Monday 27 February 2012

Kako to odčepiti WC Bez klip

There's nothing prilično poput buđenja u jutro ili nakon što ste se vratili s posla, a vi naći začepljen WC. Da, to nije lijep prizor, a tko je u ovoj situaciji će drugi to. Gotovo uvijek, svi smo željeli stići za taj klip kako bi odčepiti WC. No, tu je mali problem s tim, koristeći klip (ili puža) u odčepiti WC može oštetiti svoj pečat. Ovaj pečat je jedna stvar koja je čuvanje vašeg WC-a od poplava cijelog podu kupaonice. Koji je razlog zašto, koristeći alternativne tehnike i znam kako odčepiti WC bez klipa postaje vrlo potrebno.
Tehnički gledano, jedan klip ne radi, ali samo 70% vremena. Jedini put možete koristiti klip je kada možete biti apsolutno sigurni da će dobiti WC unclogged ili ako ste već koristili klip (i to ne radi). Ali ne morate da se zaustavi tamo i trčanje prema žutim stranicama tražiti vodoinstalater. Možete popraviti ovaj problem vodovod sebe, i da je s nekoliko kućanskih predmeta. U sljedećem članku ćemo pogledati kako odčepiti WC bez klipa i popraviti ovo zajedničko, ali peckav problem.
Odčepiti WC s deterdžent za pranje posuđa
Budući da su ovo čitate, vjerojatno ste jednoj tko će dobiti zaglavi sa završetka posla. Ask svima u kući ako oni nedostaju bilo kakve igračke, nakit, ili bilo kojeg takvog predmet koji može pasti unutar WC školjka. Nadamo se da ćete dobiti ne na to pitanje i ne moraju da se bore da bi dobili clog van. Pa, čak i ako je to prljava zadatak, ona mora biti učinjeno jedan način ili drugi. Saznajte kako možete odčepiti WC s deterdženta za pranje suđa. , Prije svega, dobiti veliku kantu i napunite sa toplom vodom (ili boil hladnom vodom na štednjak). , Zatim, zgrabite deterdženta za pranje suđa iz kuhinje i mlaz vode opće iznosi (ne cijelu bocu) unutar WC školjka. ; Korištenje redovito kućanske predmete može raditi čudesa o tome kako odčepiti WC bez klip. ; Vratite se na vaše tople vode i pažljivo prelijte unutar WC školjka. Provjerite da li ste nošenje zaštitnih rukavica prilikom rukovanja toplom vodom. ; Budite nježni moguće, dok lije tople vode u zdjelu kao što ne želite da posao još Messier. , Ako sve ide dobro, i ti si sreća je s vama, tekući sapun će početi djelovati brzo i besplatno začepljen odvod. , A clog treba slajd dolje cijevi na vlastitu i biti ćete s lijeve ništa, ali svog starog, čisto, unclogged WC. , Možda je vrućom vodom i sapunom za pranje posuđa ne smiju raditi prvi put. Ako je tako, koristite ga još par puta prije nego što premjestiti na neke druge tehnike. , Također možete uzeti dugo služi žlicom ili loncu pokušati razbiti krute tvari iz posude. To može pomoći u spadne the začepiti unutar posude. , Nakon što je pranje suđa ne svoju magiju, sve što morate učiniti je ispiranje WC nekoliko puta za čišćenje bilo ostatka. ; Na kraju, nakon što je iskoristila sve savjete o tome kako odčepiti WC bez klipa, od vas će biti ostavljena bez nereda (možda neki čišćenje), bez pečata slomljena, a ne preljeva. Vašeg WC-a će biti dobar kao novi i spremni za uporabu.

No comments:

Post a Comment