Tuesday 24 January 2012

Kako komunicirati u vezi

Povjerenje je ljepilo života. To je osnovni sastojak u većini učinkovitu komunikaciju. To je temeljni princip da se drži svih odnosa. Stephen R. Covey ~
Komunikacija je jedan od ključnih faktora u svakom odnosu. No, kako komunicirati u vezi je najveća potraga. Kažu da je u vezi, svi mi težimo da izvedeš najbolje u nama, ali nam je činiti? U ovom se brzo kreću životu, mi često imaju tendenciju da se stvari zdravo za gotovo i jednostavno staviti gore isprike rada i vremena da kamuflaža takve radnje. Nedostatak komunikacije u bilo kojem odnos može dovesti do nesporazuma i nevolje. Posebno u slučaju parova, nedostatak komunikacije često ustupa estrangements, pa čak i dijeli u odnosima. Zdravi i redovitu komunikaciju ne samo da pomaže odnos za održavanje, ali i pomaže da raste bolje i bogat s povjerenjem i ljubavlju. Komunikacije stilova u odnosima je također vrlo važno. Mi smo različiti načini komunikacije ovih dana. Ali, najbolji način komunikacije u odnos je licem u lice komunikacije, kada možete pogledati duboko u oči vašeg partnera i prenijeti ono što osjećam i želim reći, postoji ništa kao što je to! Ali u mnogim dugim udaljenost odnosi komunikacija postaje značajan problem. Dakle, umjesto razmišljajući o načinima komunikacije i biti specifični o tome kako komunicirati u vezi s muškarcima ili ženama, Let's uzeti u obzir opće učinkovite načine da to učinite.
Neke učinkovite načine O kako komunicirati u vezi
Tu je jezik u njezine oči, njezin obraz, joj usne,, Ne, nogu govori, njezina bezobzirnog duhovi paziti; Na svaki zajednički motiv i njezina tijela. ~ Shakespeare.; Pokušajte shvatiti kako vaš partner želi komunicirati. Oboje moraju dijeliti udoban razina kompatibilnosti da komuniciraju dobro. Ako ste jako out-govori i artikulirati svoj način komunikacije, trebali biste doznali jesu li vaš partner je ugodno s takvom gestom. Često se događa da smo izraziti naše misli i emocije na način želimo, ali ne daju prostora za naše partnere da učine isto samo zato što njihov način izražavanja stvari stoje drugačije. Tako je to sažeti, trebali bismo razumjeti prirodu jedni na druge i postići ravnotežu kompatibilnosti da komuniciraju dobro.
Oko glavnog će učiniti više posla od obje ruke. ~ Benjamin Franklin, dodira s očima je važan temelj za svaku komunikaciju. Kada pogledate u oči vašeg partnera i komunicirati, što odražava Vašu iskrenost, iskrenost i ljubav. Čak i vaše tijelo jezik je sastavni dio vaše komunikacije. Tako se pobrinuti za to. Nemojte napraviti bilo kakve grub gestama, jer to samo može staviti Vaš partner off, proroguing vaš razgovor. Ostanite daleko od toga da bude sarkastičan dok ste komunicirati sa svojim suprugom ili partnerom. Sjesti i razgovarati ispravno, ne biti obrambeni.
Ja sam vrlo emocionalna i ja uvijek pokušati uzeti bolji od mojih osjećaja i emocija!Broj ne uvijek raditi. Ne koristite vaše osjećaje i emocije kao oružje. To će samo pogoršati vaš odnos tijekom vremena. Budite praktični i razboritim dok komunicirati. Čak i ako ste povrijeđeni, pripovijedati i otkriti svoje osjećaje na pravi način. Budite otvoreni i samo ga razgovaraju.
