Thursday 23 February 2012

Na sva četiri kotača pogon vozila

Minute zimi spušta preko Sjeverne Amerike, vozači imaju tendenciju da se nervozan. To je zato što kiša i snijeg napraviti ceste skliske nered. Tijekom vožnje ga je uvijek dobro imati bolje prianjanje na cesti za sigurnu vožnju. To je razlog da potiče ljude da razmotri sve kotač pogon vozila. Ovi svi kotača pogon vozila ne samo da vas spasiti od velike auto-popravak zapisi, ali i pomoći u zaštiti vas i živote svojih najmilijih. Možete čak i čitati o stražnji kotač pogon automobila za više automobila znanja.
Što su na sva četiri kotača pogon vozila
Svi kotača automobila su onih vozila s 4 kotača pogon sustava. To pomaže kotači okretati samostalno i na taj način daje snagu kotačima koji je to najpotrebnije. Ne samo da možete voziti sigurno pod normalnim uvjetima, ali kad elemente prirode u loše raspoloženje. Pogonom na sve točkove (AWD) su praktički siguran i pomoći obarati broj prometnih nesreća.
Pogonom na sve kotače automobila Popis
Ako ste previše veseli ulagati u sva vozila kotača, nakon svih kotača pogon automobila popis će vam pomoći da znate svoje mogućnosti bolje.
2007 Toyota Land Cruiser, a to je velika SUV-a koji je jedan od najskupljih SUV modela Toyota. Ovo je super sve kotač pogon vozila i mogu izgledati nešto manje od Toyota Sequoia.
Audi Q5, a to je profinjenost na svom vrhuncu. The Audi automobila je odličan auto sve kotač pogon s 3,2 litarski V6 motor i 270 KS. To je 6-stupanjski automatski mjenjač i pomoći će vam doći do Vašeg odredišta sigurno, doći što svibanj.
Mitsubishi Lancer Evolution, pobjednik kanadskog 'Best New Technology', jedan je od velikih pogonom na sve točkove sportskih automobila. To je 291 KS turbo motor koji će vas držati u kontrolu nad svojim kotačima.
BMW 328i xDrive Sport Wagon, a to je sve kotač pogon sportskih automobila koji će pružiti funkcionalnost sa stilom. To je 3,0 litarski redni šest cilindrični motor koji ima sposobnost da vam dati dobar grip na snijegu i na kiši.
Ford Flex; Od svih kombija pogona na četiri kotača, ovo je vozilo za mase. Ford Flex nudi 3,5 litarski V6 motor sa 262 konjskih snaga. Ovaj automobil je Ford bešavne 6-stupanjski automatski mjenjač i mogućnost za twin turbo EcoBoost V6 sa 355 konjskih snaga.
Subaru Outback, Ovo je moj omiljeni, sve kombija kotača roniti, jer to nije ni premalen ni prevelik. On ima reputaciju izrade svjetski pogon u uzbudljivu vožnju. To je vrlo učinkovit četiri kotača pogon koji pruža veliku prianjanje na snijegu.
Volvo V50 T5 AWD, a to je značilo stroj koji može uhvatiti u koštac bilo kakve divlje vrijeme. Volvo dolazi s 2,5 litrenim 5 cilindra i 227 KS. Možete čak i izabrati 6 brzina prijenosa priručnik. To je jedan od performansi orijentirane sva vozila kotača pogon koji će vas odvesti do Vašeg odredišta sigurno.
Mercedes-Benz 4MATIC GLK350, ovo je jedan od sve kotač pogon automobila koji traje na moj najluđu maštu. Automobil je pakiran sa 269 KS i ima 3,5 litarski V6 motor. Možete uzeti na brdskim stazama, s ovim 7 brzina automatskog mjenjača, a svi 4MATIC sustav pogona na četiri kotača. Osvojiti teško snijeg odjeven planina s Mercedes-Benz 4MATIC GLK350 sve kotač pogon automobila.
Infiniti G37x AWD, skrenite na toplinu s infiniti G37x, imaju moć upakiran 3,7 litarski V6 motor i 328 KS. Ovaj automobil ima dobre ekonomičnosti potrošnje goriva i ugodne vožnje napravio više udoban po prvi red kožna sjedala. Uz izvrstan navigacijski sustav, infiniti G37x će svake vožnje, užitak vožnje.
Mazda CX-9, Get vrijednost za svoj novac, a Mazda CX-9. Mazda automobila nudi 3,7 litreni V6 motor izvanredan, a ne kompromis o stilu. Ne brinite o udarajući kočnice više, samo korak na veslo i zaustaviti kad želite.
Ovo su neke od najboljih svih kotača pogon vozila i pogonom na sve točkove sportskih automobila. Ove pogonom na sve točkove vozila nudimo vam je potrebno mnogo prianjanje na mokrim i zaleđenim uvjetima na cesti. Možete nositi ove značiti metalne zvijeri sa servo upravljač i anti lock kočnice, koje će učiniti vaš vožnja glatka i gnjavažu besplatno.

No comments:

Post a Comment