Saturday 28 January 2012

Hair Stilovi Perm

U devetnaestom stoljeću, pa čak i prije tog razdoblja, curling hair Okovi su se koristili za sebe krasiti s različitim stilovima hair perm. No, s početka dvadesetog stoljeća, umjetnost jedinstvenih frizura je dodao okus kemikalija u sebi. Kemikalije se koristi za izradu uvojaka i valova koji izgledaju vrlo slično prirodnom kovrčavu frizuru. Hair perms ili stalni valovi su kemijski napravili frizure. Mnoge žene koje nisu obdarena prirodnim kovrčama žele da se one preslatko ringlets i sušilo za Perm može biti savršeno rješenje za njihove želje.
Kako Perm kosu
Jake kemikalije se koriste za promjenu strukturu kose u željenom obliku. Kemikalije razgrađuju disulfida obveznica od kose i reformi im dati valovita ili uvijen izgled. Proces perm kose je vrlo jednostavna, najprije operite kosu i zamotajte ih na štap i perm primijeniti maše losion dodan u bazu. Unutarnja struktura kose je ublažiti reakcije. Malo disulfida križ link i proteina lanci su razbijeni od strane reakcija kemikalija s keratin. Te mnoge promjene u strukturu kose čine je mekom, oteklina i ispruži. Dlaka zatim uzima uvijen oblik.
Kosa je isprati nakon nekog vremena i strojar se primjenjuje. Ovo neutralizator popravlja disulfida obveznice i novi kovrče su postavljeni. Alkalne ili kisele trajna rješenja također mogu koristiti za različite stilove hair perm. Alkalna trajna rješenja su dobra za otporne kose, manje elastična kosa, normalna kosa i azijske kose. Dok kiseline trajna rješenja su relativno blaža i najbolje za boje, krhke i oštećene kose. Neke stvari se mora zapamtiti dok ide za kosu perm stilova. Ovdje su neke za njegu kose savjeti za trajnu stilova. ; Vi ne smijete perm već obojenu kosu. Bojanje bi trebalo biti učinjeno nakon perming. ; Morate koristiti uređaj posebno dizajniran za permed kose i izbjegavati agresivne shampooing. ; Pažljivo pokriti kosu s ručnikom kako bi se izbjeglo oštećenje Perm. , Dok su hair sušenje perms, korištenje raspršivača zadržati perms kao što su oni. , Perm pomlađivanja može se koristiti za održavanje stilova hair Perm. , Perm gotovo traje tri do pet mjeseci. Proces perm obično traje dva sata i još 24 sata dati svoj puni učinak. Za pripremu vaše kose za kosu trajnu stilova, morate koristiti bogate proteinima uređaj nakon redovite hair oprati. ; Različite vrste kose Perm stilova
Perms mogu biti različitih stilova. Stil se razlikuje s upotrebom različitih šipki, dio kose oko šipke i vrstu rješenje. Ovi svi rezultat u različitim tipovima kose perms. Ovdje su neke vrste perms. ; Tijelo val trajnu, su perms uz blagi val. ; Multitextured perms, za dobivanje izgled prirodne kovrče. , Root perms, te perms su najbolje za kratke i ravne dlake. ; Spiralna perms, te perms su uske i odskočiti lijepo. ; Pin pregib perms, koristi gel i igle dati prirodni izgled kose. ; Stack perms su najbolje za jednu duljinu kose jer stvara iluziju slojevite frizura. ; Volumizing perms stvoriti trajnu valove i dodati volumen i sjaj bez sjaja kose. ; Blagi valovita perms su labave i velike perms i dodati više strukture za kosu. ; Spot perms se koristi za pregib dio kose ili dodati curls na dnu. ; Djelomična spiralni perms su za curling donje pramenove od kose. ; Tkati perms dodati kovrče ili valove na neke dijelove kose i ostaviti neke druge nitima ravne. , Dakle, morate biti vrlo uzbuđeni da biste dobili jedan od stilova hair trajnu za sebe. Odaberite stil koji najbolje odgovara vašim kose teksture i naravno, svoju osobnost. Posavjetujte se sa svojim frizer prije nego uzimajući vaše stilova kose perm. Slijedite savjete permed kose da držati tvoj kosa zdrava nakon što ga perming skrbi.

No comments:

Post a Comment