Wednesday 30 November 2011

Laminatnih podova Proizvodi za čišćenje

Laminatni podovi je odličan izbor za kreditiranje raskoš na svoj kat, i da je, po nižoj cijeni. Na katu se sastoji se od nekoliko slojeva tvrd, komprimirani materijala koji su povezani pomoću laminacije. Dostupno u nekoliko boja, a dizajn obrazaca, tekstura podsjeća na drveni pod. U odnosu na drvo podnice, laminata tip je manje skupi, jednostavan za instalaciju, tvrd i ima veću otpornost na ogrebotine. Štoviše, sredstva za čišćenje podova these je vrlo jednostavna, a vi ćete dobiti obilje dobre laminatnog poda proizvodi za čišćenje na tržištu.
Laminatnih podova Proizvodi za čišćenje
Većina laminatnog poda čišćenje proizvodi su dostupni u tekućim rješenje. One su ili prodaje u sprej bocu, ili punjenje paketa. Također ćete naći koncentrirana tekućina, koju je potrebno razrjeđivanje s vodom, prije nego što ga zapravo koriste za čišćenje. Proizvodi s abrazivnim površinom ili bodovni učinak strogo se ne preporuča za ovu vrstu podova. Ovdje su navedeni od najboljih proizvoda za čišćenje laminatnog poda, koje možete koristiti za rutinsko čišćenje svrhe:
Brucea Pilana i laminatne podne Čistač, ovo je spremno za korištenje, za čišćenje rješenje za laminata. To uklanja prašnjavim filmu od poda, bez utjecaja na njegovu površinu. Možete ga koristiti za čišćenje licu mjesta, kao i redovite čišćenje svrhe. Nakon što ste završili koristeći rješenje, zadržali bocu spreja. Sljedeći put, možete kupiti refill verzija, koja dolazi na ekonomičnu cijenu.
Armstrong Pilana i laminatne podne čistiju, drugi brand u najboljem laminatnih podova proizvodi za čišćenje popisu je Armstrong čišći. Formuliran od strane stručnjaka, on je djelotvoran za čišćenje mjesta i cijele podne površine. Možete koristiti rješenje izravno iz sprej boce. Čisti učinkovito, bez trljanja ili hard ispiranje. Za optimalne rezultate, pogledajte korisničke upute i slijediti ih točno.
Domaći Cleaner, ne biti pod dojmom da komercijalne laminatnog poda otopina za čišćenje daju najbolje rezultate. U stvari, možete uzeti u obzir izradu domaće laminatnog poda čistač na koju posjedujete. To će biti troškovno učinkovite, te u isto vrijeme, eko-friendly previše. Možete napraviti jednostavan rješenje za miješanje ½ šalice bijelog octa s 2 šalice tople vode. Još jedna priprema koristi 4 žličice baby šampon u 2 litara tople vode.
Oprema za čišćenje, dolazi na laminatnog poda oprema za čišćenje, možete koristiti usisivač nakon uklanjanja gonič bar. Inače, možete ga očistite sa redovitim metlom. Suhom krpom minolovac dolazi u ruci za dobivanje osloboditi od fine čestice prašine iz laminata. Cilj je ukloniti nečistoće i prljavštinu, što može uzrokovati abrazivni učinak dok pokunjen.
Laminatnih podova upute u vezi čišćenja
Jednostavnost za čišćenje je jedan od glavnih prednosti laminatnih podova, koje čini njezino pogodna za zauzet kuće. Zahtijevaju manje održavanja, pod je vrlo izdržljiv i to izgleda potpuno novi za nekoliko godina nakon ugradnje. Korak-po-korak laminatnog poda čišćenje savjete, koje možete pratiti, su:; Prije svega, pomesti laminatnog poda s metlom za uklanjanje prašine i prljavštine s površine. Ako je dostupno, jedan usisivač može se koristiti za brzo čišćenje. , Sljedeći korak je da se prašine na podu uz pomoć minolovac suhom krpom. Čisti od finu prašinu s laminatom površinu, koja se ne može ukloniti metlom. , Koristeći sprej bocu, sprej za čišćenje poda rješenja ravnomjerno po površini. Možete koristiti bilo koji od gore navedenih laminatom proizvodi za čišćenje. , A nakon prskanja čistije rješenje, očistite laminat sa vlažnom krpom (ne mokrom). Nemojte koristiti višak vode, ili će izazvati širenje laminatnog poda. , Na kraju, poraziti osušite čistom i suhom krpom. Sada, vaše katu će gledati čist, kao da je instaliran nedavno. , Dakle, ovo je bio kratka informacija o laminatnog poda proizvodi za čišćenje i osnovni čišćenje poda savjete. Kao i kod bilo koje vrste kat, postoje određene nedostatke tog sintetičkih podnih sustava. Da biste izbjegli abrazije i uklanjanje gornjeg površinskog sloja, uvijek lift namještaj, umjesto da ih povlačite. Slijedite osnovne savjete za njegu i vaše laminatom će tražiti novo za mnogo godina.

1 comment:

  1. Odličan blog. Hvala na opširnim informacijama vezano za podne obloge.

    ReplyDelete