Wednesday 1 February 2012

Haljine nositi vjenčanja

U ranijim danima, preljev za vjenčanje prijem je lako, jer većina ljudi su crkva vjenčanja, nakon čega slijedi formalna domjenke. Ali danas, tu su plaže vjenčanja, odredište vjenčanja, tema vjenčanja, itd. koji pojedinačno zahtjevaju drugačiju vrstu preljev gore od gostiju. Dakle, kako bi jedna osoba, bilo muškarac ili žena, odlučiti o haljina nositi na vjenčanje prijem? Ako se nađete u toj dilemi, u nastavku su neke savjete o vjenčanice za vas, koji sigurno ćete naći vrlo korisne.
Savjeti o Haljine treba obući na vjenčanje prijem
Držite se Dress-Code, Za one koji žele znati kako haljina za vjenčanja, prva stvar koju trebate pogledati je pažljivo poziv. Da li to spomenuti bilo dress code za vjenčanje? Da li reći da imate dress up formalno? Ako da, onda kao haljina propisano. Formalni haljina nositi na vjenčanje prijem uključuje odijelo i kravatu / smoking za muškarce i full-length gowns za žene.
Not Too Casual; vjenčanja haljina etiketa navodi da ne bi trebao biti obučen ležerno za vjenčanje. Naravno, ako je poziv izričito navodi traperice / Tees, to je sasvim druga stvar. U slučaju da se ne osjećate odijevanja vrlo formalno za vjenčanje, možete se odlučiti za polo majice i hlače pamuka. Oni ne izgledaju kao casual kao traperice i još se nisu previše ni formalni. Žene mogu nositi haljine jedan komad koljena umjesto haljine dužine dotjerati malo usput za vjenčanje.
Uzmi Cue od drugih; vjenčanja haljina za goste bi trebalo ni na koji način bi ih isticati se među ostalim pozvanima. To nikako ne znači da je haljina trebala biti glup ili dosadni. No, treba voditi računa da oni ne bi trebali biti vrlo glasno boje ili previše divlje uzorke, kako bi zasjeniti haljina vjenčanja mladenka i mladoženja. Dobar način da nula na recepciji haljine za vjenčanja je pitati neke od kolega uzvanika o tome što oni nose, a zatim odaberete svoju haljinu prema što oni kažu. Na taj način postoji vrlo malo šanse da ćete ikada ići u redu sa haljina nositi na vjenčanju.
Držite Mjesto na umu; Mjesto za vjenčanje igra važnu ulogu u donošenju odluke o tome što da nose previše. Primjerice, ako je vjenčanje u hotelu ballroom, ništa manje od formalne haljina za žene i odijelo / vezati za muškarce će učiniti. Ako vjenčanje je na plaži, kratke haljine za žene minus visoke pete (peta potonuti u pijesak!) će biti idealan izbor. Možete se odnose na haljina nositi na plaže vjenčanje kako bi dobili bolju sliku o tome što nositi na plažu vjenčanje. Ako je vjenčanje u bazenu, noseći turtlenecks će se smatrati gaf. Dakle, zadržati mjesto na vjenčanju u obzir prilikom odlučivanja o odjeću nositi na vjenčanju.
Provjerite Weather; Imajte na umu vrijeme u odlučivanju svoju garderobu. Ako idete na Božić vjenčanje, zadržati toplo šal ili folijom ruci nositi preko haljina. Muškarci bi trebalo staviti na toplo odgovara da se suprotstave vremenskim uvjetima. Ako svoj ljetni vjenčanje, nositi odjeću od upaljača i udobne tkanine poput pamuka i lana. Možete pročitati više na haljine nositi u ljeto vjenčanje. Provjerite vremensku prognozu prije odlaska na vjenčanje, tako da bilo hitnim slučajevima kao što je kiša može se rješavati unaprijed.
Evo u nadi da će sljedeći put imate vjenčanje da prisustvuju, gore navedene savjete na haljine nositi vjenčanje kao gost sigurno će vam pomoći. Kada je riječ o wedding odjeće kao gost, pravilo je da se maskirati se razumno. Uostalom, ne želite da mladenka i mladoženja žaliti što vas je pozvao na svoje vjenčanje!

No comments:

Post a Comment