Monday 13 February 2012

Self Esteem aktivnosti za tinejdžerke

Vi sami, koliko god bilo tko u cijelom svemiru, zaslužuju vašu ljubav i privrženost. ~ Gautama Buddha.
Ja sam mast, imam manji nos, imam duge noge, ja bih biti sretan ako sam bio visok, ja sam previše visok, nisam lijepa, imam kovrčavu kosu.
Da li sve ove izjave poznati zvuk? Da li često sebe staviti dolje? Ne brinite, to nije nova stvar. Kao tinejdžerici koju često proći kroz određenu fazu u kojoj ste bili srušena. Kao što je vaše tijelo mijenja, tako da se vaše misli proces, a vi svibanj imati poteškoća s novim ljudima i novim slučajevima koje se dogoditi u vašem životu. Taj stalan osjećaj osjećaj loše o sebi utječe na vaše samopouzdanje u velikom način. Nakon što je samopoštovanje je sve o ljubavi i sebi brige. Radi se o cijeni tko ste i ponos imate u sebi. Self poštovanje je važno jer je dobar osjećaj o sebi može utjecati na to kako vam djelovati. U ovom članku, mi govorimo o nekim osnovnim samopoštovanje aktivnosti za tinejdžerski djevojke.
Statistike pokazuju da je depresija pogađa više od jedne trećine stanovništva tinejdžerica u SAD-u. Self poštovanje je kako se vidi sebe. U stvari, od vas će čitati tisuće članaka na prevladavanje niskog self poštovanje posebno na tinejdžerice. Razlog za to je, tinejdžerica prilagoditi jedan ili drugi način da se suca. Kad god tinejdžerski djevojka gleda sebe u ogledalu, ona stalno razmišljanje o svom životu ili njezin fizički izgled. Ona je tada započinje stvaranje pretpostavki o tome kako se osjeća, tko je ona zapravo jest, a što je ona postala.
Kako to Graditi Self Esteem u tinejdžerke
Glavno pitanje koje se nameće u svijesti svakog roditelja je kako poboljšati samopoštovanje u mom tinejdžerici? Prije nego što čak i razmišljati o odgovaranja na pitanja, mislim da ono što joj je gnjavi. Pokušajte saznati nešto više o svom privatnom životu. Uvijek zapamtite, čak i da ste bili teen jednom, ona je vjerojatno bave istim pritiscima kao što su, možda čak i više. Ovdje su neke točke koje bi mogle pomoći da izgradite samopoštovanje u svoju djevojku. , Provjerite sve komentare koje ste dati svoje kćeri. To je doba u kojem najmanja opaska može napraviti njezine emocionalne i ljut u isto vrijeme. , Provjerite je li djevojka razgovora otac joj i govori joj o svemu pod suncem. Uočeno je da su djevojke s aktivnim radin i kooperativni očevi, pohađa koledž češće i ambiciozne, te vjerojatno da će biti uspješna u karijeri god žele. ; Za izgradnju visoke self poštovanje, neka vam kći govori njezin um. ; Ako je Vaš kćer tinejdžericu nije uspio u nečemu, ne čine veliki posao iz nje. Dajte joj motivacijske primjere da joj potiče zadržati na težak i ne dobijete depresivno na malo kvarova. ; Neka vaša djevojka pridružiti neke sportske aktivnosti, smanjuje rizik od kroničnih bolesti. Sport djelovati kao jedan od najboljih self poštovanje aktivnosti za tinejdžerski djevojke. To je bio primijetio da sportašica bolje na obrazovanje i imaju nisku Stopa odustajanja od toga ne sportaši. , Gledati televiziju, filmove i druge medije u kojima žene se prikazuju kao glavni lik i uspješni. , Aktivnosti za tinejdžerice za poboljšanje self poštovanje
Djevojke koje pate od niskog self poštovanje su zbunjujuće za mnoge ljude. Kada govorimo o samopoštovanje aktivnosti za tinejdžerice, ne mislim dobivanje novih ošišam ili novi makeover. To su samo privremeni sjednice sreću koja ne traju dugo. Ja nisam protiv odijevanja i izgleda lijepo. To je vrlo dobro, ali to ne biti vaš izvor povjerenja jer je previše nepraktičan. Tako ćemo imati pogled na neke self poštovanje aktivnosti za djevojčice. ; Pretraživanje one stvari koje su jednostavne i dati vam dugotrajnu sreću. Počnite s radiš vježbe, mislim vježba za um i tijelo. To znači da daje svoje tijelo otpor treba i učenje novih stvari je dobra vježba za um. , Provjerite je li djevojka majka sebe predstavlja kao uzor. U svojim tinejdžerskim godinama, djevojke trebaju pozitivni uzor. Tko može biti bolji uzor od svoje majke. , Pomoći im da se bave sa svojim prijateljem problema. Budite podršku bez obzira koliko glupi problem svibanj činiti. , Provjerite je li ona pridonosi u kuću, dati joj osjećaj postignuća, dajući joj sitni koji su rezervirani za dječake. Učinite da se osjeća važno. , Ja se nadam ovaj članak na samopoštovanje aktivnosti za tinejdžerski djevojke je korisna. To je u redu da se osjećaju spusti u životu u nekim slučajevima, to je prilično prirodno. Međutim, samopouzdanje aktivnosti su o vraćanju da je izgubio povjerenje i uvjerenje da ste imali u sebi.

No comments:

Post a Comment