Monday 9 January 2012

Bazen Održavanje Savjeti

Plivanje je odlična aktivnost koja dovodi do dobar iznos od gubitka težine i je lijepo rekreacijske aktivnosti kao dobro. Pogotovo ljeti, nema ništa bolje nego chilling out na bazen, zar ne? No, koliko god luksuzni ima svoj bazen, to je čak i veću odgovornost i nešto jednom trudi se održavati taj luksuz. Ono što mislim reći je uzimajući bazen izgrađen je bez velika stvar, ali održavanje bazena u redovito je veći zadatak. Međutim, ne postoji mogućnost ako imate uživati ​​u luksuz u punom sjaju osim što održavanje. Briga za neke savjete održavanje bazena onda? Pravo na!
Savjeti za održavanje bazena
Otpad Box; Skimming ostatke s površine bazena je jedan od najviše odgovara i najlakših načina kako bi vaš bazen čistim. Gliser ruku - dugo barata neto pomoći će očistiti plutajuće krhotine, što može biti sve, od lišća malim kukcima i bilo koje druge stvari koje mogu prljave Vaš bazen. Skimming se poboljšava cirkulaciju učinkovitost bazen. Nije li to jedan od najlakših bazen čišćenje savjeti među mnoge druge stvari?
Kiselina baze, podešavanje i balansiranje kiseline i alkalne razine u bazenu je jedan od glavnih zadataka u plivanju savjete održavanje bazena. Balanseri pomoći zadržati pravo količinu kiseline i alkalne u bazen. To će vam pomoći da dobijete kristalno čisto bazen, a ne bazen s oblačno i iritantan vode. Također će uštedjeti vaš novac koji biste inače mogli potrošiti na skupe opreme za čišćenje.
Vakuumski bazen; Vrlo važan tip među održavanje bazena savjeta je da se bazen mora biti usisavati svaki tjedan za čuvanje vodu čistom i smanjiti količinu kemikalija potrebnih za održavanje bazena. Uz usisavanje, za čuvanje bazen čisto, potrebno je četka bazen zidova. Koji pomaže smanjiti algi i depoziti kalcija u bazenu.
Svečano otvaranje i zatvaranje, vrlo važan savjet za održavanje bazena je da, dok zatvaranje bazen, to je dobra ideja za čišćenje bazena kao ispravno kao što možete. To uključuje skimming i usisavanje i dodavanja kemikalija. Klor u odgovarajućim količinama je potrebno. Bilo inground održavanje bazena ili iznad tla bazen održavanje, iskopčavanja električne opreme u bazenu je također važna. U slučaju otvaranja bazena, opet, klor mora biti dodan kako bi dobili osloboditi od nečistoća bazen.
Istječe, to nije točno dobra ideja da napuste bazen bez vode, jer to može uzrokovati liner skupljanja i može oštetiti zid bazena i okvira. Ovo je vrlo važna stvar za zapamtiti kad je u pitanju nadzemni bazen održavanje savjete.
Zagrijavanje, bazen grijača obično je potrebno najmanje održavanje među sve ostale bazenske tehnike. S obzirom na održavanje bazena savjete, onda je ovo jedan postaje malo lakše. Plinski grijači su trajnost i sposobnost za rad u redu bez ikakvih servis za par godina. Električni grijač trajati duže od toga. Da upoznaju određene upute grijač skrbi, priručnik će vam biti vodilja svjetlo. Ako se grijač ne radi ispravno čak i nakon što priručniku s uputama, može biti te će trebati profesionalnu pomoć.
Nema cure ovdje, biti ona inground savjeti održavanje bazena ili se to održavanje savjete za bilo koji drugi tip bazena, popravak i provjeru za curenje je vrlo bitan. Tako redovite provjere za propuštanja i druge probleme morati povremeno biti učinjeno.
Postoje mnoge druge, gnjidama gritties koji su uključeni u održavanje bazena savjeti i oni se malo razlikuju ovisno o vrsti bazena je to. Sve je rekao i učinio, bazen održavanje savjete navedene su vrlo općenito i oni faktori primjenjuju se na bilo kakav bazen. Ovo je mjesto gdje ću izaći iz bazena riječi i neka vas roniti u! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment