Wednesday 25 January 2012

Stražnji diferencijal propuštanja

Prokišnjava su zajednička značajka mnogih automobila problema kao što su podmazivanje tekućine potrebne da zadržite većinu pokretnih dijelova u ispravnom stanju. Jedan od najvažnijih vitalnih dijelova automobila Skupština je stražnji diferencijal i to treba podmazivanje glatka rad. Ako ste se suočili stražnji diferencijal buke, onda najvjerojatnije razlog je smanjenje maziva razini. U tekstu koji slijedi, ja ću objasniti kako možete ići oko provjere za stražnji diferencijal propuštanja i popravljajući ovaj automobil problem lako.
O stražnji diferencijal
Prije nego što smo razgovarati o tome kako popraviti stražnji diferencijal problema, neka mi objasni rad stražnjeg diferencijala i ulogu oni igraju u radu automobila. Pokretačka sila koja uzima svoj automobil naprijed izvire iz motora koji generira moment kroz izgaranje goriva. Ovaj moment se zatim prenosi preko radilice na pogonsku osovinu i naposljetku na kotačima kroz prijenos i stražnji diferencijal. Stražnji diferencijal je sustav prijenosa postavljen na stražnjem dijelu stražnji pogon automobila, koji kontroliraju okretni moment prenosi od motora na kotače.
Kotača brzine treba razlikovati kada je automobil uzima zauzvrat. Kotača na strani mora okretati se okreće sporije od drugih jedan. Ova kontrola brzine je napravio moguć mimo stražnji diferencijal. Postoje mnoge vrste stražnjeg diferencijala. Njegova primarna vrste uključuju blokiranje stražnjeg diferencijala i ograničenim slip diferencijala. Diferencijal je identificiran svojim bundeve oblika i nalazi se između kotača, dok se povezan s oba kotača osovine. To je ispunjeno nafte-based podmazivanje fluid koji joj osigurava glatko radi i spašava od razaranja trenja i topline.
Kada se stražnji diferencijal tekućine curenja dogodi, buka i trenje postavlja u, što je dovelo do oštećenja stražnji diferencijal s vremenom. Da biste spriječili eskalacija ovoj situaciji, to je najbolje da provjerite diferencijalne bundeve za curenje tekućine i zamijenite odmah. Briga za stražnji diferencijal curenja popravak u vrijeme osigurat će da svaki automobil cijeli voziti vlak je sigurno.
Stražnji diferencijal propuštanja popravak
Pogledajmo sada kako se može provjeriti za stražnji diferencijal curenja tekućine kroz inspekcije. Budući da je diferencijal se nalazi na donjoj strani automobila, morat ćete doći dolje ispod radi provjere curenja. Nabavite baklja i izvedem svoj automobil dečka kao što će morati podići automobil da biste dobili pravilan izgled. Nabavite vaš automobil ključem postaviti kao da ćete ga trebati. Nabavite može stražnji diferencijal tekućine u slučaju, morate ga zamijeniti, zajedno s uljem punjenje pumpe. Također ćete trebati tavi odvod za prikupljanje curi ulje, u slučaju da vam se otvoriti sustava. Nemojte početi ovaj posao popravak automobila, dok ste opremljeni potrebne alate.
Korištenje auto dizalicu i stoji, koplje automobil iznad razine tla, iz stražnjeg kraja. Nakon što je siguran da je stabilno je uskrsnuo, možete dobiti ispod njega s bakljom. Pronađite bundeve tijelo stražnji diferencijal i provjerite procurila ulja.
Pronađite ispuniti vijka i vijak za ispuštanje stražnji diferencijal. Curenje možda zbog popuštanja od odvoda vijak. Za zamjenu tekućine, otvorite odvod vijak koristeći odgovarajuću veličinu ključa. Neka tekućina u potpunosti biti evakuirani u tavi ulje prije nego što nastavite naprijed.
Nakon što ulje je potpuno isušen, popraviti vijak za ispuštanje natrag. Sljedeća ukloniti popuniti vijak pomoću ključa i pumpa u zamjenu stražnji diferencijal tekućine sve do njezina razina dostigne rupu popuniti vijak. Nakon što je na razini postignut, popraviti ispunite vijak natrag. Uz to, stražnji diferencijal curenja popravak je učinjeno. Odložite off izlučene ulja i sniziti automobil iz utičnica stoji. U slučaju da ste pronašli ovaj postupak teško, neka profesionalni mehaničar rukovati posao za vas.
Nadam se da ovaj članak vam je ostavio u nema sumnje o tome kako popraviti stražnji diferencijal curi. Važno je da vam napuniti stražnji diferencijal tekućine kao ignoriranje zadatak može dovesti u velike štete na diferencijalne i većih popravaka automobila.

No comments:

Post a Comment