Wednesday 29 February 2012

Kuhinja pregradnja ideje na proračun

Kuhinja pregradnja je sastavni dio naše kuće. Proveli smo nekoliko sati na dan u kuhinji. Kada je izgleda dosadno i dosadno, onda smo se osjećati kao radiš nešto poboljšati vizualnu privlačnost. Tada je mislio izdataka za kuhinju pregradnja dolazi u naš um i mi dobiti zastrašivao. Pretpostavljamo da ne možemo priuštiti toliko troškova. Iako ostaje činjenica da su velika kuhinja pregradnja ideje na proračun s kojim možete dati atraktivan izgled u kuhinji dizajn.
Proračun Kuhinja pregradnja ideje
Kada ste se odlučili za kuhinju pregradnja na proračun, ne možete preurediti cijelu kuhinju. Provjerite koji su područja koja teško trebate neke promjene i rad u skladu. Ukratko, jeftini kuhinju pregradnja ideje uključuje izradu male promjene u najvidljivijim dijelovima kuhinji. Evo nekoliko korisnih savjeta o kuhinja pregradnja ideje na proračun:
Promjena boje na zidu: većina jeftin način da daju svjež zakup života u kuhinju uređenje je dodavanje svježi sloj boje na zidovima. Korištenje bilo koje boje po Vašem izboru. Možete zadržati jednu boju za sve zidove ili koristite dvije različite boje za alternativne zidove. Za više karakterističan izgled, eksperimentirati s raznim tehnikama kao što je promašaj završi, krpe valjanje, spužva završiti, itd.
Boja Kuhinja Kabineti: Nakon zidina, to je kuhinja ormarića koji imaju tendenciju da postanu beživotno zbog redovite trošenja i habanja. Sada ne možete priuštiti da ih zamijeniti s novima. U tom scenariju, boja ormarića s novom bojom. Samo uzeti brigu da boja koje ste odabrali za ormarići moraju koordinirati dobro s bojom zidova. Bojenje kuhinja ormarića je još jedna alternativa opcija dostupna za obnavljanje starog ormarića.
Zamijenite Kuhinja Hardware: kredenac knobs, ručke i povlači se među vidljive značajke kuhinje. Oni imaju tendenciju da biste dobili messed up najčešće zbog opsežnih koristiti. ih zamijeniti s novim se može napraviti mnogo razlika u izgledu ormarića. To će učiniti ako se osjećate da ste kupili novi set ormarića za svoju kuhinju. Isto tako, mijenja kuhinja faucets može dovesti do značajnog poboljšanja bez troškova mnogo.
Promjena Kuhinja Parket: Da bi se kuhinja podnice življe, postoji nekoliko opcija na raspolaganju s vama. Laminatni podovi se najpopularniji među njima jer oni nisu vrlo skupo u isto vrijeme prošle za nekoliko godina. To je također dostupna u širokoj paleti boja i stilova. Podne pločice od različitih materijala i dizajna također se mogu koristiti za istu svrhu. Ako niste zainteresirani za postaviti novi pod, zatim ga pokriti sa prostirke raznih oblika i boja.
Promijeni Kuhinja Rasvjeta: Ako je kuhinja slabo svijetli, bez obzira koliko dobro uređena kuhinja je, to će izgledati tamno i otrcan. Dakle, uložite svoj novac na neke nove kuhinje rasvjetna tijela kako bi se uljepšati prostor. Postoje različiti ukrasni svjetiljke dostupni na ekonomičnu stopu koja može poslužiti kao atraktivan zid ukras kao dobro.
Nadamo se da ćete pronaći kuhinja pregradnja ideje na proračun dati u ovom članku pomoći. Provesti jedan ili više od ovih ideja po svoj proračun kako bi se ukupni kuhinja vizualno privlačan dizajn, gdje se osjećate dobro provesti dugo vremena dana.

No comments:

Post a Comment