Thursday 16 February 2012

Izgradnja home gym

Brzi tempom života, gdje su naši planovi stalno mijenjaju, zajedno s našim prioritetima, važno je da ostane zdrava da se bave nekim od stvari koje dolaze naš način. Da biste uključili izleta u teretanu u prometnoj raspored na vrijeme je lukav, te propustiti na naš udio vježbanja može dovesti do zdravstvenih problema koji prijete oboriti cijeli košaricu. Izgradnja home gym je odlična ideja boravka u formi i uzimajući dozu trening s utezima i kardiovaskularne vježbe. Neke od pogodnosti koje imaju teretanu kod kuće je da možete vježba u vrijeme koje vam odgovara, koristite svu opremu koju želite i ne brinuti o promatračima koji uvijek izgleda da je savjetovati o svom obliku.
Home Gym dizajni
Ako ste donijeli odluku izgradnje doma teretanu, morate uzeti u obzir nekoliko stvari prije nego što počnete da kupujete opremu dom teretana za mrena vježbe i vježbe dumbbell. Jedna od najvažnijih stvari koje treba razmotriti je na raspolaganju prostor i proračun koji želite izdvojiti za opremu. Postavite ciljeve treninga i kupiti fitness opreme koji će vam pomoći da se to postigne. Ako ne postavite proračun na početku, troškovi izgradnje doma teretanu will spiralni izvan kontrole kao što postoje mnoge vježbe opreme na tržištu koja će uhvatiti vaše fancy. Moji ste se odlučili na proračun uzeti bliski pogled na prostor imate na raspolaganju i poduzeti mjere. A moj prijatelj ignorirao ovaj aspekt i završio s opremom u svojoj garaži da je samo postavljen nakon što neke strukturne promjene u garažu. Postavite vaš trening ciljeve i imati jasnu ideju o tome što ciljeve koje želite postići i zatim iz istraživanja opremu koja bolje odgovara na vaše home gym vježba plan. Ako su mislili na home gym zgrade za masovnu dobitak, oprema za istraživanje koje će vam pomoći da postignu svoje ciljeve bodybuilding. Kada započeti istraživanje opreme probati i dobiti ono što vam omogućiti da učinite mnoštvo vježbi s jednog komada strojeva. Ako ste u potrazi za napraviti neki trening s utezima, dobiti priklonite-pad klupa koja ima mogućnosti vježba pregibanja nogu, mrena i dumbbell ručke.
Home Gym Ideje
Ako imate ograničene resurse još uvijek možete imati veliku teretanu kod kuće, kao što postoji puno opreme na tržištu koji vam omogućuju da vježbanje različitih dijelova tijela na jednom stroju. Izgradnja doma teretanu na proračun treba samo dobro istraživanje i oka na tržištu za popuste na opremu. Izgradnja crossfit home gym je također nešto što biste trebali uzeti u obzir jer to će vam omogućiti da učinite mnogo vježbe. Ugraditi kombinaciju mrena ploče i tegovi za vežbanje u svoj dizajn home gym koji Vas eksperimentirati s različitim tipovima vježbi dok vježba sve svoje dijelove tijela. Ako vam se sviđa trening s utezima bi bili sigurni da ste dobili težine koji vam pomoći da učiniti čučnjeva i potisak s klupe rutine, tako da pokrivaju cijelo tijelo vježba. Kardiovaskularne vježbe strojevi su dostupni na tržištu koji vam ponuditi fleksibilnost u vaš prostor i proračun ograničenja. Ako ste trkač dobiti treadmill koja zahtijeva minimalno održavanje i ako je moguće dobiti vaše ruke na vodič treadmill kupovinu. Ako vam se ne sviđa trčanje dobiti vježbe bicikla. Odabir stacionarni bicikl može biti lukav ponekad, kao što postoji puno varijacija na raspolaganju da dopuštaju vam da podesite otpor razinama. Medicina loptice, skok konopac i otpor bendova su neke stvari koje su jeftine i omogućuju vam vježbanje različitih dijelova tijela i mogu biti dobar dodatak vašem domu teretana.
Izgradnja home gym nije uopće komplicirano sve što trebate učiniti je malo domaćeg o opremi, trebat će vam i neki introspekciju o vaš program vježbanja. Pa što još čekate! Plan i izgraditi vlastiti, ostati u formi ...

No comments:

Post a Comment