Wednesday 4 January 2012

Kako ukloniti Ink iz Tepih

Kao što većina od nas su već iskusili, tinte mrlje može biti vrlo teško riješiti. Jednako nemoguć zadatak je da ih izbjeći iz pojavio. Desno od malu djecu da mlade da odraslima, koristiti olovke i može time spill tinte na tepih jednom u neko vrijeme. Kada se to dogodi, prva misao koji dolazi do um je, Hoću li morati zamijeniti moj skupe tepih sada? Pa, ne stvarno, pogotovo ako znate neki stvarno učinkovit tepih mrlja metode uklanjanja. Želite znati kako ukloniti tinta iz tepiha? Jednostavno pomaknite dolje.
Savjeti o Kako ukloniti Ink iz Tepih
Za one od vas koji želite znati kako ukloniti tinta mrlju iz tepiha, prva stvar učiniti je zadržati sve stvari koje će vam trebati tinta mrlja uklanjanje ruci. Morat ćete rubbing alkohola, čistu bijelu krpom, bijeli ručnik, papirnate ručnike, vodom i usisivač. Jednom imate sve ove stvari u mjestu, spremni ste početi s tintom sredstvom za uklanjanje mrlja proces.
Korak 1; Uzmi čistu bijelu krpom i primijeniti neke rubbing alkohola na njemu. Dalje, uz pomoć ovog krpom, iverak alkohola na mrlju. Pobrinite da kada učinite ovo, ne primijeniti rubbing alkohola na okolne područja tepih ili mrlja će postati veći i tla tepih još.
Korak 2; Uzmi usisivač i isisati sve rubbing alkohola iz to što ste upravo primjenjuju. Dalje, uzeti bijele ručnik i blot van tinta mrlju. Sjeti ne trljati na mrlju s ručnikom ili tinta možda unesite tepih dublje, čineći ga još teže za vas da dobili osloboditi od njega. Dakle, jednostavno blot tinte mrlju.
Korak 3, ponovite korak 1 i korak 2 je gore spomenuto. Držite na njima ponavljajuće dok ste više ne moći izbrisat bilo tinte s ručnikom. Za one od vas koji želite znati kako ukloniti tinta iz tkanina, istu metodu koristeći rubbing alkohola može dokazati da biti prilično učinkovit. Jedina razlika je da za tkanine, ne morate da vakuum mrlju, imate samo koristiti čistu bijelu ručnik da blot out tinte. Znati više o tinte mrlja uklanjanje od tkanine, vi svibanj ići kako ukloniti tinta iz odjeću.
Korak 4; posljednji korak u postupka na kako ukloniti suhu tintu od tepih je očistiti bojen područje s vodom. Čišćenje s vodom krajem je vrlo važno tako da nema tragova rubbing alkohola ostaje u tepih. Nakon čišćenja tepih s vodom, blot out višak vode koristeći papirnate ručnike. To će pomoći u sušenje tepih brzo. Druga stvar koju možete učiniti je da puhati zrak preko bojen dio tepih koristeći fan.
Najvažniji savjet o kako ukloniti tinta iz tepih je ukloniti tinte mrlje kada su još svjež. Ako tinta upravo prolije na tepih, zatim umjesto koristeći trljanje alkohola, što je malo oštrija, blot tinte mrlju s papirnatim ručnicima i zatim primijeniti mlijeko na njemu. Pročistite inked područje na tepih s malom četkicom i zatim izbrisat opet s papirnatim ručnicima. Ponovite ovaj postupak dok tinta mrlja je uklonjena. U slučaju tinte mrlje su tvrdoglavi i ne dobijete ukloniti mlijeko, morat ćete primjenjivati ​​rubbing alkohola na njemu za ink mrlja uklanjanje gore navedene.
To su nekoliko korisnih savjeta o kako ukloniti tinta iz tepih. Za ink mrlje koje su vrlo stari i koji odbijemo otići off čak s rubbing alkohola, posljednji resort ih dabbing s tri posto vodonik peroksid rješenje, ostavljajući ga na za jedan sat i zatim namakanje out tinta s papirnatim ručnikom. Ova metoda je vrlo učinkovit u mrlju uklanjanje, međutim ne treba koristiti na tepisima koji su napravljeni from tankoćutnom tkanine. Na kraju, ovdje's nadajući da svi ove metode dokazati korisno vam kada postavite iz u vašem nastojati dobili osloboditi od tinte mrlje na vaš tepih. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment