Wednesday 15 February 2012

Powder Foundation Savjeti

Svaki početak treba jake baze. Slično tome, prvi korak bilo šminka treba savršen temelj. Temelji su od tri vrste tekuću podlogu, krema temelj i temelj u prahu. Njegova vrlo potrebno odabrati temelj koji odgovara boji kože, kože i tekstura kože. Puder temeljima je jedan od temelja koji mogu dati svoje šminka prirodni izgled. Samo su slijediti pogled na neke od naših savjeta u prahu temelj i isprobati za najbolje rezultate.
Powder Foundation; Osobe s masnu lica su uvijek zabrinuti za svoju šminku, kao što to dobiva niz vrlo brzo. Puder temelj posebno namijenjen za one koji imaju masnu kožu i kombinacija kože. To je poznat po svojoj matte završiti i satena izgled. Ako ste u žurbi i želite brzo dobiti šminka rješenje, onda puder temelj je najbolja opcija za vas. Dalje se razvrstavaju u četiri vrste. ; Pritisnut Powder-Based Foundation; Mineralni prašak Foundation; tekućine u prah Foundation; vrhnje u prah Foundation; 1. Pritisnut Powder-Based Foundation; Oni kontroliraju višak ulja. Oni su lako primijeniti i brzo stapa se s kožom. Oni dolaze u kompaktnom obliku.
2. Mineralni prah Foundation; Oni su posebno napravljena za acne sklone i osjetljive kože. Oni su sastavljena od posebnih minerala koji liječe i upala školjka.
3. Tekuća u prah Foundation; s vodom kao glavni sastojak, oni su svjetlo na koži i daju joj polu mat finiš. Tekući puder za temelje daje vašoj koži dodir glatka i dugotrajno.
4. Krema za Powder Foundation; Oni su napravljeni za normalnu do blago suhu kožu. Oni su kombinacija krem ​​i pritisne prah temelj. Oni također dolaze u kompaktnom i kremast u izgled. Krem u prah temelji su bolje nego pritisnite prah temelji temelj i daje mat završiti na koži.
Sada, nakon dobivanja informacija o raznim vrstama praha temelj, morate biti ljepušan velik dio siguran koja od osnutka iznad će biti prikladan kao temelj u prahu za masnu kožu ili mješovitu kožu ili normalnu kožu. Onda dolazi odabir pravo temelj.
Savršen Izbor Powder Foundation Savjeti, a temelji se prvi kozmetički koriste u make-up. Pa mislim, ako je baza će poći po zlu, što će biti ishod? Da, u slučaju ako odaberete krivi temelj, ona će izgledati kao sloj kozmetičkih zalijepljen na vaše lice umjetno. Dakle, kad morate odlučiti o svom temelj bi trebali biti vrlo oprezni. Najprije trebate saznati o Vašem tipu kože je li mu masnu ili suhu kožu. Tekstura kože također ovisi o godišnjim dobima, tako da sve stvari treba imati na umu. Ako imate masnu kožu, te bi trebao ići na bazi vode temelj i ako je suha koža, trebali biste se odlučiti za temelj na bazi ulja. Krem zaklade najbolje su poznati po svojoj kamuflaža imovine. Ako imate neke nedostatke, krema temelj će ga sakriti i da će učiniti vašu kožu sjajnom.
Sljedeća je boje od osnutka. Trebali biste tražiti boju koja točno odgovara vašoj koži i dobiva nestao na miješanje temeljito. Uvijek pokušajte temelj boje na čeljusti linijama. Kupi samo kada ste zadovoljni s bojom. Samo najbolje odgovara mogu vam dati najbolji izgled.
Powder Foundation Primjena Savjeti, sljedeći koraci će vam pomoći da dobijete besprijekoran prirodni izgled. Samo slijedite slijed i provjeriti za svjež izgled. ; Očistite svoje lice s cleanser ukloniti sve nečistoće, a zatim ga ton s tonikom. ; Nanesite hidratantnu kremu i ostavite da se apsorbira u kožu 2-3 minute. Moisturizer djeluje kao zaštitni sloj i čuva kožu moisturized. ; Koristite korektor za skrivanje oznake, acne spotova ili bilo koje druge nesavršenosti. Nanesite direktno na mjesta i to mješavina ispravno. , A sada se primjenjuju temelj Vašeg savršenog hladu sa spužvom ili četkom. Cover vaš cijelo lice, posebno tamnije područjima kao što su nos, čelo i brada. Ako koristite kist, primjenjuju se temelje na kružnim način. ; Start miješanje temelj. Pazi za bilo kakve zakrpe i teško linije. mix it up lijepo i nastaviti s preostalim šminka kao i obično. ; Nakon završetka temelj šminka, vi ste savršen ići naprijed s ostatkom šminke. Možete dobiti mat završiti gledati samo sa prah temelj. Dakle, samo slijedite naše savjete temelj u prahu i vidjeti efekte. Možete ići za najbolji puder temelj na tržištu koji može učiniti vaše lice privlačnijim, naravno. Samo iskoristite ih i napravite sebi više naočit i prekrasna. Uvijek zapamtite, izgleda bitno!

No comments:

Post a Comment