Saturday 4 February 2012

Prirodni Cork Flooring

Cork podnice je jedan od najboljih opcija koje mnogi smatraju, dok instalaciji podnice. Pitate se što je prirodno pluta podnice? Prirodni pluto podovi u osnovi se sastoji od pluta drva i sastoji se od kore pluta stabala hrasta. Cork podnice je izdržljiv i dekorativni podovi koji se mogu instalirati u bilo kojem od vaše sobe, kuhinje od spavaće sobe. Prirodnog pluta kao prirodni vatra inhibitor, siguran je izbor za unutarnje i vanjske podove. Što je više, pluto kao obnovljivi resurs, koristeći podnice od ovog je fave ljudi brinu za okoliš. Evo više o prednostima prirodnog pluta podnice.
Prednosti prirodnog pluta Podovi
With pluta podnice postoji niz prednosti. Cork podnice instalacija je jednostavan zadatak. This podnice ima stanične strukture koje pomaže da ostane što manje osjete potrese i trenja. Što je više, ovo svojstvo čini udoban podnice. Iste strukture upija zvuk i stvara najmanje buke uslijed vibracija ili nešto pada na pod. Iako je tvrd i izdržljiv podnice opciju, nećete osjećati teško dok hodate na njega.
Uz prirodna svojstva kao što su anti-alergijske i kukaca-otporan, to ga čini idealnim podnice opcija za bilo koji soba u vašem domu. Štoviše, pluto podovi ne trulež nakon uzimajući mokro i ne dopustiti da vlaga curiti kroz to mnogo lakše. Također odoljeti kalup i plijesni. To daje podove, a time i cijeli soba prostrana i pristojan izgled. Štoviše, ovi su svestrani i ide dobro s bilo kojim tipom home dekor vrlo jednostavno. Cork podnice trajnost i navedene prednosti čine ga klasična alternativa da se check out dok radite na podnice svoje kuće.
Prirodnog pluta podnice opcija za završnu obradu
Bilo da imate podova od pluta kuhinju ili spavaću sobu podnice, možete se odlučiti boju i završiti za iste. Postoji niz mogućnosti u boji od kojih možete odabrati jednu milosti podove. Ovdje su opcije u Cork podnice završi. Možete odabrati završiti podnice s voskom ili na bazi vode poliuretanska brtvila. Akril cilj je također opcija, ali ne i jedan veliki da se odluče za. Završni podovi od pluta je mnogo važno kako bi ih trajno. Iako su ti treba više za održavanje, možete provjeriti različite završi što će smanjiti svoj posao. Također, kao što je jednostavno održavanje i čišćenje krpom, sačuvat će ga u najboljem stanju.
Vosak Završi, postoje mnoge kvalitete voska dostupnih na tržištu i uma da je i izdržljivost vašeg podnice jako ovisi o kvaliteti voska koristi. Prirodni i nerazrijeđena vosak je najbolje da se odluče za. Iako vosak završiti potrebe održavanja visoke, možete re-koža njega i ponovno vosak bez stripping off početni sloj. Osim toga, vosak završiti ga čini savršenim za visoke prometne područjima kao dobro. One se moraju ponovno voskom nakon 6-12 mjeseci.
Voda temelju poliuretana Završi, na bazi vode poliuretana nudi otporan na ogrebotine podnice s niskim održavanjem. Ti ne treba časopis za završnu obradu, a tek nakon vidljive trošenja i habanja, možete uzeti u obzir re-ih doradu. Čišćenje suhim ili vlažnim otrti je samo dovoljno za to imajući u dobrom stanju.
Ako usporedite prirodnog pluta podove tepiha, keramika, vinil, laminat ili tvrdo podnice, nedvojbeno ćete pokupiti prirodnog pluta. Prirodni pluto podovi trošak, dosta je veća od ostalih. Prije instaliranja pluta podnice, provjerite da li odabrati pravu boja i oblika. Provjera prirodnog pluta podnice gostiju pomoći će vam pronaći najbolji proizvođač i imaju najbolju kvalitetu površine spremni uljepšati vaš dom.

No comments:

Post a Comment