Dobra komunikacija ne znači da morate govoriti u savršeno formirane rečenice i paragrafe. Ovdje nije riječ o slickness. Jednostavno i jasno, ići dug put. ~ John Kotter, komunicirajte što želite komunicirati. Nemojte biti dvosmislen ili taman. Nema komunikacije je bolje nego loše komunikacije. Budite otvoreni i transparentni, te prenijeti točno ono što želite reći. Ako je to ozbiljno pitanje, a zatim plan i prije nego što ga komunicirati s partnerom. Osvježavajući i Ace način komunikacije može učiniti puno čudesa. Čak i odabir u pravo vrijeme i trenutak za komunikaciju. Ako postoji TIFF događa između vas dvoje, a zatim prenijeti poruku najbolji ste u trgovini bez skeptičan.
Pretpostavke su termiti odnosa. ~ Henry Winkler., Kao što je rekao ide, pretpostavke su uistinu vrlo maligni i učiniti nesigurnim situacijama u odnosima. Nedostatak komunikacije u odnosima dovodi do pretpostavke. Budući da naš mozak su slobodni da misle, to može pretpostaviti ništa i sve. Dakle, najbolje rješenje je da se dobro komunicirati i ne ostavljaju prostora za pretpostavke i nedoumice.
Što je još duša, ali slušatelja? ~ William Gass, biti duša od vašeg partnera i slušati ga kao da su 'jedini' slušatelja. Ako zaista želite saznati više o tome kako komunicirati u vezi, više usredotočiti na slušajući ono što vaš partner želi prenijeti. Mi često mislimo da smo komuniciranje po blabbering puno i prenosim sve što imamo za reći. Ali taj način mi zapravo ne komunicirati jer komunikacija u vezi mora biti interaktivna. Što više možete slušati vaš partner je bolje vaše razumijevanje raste. Budite strpljivi i pažljivi dok slušate. Ako je potrebno, a zatim učinite interakciju dok slušate. To će ojačati vaše vještine odnos sa svojim partnerom komunikacija i zauzvrat izgraditi puno povjerenje.
Kao što je Ronan Keating pjesmu kauča ...Vi to najbolje reći kada reći ništa at svi ..., komunikacija uvijek ne mora dogoditi kroz riječi ili tekstova. Oni malo geste i poglede su zaista sastavni dio vaše komunikacije. Čak i svoj put dira odražava vaše raspoloženje. Tako bodriti svoj život ljubav sa svim malim posebne stvari koje vas oboje sretni i generirati Vaš komunikacije.
Ovdje su neke osnovne savjete o tome kako bolje komunicirati u vezi. ; Utvrditi kako bi se uklapale oba tvoj 'smisao za humor dobro. To pomaže držati interes i revnost u komunikaciji. ; Držite partnerovu ruku nježno četkicom ili samo prstima kroz svoju kosu pri komunikaciji. To će se samo dodati iskra da svoju komunikaciju. ; Iskopati neke dobre i relevantnim sjećanja i dodati u svoj razgovor. ; Li dodati odgovarajuće izraze zahvalnosti za vaš partner i reći mu što ga čini različitim od drugih. ; Pokušajte i acclimate na način na koji vaš partner je udobna, dok komunicira. To će zauzvrat povećati svoj odnos kompatibilnosti. , Čak i ako imate zauzet živi, ​​još uvijek probati i ostati u kontaktu. Možete komunicirati putem e-pošte, tekstove ili samo istisnuti neko vrijeme, a prsten se vaš partner. Također kretanje kroz članke o odnos savjet. ; Prava umjetnost konverzacije je ne samo reći pravu stvar u pravo vrijeme, ali i ostaviti neizrečeno krivu stvar u trenutku primamljivo. ~ Lady Dorothy Nevill.
Kada govorimo o tome kako komunicirati u vezi, mi često zaboravljamo da slijedite naše osnovne instinkte. Ima puno 'kako komunicirati u vezi knjiga na raspolaganju i druge opće parove komunikacije vježbe. No, teorije su bolji kada se primjenjuju! Dakle, biti iskren i dati ga metak. Komunicirajte više iskorijeniti svaku vrstu konfuznih. Ali nemojte biti agresivan. Daj potrebnu količinu prostora za vašeg partnera. Komunicirati i boravak povezani 'zauvijek!

No comments:

Post a Comment