi ih se da donosi sreću i prosperitet. Birthstones ne samo dodijeljeni po mjesecu i danu, ali različitih kultura dodijeliti birthstones prema horoskopskom znaku, sezona, pa čak i sat u danu. Znajući popis birthstones za svaki mjesec i dan nije dovoljno, jer birthstones su dodijeljeni prema sata na dan, previše. Ako je osoba rođena na određeni sat, on / ona može nositi birthstone dodijeljen tom trenu. Ovdje je popis birthstones dodijeljen svakog sata na dan.
Sat od DayBirthstone; 1 amSmoky kvarc, 2 amHematite, 3 amMalachite, 4 amLapis lazuli, 5 amTurquoise, 6 amTormaline, 7 amChrysolite, 8 amAmethyst, 9 amKunzite, 10 amSapphire, 11 amGarnet, 12 amDiamond, 1 pmZircon, 2 pmEmerald, 3 pmBeryl, 4 pmTopaz, 5 pmRuby, 6 pmOpal, 7 pmSardonyx, 8 pmChalcedony, 9 pmJade, 10 pmJasper, 11 pmLodestone, 12 pmOnyx
To je sve o birthstones po mjeseca i dana. Birthstones, bilo dragulja ili poludragi, može dovesti u sreću, blagostanje i da nam pomogne u vodi sretan život. Oni čine savršen poklone za najmilije, a vi možete odabrati birthstones po mjesecu i datum.

No comments:

Post a Comment