Monday 6 February 2012

Izgradnja Home Bar

Kako izgraditi dom bar vjerojatno je bila jedna stvar koju sam uvijek pitali o tome. Moj tata je umirovljenje san uključuje mini bar uvučen u na jednom kutu našeg stana, s kristalno obloge bar, alkohol boca složen u zgodan redova s ​​polirane, besprijekoran drvo / staklo doradu. Siguran sam da mnogi od nas su gledali na televiziji pokazuje fancy kući barova po cijelom svijetu. Ne morate biti prljavo bogata ići o izgradnji bar u vašem domu. Iako izgradnja doma bar mogu biti veliki zadatak, uvijek možete zaposliti nekoga da to učiniti za vas.
Kako to Graditi Bar Naslovnica
Početak rada, prije nego što razmislite zgrade kući bar, zapitajte se, ako to će biti lakše zaposliti izvođaču, ili pokušati to učiniti sami. Tri su vrste načina na koje možete otići ako se pitate kako izgraditi bar - po mjeri barova učiniti sami, po mjeri barova izgrađen od strane izvođača, ili spremni sastaviti bar. Ako imate golemog projekta na vaš um, to je poželjno angažirati izvođača da se brine o Vašim potrebama. Lakše se oslanja na njih da upravljaju manjih detalja, električni problemi i tako dalje. Uzmi prijedloge kao što su planovi i izgradnja savjete od njih, jer oni će znati što radi najbolje za dom traci. Kada izraditi procjenu ugovor sa ukupnim troškovima i uvjetima plaćanja, budite sigurni da imate sve vaše stavke bar već u kući, tako da izvođač accordingly može izgraditi bar na temelju veličine od ovih elemenata. Dimenzije onda se može mjeriti oko njih. Ako ste to učiniti sami, detaljni raspored je potrebno, tako da ne završiti zabrljati gore strukturu.
Stvari koje će trebati, Ovdje su neke od stvari koje ćete morati držati spremni prije nego što počnete izgradnju svog doma bar. Posljednja stvar koju želite je odgode zbog nedostupan materijala ili nedostatka odgovarajuće planiranje. , Nasloni za ruke i stopala tračnice, bar stolice, Wet sudopera, stalak vina, keg nositelja; Hladnjaci, Boca pourers, Čaše (ovisno o tome koji alkohol se odlučite za zaliha robe gore na), alkohol (barovi može imati bilo alkohola koje ćete naći bolje. Sugestivne zaliha - vina, rum, burbon, viski, viski, gin ili tekila). , Bar tepisi, slamke, otvarači za boce, Cocktail drmaju, Mikseri, mješalice, Mješalice (zadržati dobar zaliha tih u hladnjak - soda voda, sok od brusnica, tonik voda, sok od naranče, Sprite, Cola i tako dalje); Ostale dodatne bar pribor, ovisno o kući bar izgleda. ; Alate potrebne za početak izgradnje doma bar (kružna pila, bušilica s odvijačem, stezaljke, mjerna traka, ruku pila, čekić, bušilica električna, mitra kutija s bilo koje širine lista pile, zaštitne naočale i sl.), Ice strojevi, točeno pivo sustava ; Odaberite temu koju želite da ide s, to može biti sve, od klasične, tradicionalne, rustikalne, stakla i metala na drvo, sport tematske, glazba tematske, brand tematske i tako dalje. Sada ste bliže izgradnji doma bar, i da to sve postaviti za goste i prijatelje.
Zajednički Bar Izgledi
Iako možete biti stvarno kreativan i izgraditi svoj dom bar bilo koji način želite, postoji nekoliko doma bar ideje koje su uspješno koristi vrijeme i opet. Neke od tih zajedničkih bar izgleda su je navedeno u nastavku, u slučaju da se zaglavi u Vašoj potrazi za savršenim home bar ideji o dizajnu.
45 stupnjeva u obliku slova L Bar plana; Značajke mokri bar sudoper, hladnjak burence (potrajati burence dimenzije), i formica priprema counter. Može primiti oko 7 gosti, a može imati vinski hladnjak i hladnjak, i bar području se nalazi na dnu za bar stavke i naočale.
Natrag Bar plana; leđa bar plan može uključivati ​​kata police za alkohol dionica, jedan mokri bar sudoper, staklene police za stakla, i svjetlo izložbeni prostor.
Frameless Straight Bar plana, a to bar plan ima mokri bar s sudoper zakrivljena bar vrhu. Može imati za temperiranje vina, piva taknite i hladnjak, burence hladnjak i može primiti oko pet gostiju.
Osam Foot Straight Bar plan, a prostor za sjedenje u baru plan je prostrana, s nogom ograde nije potreban since bar stolice dolaze s nogom počiva. Može se ponovno montirati, stalak vina i podesive police se mogu dodati, kata boca police, sprijeda i bočno su borove šperploča finishings.
Tvrtke Vam na usluzi
Postoje tvrtke koje pomažu u izgradnji doma barova, uz jednostavan za izgradnju kuće barovi i bar pub dizajna koja će vas ostaviti širok očiju. Razumno cijene, te tvrtke nude ogroman niz pribor bar, bar dizajna i besplatno planove za izgradnju doma bar.
Barplan, oni pomoći da se s mnogim prijedloge bar dizajna, koji zatim možete koristiti da izgrade svoj dom ovdje. Oni pružaju 3D pogled bar planova s ​​priručnikom u nizu flash film o tome što možete očekivati ​​bar planiraju ostvariti u. Nakon što odaberete na ono što radi najbolje za vaš dom prostor, onda možete ići na izgradnju svog doma bar sve na svoju ruku!
GreatHomeBars, Definicija i velika pomoć vodiča kada je tvrtka uspijeva u kuću sve vaše potrebe pod jednim krovom, ne ostavljajući mjesta za zbunjenost. Od zatvoreni dom barovi i kafići otvoreni dom uz vino ormarića, home dekor bar, bar stolice i trošak izgradnje doma bar, koje možete odabrati na temelju vaših planom proračuna.
KegWorks, 'A' klasa tvrtka koja dopušta vlasnicima da se ovdje upuštati u svijetu sve možete kupiti, bar u vezi opreme. Od točeno pivo opreme, pribora i bar bar namještaj bar noga tračnica, kokteli, mješalice i još mnogo toga.
Kako planirati i izgraditi dom bar mogu biti osmišljene tako da najprije provjere koliko možete ga mjesto u vašem domu. Želite li ići sve van i izgraditi bar koji zauzima puno prostora? Ili bar da se uklapa u niši dati sobi više od ruba? Ili možda vaša umorna od slaganja your alkohola dionice u slučajnim ormar ili u hladnjaku, a treba neki red? Koji god vaš razloga, možete biti sigurni da će ljudi uzeti obavijest od vašeg novog doma bar. Gradnja kuće bar nije sve što je teško ako znate kako to ide o tome, ne bi ozlijediti da imaju neke vještine ipak stolarije. Tako da sljedeći put tu je igra na, kuću ili party povodom, budite sigurni da poziva ljude preko provjeriti da novi dom traci. Živjeli!

No comments:

Post a Comment