Monday 27 February 2012

Problemi Alternator

Prije nego što smo dobili u razumijevanje o raznim problemima alternator, neka prvi razumjeti ono što je alternator i kako to radi. Alternator je elektromehanički uređaj koji pretvara mehaničku energiju u električnu energiju pomoću rotirajućeg magnetskog polja. Svrha alternator je proizvodnju izmjenične struje, a time i ime. Ovi uređaji su opsežno koriste u termoelektranama (pokreće parne turbine) te u automobilima. Konkretno, radi alternator je proizvoditi konstantan visokog napona (održavanje baterija je potpuno napunjena), bez obzira da li auto radi ili miruje. Međutim, stroj je stroj nakon što su svi i to je previše smetnji zbog raznih faktora. Tako ćemo proći kroz neke alternator problema u motoru.
Auto Alternator Problemi; Bilo uređaj kada odstupa od normalnog funkcioniranja, uvijek pokazuje neke neobične simptome. U nastavku su navedene neke alternator problem znakove, koji vam mogu pomoći u identificiranju uzroka.
Problem s Upozorenje svjetlo, svi mi znamo što je upozorenje svjetlosti unutar automobila. Za ljude koji nisu svjesni, samo jedan pogled unutar vašeg automobila. Tu je malo svjetlo u obliku baterije s ALT napisao preko njega. Ovo svjetlo je ugrađen funkcionalnost automobila strojeva, koji je spojen na sustav mini računala unutar automobila. Ovaj sustav pomagala u praćenju izlazni napon generirani od strane alternator. Ako se izlazni napon generirani od strane alternator je veći od ili manji od unaprijed granice (13 do 14,5 volti), onda je ovo svjetlo lits na. Inače, ovo svjetlo i dalje svijetli. Ali, ako postoji problem automobil alternator, svjetlo može treperiti za sekundu ili više. Ovo stanje je najvjerojatnije dogoditi tijekom kiša ili tijekom noći vrijeme kada su vjetrobransko brisači se koriste maksimum. Pribor (kao brisači, svjetla, radio i stražnji prozor odmrzavanje) troše više energije. Stoga Korištenjem ovih pribor za dugo vremena koristi se puno napona. U međuvremenu alternator mora raditi teže održavati potreban napon. U takvim slučajevima, upozorenje svjetlo titra svaki sada i onda. Dakle, treperenje ove upozoravajuće svjetlo je prvi znak da bi moglo biti alternator problem.
Problem s upaljenim svjetlima, ako je simptom svijetlo upozorenja ignorirana, sljedeći nije pravo simptom je naznačeno prednja svjetla. Alternatore zadovoljiti vozila električne potrebe. Dakle, kada se alternator ne funkcionira normalno, svjetla mogu postati izrazito svijetle za neko vrijeme i jako dosadan odmah nakon. Čak tahometri i brzinomjera zaustaviti rad tijekom vremenskog razdoblja. Snaga prozori i grijana sjedala proći usporiti ako alternator ne uspije zadržati potrebnu napon.
Gori miris ili režanje zvuka, čula motora (vid, zvuk i miris) pomoći u dijagnosticiranju problema alternator bolje. Na primjer, vizualnom pregledu alternator može potvrditi pitanja poput pucanja na alternator pojas u prostoru motora, a napetost vršio je pojas za pokretanje alternatora. Rika ili grintav zvuk je znak da je alternator ne radi u redu. Ako promatrati alternator struktura unutar pretinca za motor automobila, naći ćete da je alternator zapravo pokreće dodatne pojas ili serpentina pojas u suradnji s radilice kolotura. Kada je koloturnik of alternator vrti brže od radilice koloturnik, onda moć u službu niske motora brzina je generiran. Dakle, ako je to alternator kolotura nije ispravno poravnat s serpentina pojas (pripisujući razloga kao što su nosili naši ležajevi), a rika može čuti zvuk kada motor radi. U drugim slučajevima, mnogo trenja između serpentina pojas i alternator može stvoriti višak topline koja uzrokuje paljenje gume i žice. Takvi znakovi ukazuju pregrijan alternator.
Dead baterije, postoji mnogo razloga zašto motor automobila prestane raditi, naravno, jedan od njih se nije uspio alternator. Kada se automobil alternator ne uspije, akumulatora prima minimalnu vlast. Čak i najbolji auto baterije nisu dizajnirani za održavanje snage za dulje trajanje vremena. Tehnički gledano, akumulator samo začini gore starter motora sa snagom pokrenuti paljenje. Ali ako je alternator mrtav, akumulatora previše umire off u neko vrijeme. Stoga gdje god postoji problem alternator, mrtva baterija je siguran ishod situacije. Dakle, prilikom provjere bateriju, provjerite je li učiniti alternator radi ili ne.
Loose veze, kad sve gore navedene mogućnosti odbacio, i vaše alternator još uvijek funkcionalne, pitate što bi moglo poći krivo s autom. Li provjeriti za unutarnji dijelovi: baterije je u redu, upozorenje svjetlo ne svijetli i nema gori miris ili zvuk režanje. Ali trenutni generirani od strane alternator ide nigdje. Loose veze! Alternator struja teče kroz velike kabeli i žice u prostoru motora. Iz bilo kojeg razloga, ako te žice su oštećeni zbog viška proizvodnje toplinske energije (zbog trenja), zatim tu je labav veze zbog kojih je krug je nepotpun. Drugi problem bi mogao biti kvar alternator je dioda ispravljač (koji pretvara AC DC).
Alternator Problemi: Trošak, nakon znajući gore alternator problema simptoma, sljedeće pitanje koje vas muči je ono što treba biti učinjeno i što su troškovi nastali. Znati više o dijagnostici alternatora, pročitajte naš članak o tome kako provjeriti alternatora. Sljedeće čimbenike odlučiti your alternator troškovi:; Godina vozila; Napravite vozila, Veličina motora, dodatne opreme za vozila, struja u amper izlaza; vozila marke, Alternator zamjena za starije vozila nije skupo. Sadašnja cijena 80 amp domaće alternator USD kreće između 90 - 240 USD. Međutim, za vanjske čine vozila, cijene se kreću između 270 USD - USD 320. Za luksuzne automobile poput Mercedesa i BMW, trošak se može pješačiti kao visok kao 340 USD.
Većina alternatora problemi su izazvane zbog mrtvog baterije ili veliki stereo pojačalo koje odvode od baterija u potpunosti. Dakle, kada se odluče za zamjenu alternatora u autu, pobrinite se da je baterija napunjena do sasvim drugo ovaj alternator će također dobiti oštećena. To je zato što alternatora nisu dizajnirani da naplatimo mrtav ili nizak napon baterije. Također provjerite je li ispravljač banke i dioda trio koji se nalazi u stražnjem dijelu alternator su u radno stanje. U isto vrijeme, provjerite za nesmetano funkcioniranje alternator pojas. Ako postoji problem s pojasom, alternator zamijeniti remen. Također pogledajte naš članak o serpentina pojas zamjenu, jer to također može uzrokovati probleme alternator.
Nadam gornjem članku vam je pomogao razumjeti mnogo na loš alternator alternator simptome i rješavanje problema. Dakle, ako vaš automobil je dajući vam problema, ne bi osuđivati ​​zaključkom da je baterija mrtva. To bi mogao biti problem alternator. Na kraju, da ne propustite na važnom trenutku, kad dijagnosticiranje i popravljajući alternator probleme u vašem automobilu, budite sigurni da je učinjeno pod vodstvom iskusnog automehaničar. Srecno.

No comments:

Post a Comment