Saturday 11 February 2012

Studio Apartman Design

Prilikom projektiranja studio apartman, svaki arhitektonski plan koji će se provoditi prema veličini, jer je prostor ograničen. Ove muti-funkcionalni apartmani su također poznat kao efikasnost apartmani, idealan smještaj za studente, samce i parove. Oni su dobro strukturirane, iako je malo mjesto. Možete napraviti velike žive u studio samo ako interijera vješto je učinio. Obično se nalazi kuća ima dnevni boravak, salon, kuhinja i zaseban WC. Sljedeći segment će vam dati odgovarajuće smjernice za dizajn studio apartman.
Studio Apartman Design Ideje
Studio apartman dizajn ideje moraju biti jako precizan s obzirom na nedostatak prostora. Kat mjerenja su poduzete, a zatim je područje podijelila skladu s tim, uz pomoć arhitekta. Dnevni boravak obično je podijeljena u uredski prostor i prostorom za odmor, a salon bi trebao biti ugodan. Nabavite studio savjete dizajn apartman od sadržaja u nastavku.
Crtanje Soba, ovo je jedan od najvažnijih dijelova design studio apartman izgled. Prostor za sjedenje trebao biti zagušen. Dakle, ne stavljajte nikakve glomazan namještaj. Možete se odlučiti za fleksibilna namještaj za minimalno korištenje prostora. Jedan ili tri sjedala kauč fotelje svjetlo materijala su dobre za studio apartmana. Lay tepih na podu i mjesto kat jastuci na njima. Druga opcija je, stavite mali stolić za kavu okružena dva ili tri stolice. Zidovi mogu biti ukrašena slikama ili antički zid zavjese. Pick up neutralni nijanse kao što su off bijele, prigušen zelena, ružičasta, breskve, nebo, itd. ili podebljano boje za ultra realističan izgled. Bold boje su preferirani od strane studenata koji žive u studio apartmanima. Olakšaj gore sobu po unutrašnjosti boji.
U dnevnom boravku, što su studio apartman dizajn rješenja za dnevni boravak? Ovdje je.Kutovi trebaju se koristiti za izgradnju mali uredski prostor. Računalo stol se može postaviti na stolove ili više vlakana drveta namještaj, s više regala i ormara. Boje poput ljubičaste, bijele, crne i smeđe donijeti sofisticirani izgled poslovnog prostora. Rasporedi knjige, spise i ured stacionarni savršeno.
Za dnevni boravak zid umjetnosti, koristiti pojam boji blokiranja. Studio apartman namještaj je dostupan u namještaj kuće značilo da stane u malom prostoru. Suvremena zidovi dobro nadopunjuju s kreveta pokrivena pletene prostirke imaju tradicionalni žalbu. Spavaća soba mora biti osvijetljen vedro i svjetlo nijanse su željene. Spavanje platforma bi trebao biti je zadržao čist i uredan.
Toaletni stol je opcionalno za studio apartman planove dizajn. Ako ima dovoljno mjesta, možete staviti soba šestar za stvaranje preljev području. Dobro osmišljenog djelitelji porast estetske ljepote. Toaletni stol može biti zaljubljen s malom LED žarulje sa svijetle odraz. Također možete staviti mali ormar kako bi svoju kozmetiku i trivijalnost. Beaded zavjese ili zavjese visi iznad razdjelnike poboljšati eleganciju u kući.
Kuhinja, kuhinja mora biti održavana ispravno jer mjesto je vrlo mali. Napravite uredan ulaganja na posuđe i pribor za jelo. Nemojte kupiti prostor koji zauzimaju velike posude. Jedan raspon kuhanje je dovoljno za malu obitelj ili samce. Podignite zasebne police na mjestu aparati kuhinju. Postavite hladnjak na stranu i mikrovalne (ako imate) uz kuhanje raspona. Studio apartmani nemaju velike kitchenettes, dakle, minimalni mjesto je dobro osmišljen. Graditi counter vrh s granitnim ili Corian da ukrase prostor kuhinje. U kuhinji treba biti svijetla i obojana sa svjetlom nijanse.
Nadam se da vam se svidio mali dizajn studio nudi vam u ovom članku. Male veličine apartmana učiniti za jeftin život. Dizajn svoju kuću na klasičan način i žive u prirodnoj veličini kralj. Dovoljno je zadržati svoju kuću čisto.

No comments:

Post a Comment