Wednesday 30 November 2011

Izbjeljivanje zuba Vodikov peroksid

Pearl poput iskričavu bijeli zubi su oduvijek bili smatraju imovine, što se tiče ljepote standardi u pitanju. Većina od nas žude za takav lijepi zubi i pribjegavaju različite vrste metoda izbjeljivanje zubi. Naime, izbjeljivanje zubi je nastao kao važan dio estetske stomatologije. Izbjeljivanje je najčešće korištena metoda za izbjeljivanje zubi, ali oba pojma se koriste naizmjenično. Postoje različiti postupci i proizvodi koji se upotrebljavaju za izbjeljivanje zubi. Dok su neki od njih zahtijevaju stručnost od stomatologa, drugi se mogu koristiti u kući. Postoje razni kod kuće izbjeljivanje zubi setove i drugih takvih proizvoda. Pored toga, postoje razni lijekovi za izbjeljivanje zubi kod kuće. Jedan od takvih metoda je izbjeljivanje zuba s vodikovim peroksidom. Uzmimo pogled na različite aspekte korištenja vodik peroksid za zube izbjeljivanje.
Kako bijeliti zube s Vodikov peroksid
Vodikov peroksid je jedan od onih kemijskih izbjeljivanje koja se uobičajeno koristi u raznim kozmetičkim proizvodima. Uz carbamide peroksid, to je pronađen kao bjeljenje agenta u izbjeljivanje zubi proizvodi. Čak i neki paste za zube i usta ispiranja koristite ovu kemijsku u vrlo niskim koncentracijama, za dezinficijensom i izbjeljivanje svojstva. Hidrogen peroksid je dostupan u zdravstvenim trgovinama u koncentracijama u rasponu od 3% do 35%. On je rekao da količina vodikovog peroksida na jedan izbjeljivanje zubi proizvoda direktno je proporcionalna svojoj izbjeljivanje učinak. Kod kuće izbjeljivanje zubi proizvodi sadrže manje količine vodikovog peroksida, u odnosu na one koje su isključivo koriste od strane stomatologa. Sada, znate da je hidrogen peroksid je nezamjenjiv sastojak u većini proizvoda izbjeljivanje zubi, no to se također može koristiti kod kuće, za istu svrhu. Evo nekih savjeta i smjernica koje vam mogu pomoći u izbjeljivanje zuba s vodikovim peroksidom. ; Nabavite bocu od 3% vodikov peroksid iz zdravstvenog trgovine. Ovo kemijski dolazi u tamnosmeđe neproziran boce, kao i izlaganje svjetlu može pokvariti kemijske. ; Uzmi čajna žličica soda za pečenje u zdjelu i dodajte jednaku količinu vodika peroksid na njega. Vi svibanj također dodati ½ kašičice vode u smjesu i primijenite ga na zube. Ako nađete miris smjese ofenzive, zatim dodajte malo redovne pastu za zube da ga, prije primjene. , Ostaviti na zubima za dvije do tri minute, prije nego što ga ispiranje off. Kada isprati off vodikov peroksid-soda za pečenje smjese od zuba, četka za zube s redovnim pastu za zube. Ti ne mogu postići vidljiv rezultata na prvi zahtjev, ali zube boje će se poboljšati s ponovio koristiti. Morate to učiniti način zubi izbjeljivanje, dva puta tjedno za najbolje rezultate. , Drugi način za izbjeljivanje zuba s vodikov peroksid se koristeći ga kao ispiranje usta. Također možete posegnuti za ispiranje s vodikovim peroksidom za zube izbjeljivanje. ; Mješavine jednakih količina 3% hidrogen peroksida i toplom vodom i koristiti ovo rješenje za grgljanje. After grgljanje sa vodonik peroksid rješenje temeljito, isprati usta sa toplom vodom. ; Vi svibanj također umočiti zub četkom u razrijeđenim 3% vodikova peroksida i četka za zube za izbjeljivanje efekata. , Sada imate osnovnu ideju o izbjeljivanje zuba s vodikovim peroksidom. Bez obzira na metodu koju slijede, pobrinite se da vodikov peroksid nije ingested i isprati temeljito. Nikada ne koristite ovu kemijsku u većim koncentracijama (više od 3%) i u slučaju bilo kakve neugode prekinuti njegovu upotrebu. Ako želite probati ovih home izbjeljivanje zubi lijekova, pravilnu i umjerenu korištenje uvijek poželjno. Morate izbjegavati korištenje ovih lijekova, ako imate bilo kakve stomatološke probleme, bolesti desni, itd.

1 comment:

  1. Ne usudim se baš sama kod kuće miješati neke pripravke za izbjeljivanje zubi jer su mi dosta osjetljivi, pa se bojim da ne napravim još nešto gore

    ReplyDelete