Saturday 18 February 2012

Kako biti Kid Scena u ranoj dobi

Dakle, želite biti scenu dijete? Savjet broj jedan - nikada ne reći drugima da si klinac scene. Neka oznaku koju scenu dijete sebe. Ali kako će oni učiniti kad nemate isti stav, oblačenje smisao i interesi koji iz prizor dijete? Savjet broj dva - to lažna! Yup, ako se prizor dijete ne dolazi, naravno, za vas, jedina opcija je da morate kopirati scenu djeca koje vidite oko sebe.
Ako želite znati, Što znači biti dijete sceni?, Odgovor leži u njihovom izgledu i karakterističan stav. Scena djeca su glasni, sigurni i vjerujemo u vlasništvo dobar provod. Oni su na svim istaknutim socijalne umrežavanje sučelja i napraviti stotine online prijateljima. Njihov make-up i obrada smislu je vrlo različita od redovnih teen mode. Dakle, ako ste mislili, kako biti klinac scena u mladoj dobi?, Zatim tu su neke praktičnih savjeta za vas o istom.
Savjeti o tome kako se scena za djecu u ranoj dobi
Odjeća; Scena djeca najčešće nose uske majice i mršav traperice. Dakle, kad idete u kupovinu odjeće, imajte to na umu. T-majice trebali imati stvari kao što su neke vrste tekst ili grafički ispisati ili crtani na njih. Crno-bijeli su najpopularnije boje za scenu odjeću pa su puno bijele i crne Tees u svoj ormar. Traperice mogu biti redovne plavoj boji ili čak možete se odlučiti za druge svijetle boje, ovisno o Vašem izboru. Ako vam se sviđa eksperimentiranje, onda možete uzeti u obzir dobivanje bijele i crne boje traperice. Obratite posebnu pažnju kada kupujete za cipele. Odlučite se za razne vrste, kao što su dame, kombi, stanovi, itd., koji dobro idu uz traperice i majice.
Make-up, ako ste vrlo mladi, to je bolje da se izbjegne previše make-up kao kemikalija u to može utjecati na mlade kože. Da biste dobili izgled scene dijete, što možete učiniti je umjesto ruža za usne, ići u za sjajilo za usne. Scena djeca rade teške oči čine s puno maskare, sjenila za oči linijski brodovi. Da bi vaše oči isticati se, možete uložiti u oči trepavica vikler umjesto. Nanesite vazelin na trepavicama prije curling kao da će dati svoje trepavice vrlo gust izgled. A nakon što se malo stariji, recimo nakon dvije tri godine, možete koristiti ideje sceni šminka i početi eksperimentiranje s neonskom eyeliners, temelj, rumenila, ruža za usne, itd.
Frizura; Scena djeca imaju tipičnu šišanje koja uključuje puno slojeva i šiške. Morat ćete ići na stilist dobiti tako šišanje. Nosi fotografiju scene klinac s vama i pokazati stilist, tako da zna točno ono što želite. Nakon što ste frizuru koju želite, možete stil scenu dlaka u god način želite pomoću kopče za kosu, sušilo za lukove, kosa ekstenzije i lak za kosu.
Pribor; Ako ste stvarno mlada, to je mogućnost da se vaši roditelji ne bi mogli pristati na te stavljajući na make-up. Ako je to slučaj, onda ovaj savjet o tome kako biti scenu dijete u ranoj dobi sigurno će spasiti situaciju. Pitajte ih kako biste dobili puno pribora umjesto! Siguran sam da ne bi bilo problema s ovim. Dakle, ići naprijed i dućan za naušnice, ogrlice, Bangles i tiaras. Scena djeca uvijek nositi svijetle boje zrnasto nakita, pa provjerite što ste izabrali je glasno i svijetle previše. Postoje neki brendovi koji su došli do nakita zbirke, posebno za djecu scenu, pa ako možete dobiti držite ga, to će vam uštedjeti dosta vremena u izboru pribora.
Stav;? Ako želite znati kako postati prizor dijete, onda je najbolji način da to učinite je da se odraziti na vaš odnos. Iako, scena djeca mogu dotjerati drugačije, ali jedna stvar je zajednička za sve od njih. Oni otkriti ogromnu povjerenje u način na koji su hodati, razgovarati i komunicirati s drugima. A biti sigurni u nikako ne znači da morate biti zli prema drugima ili da drugi osjećaju mali. Možete biti sigurni, a istovremeno biti jako lijepo prema drugima. Dakle, razviti ovakav stav kako bi se pravi prizor dijete.
Glazba, razvijati interes za rock bendova. Slušajte glazbu indie, techno pjesme i screamo glazbu. Prikupite što više informacija o ovim vrsti bendova kao što možete i podijeliti s drugim scenu djeca u vašoj školi. To će vam pomoći u uzimajući prihvaćen među scene gužve.
Online prisutnost, da bi bio prizor dijete, trebate kako bi vaš prisutnost osjećala na Internetu. Dakle, dobili svoj račun na popularne socijalne umrežavanje sučelja. Ako ste premladi, o tome razgovarati sa svojim roditeljima prvi. Post onoliko fotografije tvoje on-line kako vam se sviđa u različitim pozama. Ali prije nego događaj koji bi bili sigurni da je socijalna umrežavanje stranica je sigurno dovoljno. Ako ne znate o tome pitajte roditelje koji će vam pomoći u tome saznati. Također, ne postavljati svoje fotografije na bilo koji slučajan web stranice, kao što može ispasti da se opasno.
Evo u nadi da sada znate kako se scena dijete u ranoj dobi. Zakon o uvjeren, zabavite se, nositi glasno odjeću i slijediti sve gore navedene savjete i uskoro će druga djeca počnete odnosi kao prizor dijete.

No comments:

Post a Comment